ГЕРБ: Няма данни да са подслушвани граждани, рухнаха опорките на Хаджигенов и Рашков

  • 15 септември 2021 16:05

  • 4032
  • 18
© Булфото (архив)

Председателят на ПГ на ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на Десислава АтанасоваДесислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 г. в Дулово. По професия е юрист. Завършила е право, заяви в декларация по повод края на 46-ия парламент, че залогът в предстоящите президентски и предсрочни парламентарни избори на 14 ноември е повече от това кой ще спечели, кой ще загуби и кой колко места ще има в 47-ото Народно събрание. Залогът след предсрочните парламентарни избори ще бъде свързан с оцеляването на самата парламентарна демокрация, която в последните месеци беше грубо атакувана от действащия президент, каза тя.

"Изчегъртването на политическия опонент рано или късно води до изчегъртване на самата демокрация", заяви Десислава АтанасоваДесислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 г. в Дулово. По професия е юрист. Завършила е право,.

Биков: Проектът на Петков и Василев цели да направи това, което партиите на протеста не успяха

"Изтече срокът на годност на това НС, а, г-жо Зайкова, вие се оказахте лоша орисница и за 45-тия, и за 46-тия парламент, защото щетите, които нанесоха върху парламентаризма, ще се помнят дълго", каза тя.

Политическата криза се задълбочи, а изходът от нея става все по-неясен и все по-труден, коментира Атанасова. По думите й, проваленият мандат на 46-то НС е отговорност, както на политическите сили в него, така и на служебния кабинет, който нямал потенциал да успокои политическото напрежение и да създаде подходяща атмосфера за излъчване на редовно правителство.

Духът на българската конституция не вменява по никакъв начин на един служебно назначен от президента кабинет да реформира различни сектори в обществения живот, да въздава справедливост или да изгражда дългосрочни стратегии. Последното е единствено симптом за скрити намерения за суспендиране на парламентарната власт от страна на президента, посочи Атанасова.
Докато партиите на протеста се радвахте, че служебното правителство изчегъртва ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, не разбрахте явно, че вече е започнало да изчегъртва и вас, коментира още тя.

Никога не е имало такава тежка атака от страна на силовия апарат на държавата срещу определена партия, но ние издържахме и на този натиск и показахме, че не просто съществуваме, а сме незаобиколим фактор в българския политически живот, отчете председателят на ПГ на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

След като хвърли целия си ресурс да се саморазправя с ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и продуцира собствени политически проекти, назначеното от Румен Радев служебно правителство спря да се занимава с текущото управление, каза Атанасова. Тя отбеляза, че е било блокирано стоителството на пътища, била е изтървана инфлацията и са позволени спекулации с продажбата на ток. Беше провалена ваксинацията на населението, а здравният министър само чегърташе изявени професионалисти, добави Атанасова.

Няма данни да са подслушвани граждани по време на протестите през 2020 г. Опорките на служебния вътрешен министър и на Николай Хаджигенов от кампанията рухнаха, разкри тя. 

Председателят на ПГ на ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на Десислава АтанасоваДесислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 г. в Дулово. По професия е юрист. Завършила е право, поздрави всички ученици, просветители и учители за първия учебен ден. И пожела: на учителите - вдъхновение, на учениците - постоянство, а на родителите - повече търпение.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
4032 18

Свързани новини

Коментари 18

Добави коментар
ОПГ ГРОБ ЗАД БОРДА

2021.09.16 | 17:47

18
По света презират токсичната Тиква и всячески избягват вземане-даване с нея. Ердоган му посочваше къде да застане като на кученце и тулупът въртеше опашка като гладен помияр.
ТИКВОЧА И ОПГ ГРОБ ЗА ПУТИН

2021.09.16 | 17:46

17
АЕЦ "Белене" - 1.2 милиарда, подарени на Вован от Бойко, Симо Дянков и Трайчо Трайков. Турски Паток - 3.5 милиарда, подарени на Вован от Бойко, Томислав, Каракачанката, Далавери и Магарешки. "Лук ойл" - "спестили" милиарди от данъци благодарение на ОПГ ГРОБ - ЗА ПУТИН. Стотици хиляди "зелени человечета" с имоти в България. Военни пристанища под "частен" контрол". И това е само върхът на айсберга.
ОПГ ГРОБ - ТИКВИ НЕГРА- МОТНИ

2021.09.16 | 17:46

16
От 2015-та година по медиите и телевизиите върви кампания от ЛЪЖИ срещу Генерал Радев на принципа "аз чух"...." знаеш ли какво разбрах " или " чух от сигурен човек", Това си беше милиционерска акция от такива като Цвъки Ухото, тоМАТА ХАРИ бикова, драскачите около кypвата Pi ar Sevi Boiko, водени от БЪЛГАРОУБИЕЦА Боко Тиквата. Тази акция вървеше умишлено да се разбие високия рейтинг на Радев, за да може некадърниците и мафиотите да не пускат властта. За народна радост, мутрите се провалиха.
ОПГ ГРОБ - СЛУГИ ДЕПЕ- САРСКИ

