Христо Иванов: ИТН дестабилизират конституционния ред и от това се възползват ГЕРБ

  • 12 август 2021 11:52

  • 5771
  • 57
© Булфото (архив)

Задавам си въпроса дали имаше синхрон в действията на "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" и ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, защото "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" напуснаха заседанието, в което парламентът трябваше да бърше по някакъв начин кашата, която те бяха забъркали, след което ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в не участваха в гласуването, с което се опитаха да провалят вземането на това решение и да задълбочат кризата. После оправиха нещата, защото видяха, че няма да стане на тяхната и настояха за провеждането на поименно преброяване и прегласуване на същото решение. Тогава то мина. Това каза в кулоарите на парламента председателят на ПГ на "Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския, предаде репортер на Novini.bg.

Така че виждаме, че "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" дестабилизират конституционния ред в страната и от това се възползват ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в. Задайте си въпроса кой всъщност връща ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в на власт, при положение, че "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" изобщо отказват разговори на партиите извън ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с за третия мандат. Мисля, че избирателите ще трябва да си отговорят на този въпрос, заяви Иванов.

Какво ще стане с третия мандат, от наша гледна точка зависи изцяло от "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен". Ако "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" са готови да разговаряме върху формулата да излъчим правителство за 6 или 8 месеца, което да преведе страната, през COVID кризата, нарастващия натиск на бежанците, необходимостта да осигурим бюджет на страната, тогава можем да осигурим управление, но по смисления начин – чрез разговор, чрез споразумение. Ако искат да тласнат страната към избори, това ще стане ясно, посочи председателят на ПГ на "Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от".

Попитан дали биха приели гласове от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с за правителство с третия мандат, той отговори: "За нас това не е опция. Казали сме много ясно".

ИТН няма да подкрепи трети мандат

Нашият призив е, ако партиите имат готовност, да седнем да разговаряме и да търсим цялостно решение, свързано с това какво би правило това правителство, колко би траело, кой технически да изиграе ролята на мандатоносител, какъв да е личният му състав, всички тези неща, които трябва да се изговорят, отбеляза Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския.

Ако говорим за парламентаризъм, ние трябва да разговаряме за програма, парламентарна конфигурация и състав. Идеята, че ние сме длъжни някому да инвестираме най-скъпото, което ни дават хората – доверието си, в хора, които нямат биографии, които изглеждат като идеалните подставени лица, без да зададем нито един въпрос, това е абсурд. Този път, с третия мандат сме длъжни да седнем да преговаряме, да намерим предварително решение чрез отстъпки и чрез разум, чрез формула, която отговаря на всички тези въпроси, тогава наистина можем да имаме правителство с третия мандат. Ако някой иска да заложи на хаоса и мисли, че хаосът ще му помогне, прав му път. Но нека избирателите да го видят това нещо. Ние не се страхуваме от избори, каза още Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския.

Константин Тодоров
5771 57

Свързани новини

Коментари 57

Добави коментар
Гого

2021.08.13 | 10:28

57
А дано.
Решено Е !

2021.08.12 | 18:57

53
Президентска рупублика начело с РАДЕВ ! Това е рецептата и колкото по - скоро , толкова по - добре ! Парламентът и партиите се компроментираха и са негодни да управляват !

2021.08.12 | 22:49

56
Изпий си хапчетата бе наркоман. Изпаднал си в делириум и виждаш бели мишки. Точно този фатмак и сатрап ли да ни управлява. Той дето наесен като падне от власт ще има тежка среща със г-н Гешев.

2021.08.12 | 22:44

55
Ама верно ли бе Бо/йк/ик/ев? Верно ли? Ми нали имате пълно - ама пълно мнозинство - даже и конституцията можете да промените. Ама така е като сте лакеи на много господари та ще се изпоръфате помежду си за парче мърша. Ама добре стана поне да ви видят хората що за лайн/оя/ди сте всичките и Де/Бъ, и мутрите на Кюс/те/нди/лската чочарка и простаците на мутрочалгопитека. На следващите избори ще подсмърчате извън парламента.

2021.08.12 | 19:50

54
Ми какво му пречи на Бойкикев да се възползва? Както се казва на крива ракета Космоса и пречи.
Алейна

2021.08.12 | 16:45

52
Сигурно Ицо се придържа стриктно към конституционния ред, че тръгнал да казва кой го нарушава и кой не.

2021.08.12 | 15:39

51
Христооооо.......Маджо е ....абе какво стана с онези пари за метежа миналата година, как ще ги връщаш ?
Диип

2021.08.12 | 15:25

47
Бойкикев,ти си едно платено лайно

2021.08.12 | 15:38

50
Паричките май взеха да свършват???ха ха ха.

2021.08.12 | 15:37

49
Айде стига вече!герб герб герб толкова ли ви е капацитета?

2021.08.12 | 15:05

45
Този господин стана по противен и от Борисов

2021.08.12 | 15:29

48
Колкото по често се показва пред камерите толкова по зле за него.
Лъчо Мозъка

2021.08.12 | 15:24

46
Христо Бойкикев, трето поколение комунист. Тигър от хартия.

Добави коментар

Водещи новини