2021.09.16 | 17:45

15
Мpъснaтa тиквa! О6икнoвeн мaфиoт, тpeтopaзpeднa мyтpa! "Гeнepaл" пo дoкyменти! Винaги e сpeд пpeo6лeчeни oхpaнитeли и мнoгo дeeн ... в скaтaвкaтa. Пoдo6нo нa нeщoтo Ст. Т. Тp., зa Тиквaтa нe сe знae къдe e, жив ли e или e видeo във Фeйс6yк. Кaк мoжe дa сe вoдиш лидep нa пapтия, a дa нe сe явявaш никъдe с мeсeци? Тoвa e някaквo фeйс6yк нeдopaзyмeниe, хoдeщ с дyзинa oхpaнитeли кaтo 6oс нa нapкo кapтeл. В мoмeнтa Кaскeтa нa ГЕРБ e eдинствeнaтa oстaнaлa oпopa нa тиквeнaтa кopyпция в Бългapия. Нeкa тиквитe дa си пpaви yйдypмичкитe. С6иpтoк, o6eдинeн oт нeкoлкo пaчки eвpa в Чeкмeджeтo. Нo вpeмeтo им минa и сa нa път дa oтидaт в пoлитичeскoтo нe6итиe зaвинaги, a вoждa им - в Цeнтpaлния сoфийски.
ОПГ ГРОБ - БАНДА БЪЛГАРО- УБИЙЦИ

2021.09.16 | 17:45

14
Мeчтaтa нa издyхaния тиквoч 6eшe дa сe пpeвъpнeм в 6aнaнoвa peпy6ликa, a Тиквoчa - диктaтop. Скъсaния мeнискyс въpтя, сyкa и пpoтpивa тлъсти милициoнepски pъчички тoвa дa сe слyчи и дa мy сe с6ъднe дeтскaтa мeчтa. Бoклyк oт клaсa! Нaкyпyвa пapтии-пaтepици с нapoднa пapa, a тoй стoeшe oтстpaни и сaмo им глeдaшe сeиpa. Смeeшe сe eхиднo с кopмилoтo нa дъpжaвнaтa жи6кa в pъцe, a нa yм си викaшe "Щe ви дaм министepствa, aмa пpeз кpив мaкapoн, пaк щe ми снaсятe в Чeкмeджeтo". С всeки изминaл дeн, yзypпaтopa вoдeшe дъpжaвaтa към дънoтo. Тaкoвa чyдo кaтo пoслeднитe 12 гoдини нe смe имaли. Пoдъл, eхидeн, нaгъл, пpoст 6oклyк и нaй-вeчe интpигaнт нa дpe6нo и кpaдeц в oсo6eнo гoлeми paзмepи - тoвa e o6paзa нa Бoйкo глaднaтa въшкa. Тoзи чoвeк в кoм6инaция с ДС милициoнepитe пpaвят сaмo и eдинствeнo пopaзии в стpaнaтa ни. Затова бързо и без отлагане - смяна на главния прокypор, реорганизация на съдебната власт, ефективни присъди за ОПГ-тата на прехода и най-сетне нормална държава.

2021.09.15 | 21:15

13
г-н Борисов! Истински лидер, истински държавник! Респект генерале! Винаги е сред хората и е много деен. За разлика от нещото Ст. Т. Тр., за който не се знае къде е, жив ли е или е холограма. Как може да се водиш лидер на партия, а да не се явяваш никъде? Това е някакво фейсбук недоразумение, ходещ с дузина охранители като бос на нарко картел. В момента ГЕРБ е единствената останала крепост на нормалността и държавността в България. Нека хунтата да си прави уйдурмичките. Сбирщина, обединена от юмрука на кремълския натовец. 45 години комунизъм щом са преживяни и тези ще се преживеят за няколко месеца. Бойко и ГЕРБ победа и пълна

2021.09.15 | 21:15

12
И тази мантра умря. Никакви доказателства. Не е имало никакво подслушване. За това масово гласуване за ГЕРБ.
ха-ха

2021.09.15 | 18:24

10
ох милата, тя пак не е разбрала!!! Да бяхте останали в парламента щяхте да чуете имената на подслушваните, 130 души. Ама стиска ли ви"?

2021.09.15 | 21:13

11
Ама какво да чуят, ФАКТИ, ФАКТИ драги, аз мога да кажа, че ти си ме подслушвал
От Радев и протестните

2021.09.15 | 18:17

9
партии само лъжи и манипулации!

2021.09.15 | 17:15

8
Нека се опълчи срещу световната мафия

Добави коментар

Водещи новини