Дачков: Трифонов бърка политиката с балерините, иска да взриви конституционния модел

  • 10 август 2021 16:52

  • 3147
  • 8
Дачков: Трифонов бърка политиката с балерините, иска да взриви конституционния модел
© Булфото

"Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в бърка политиката с балерините от своя балет и смята, че това, което казва като началник, всички трябва да изпълняват. Конституционно е невъзможно утре да бъде оттеглен мандатът". Това каза пред БНР журналистът Явор Дачков от сайта "Гласове". 

Според него Трифонов се опитва да се оттласне от образа на токсична партия, в каквато ИТН започна да се превръща, заемайки мястото на ГЕРБ:  

"Сега се опитва да се залепи за популярния образ на президента. Има и по-сериозен замисъл - с действията си Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в да доведе до конституционна криза, за да се преосмисли целия модел на управление в България... Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в играе игра и колкото по-бързо неговите избиратели го разберат и спрат да гласуват за него, толкова по-скоро ще се освободим от тази простотия". 

С толкова юристи в ИТН: Не знае ли Слави, че не може да оттегли кабинета

С коментар по темата в предаването "12+4" се включи и Валерия Велева, главен редактор на сайта "Епицентър":  

"В момента наблюдаваме хората на Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в като улична банда, която е счупила прозорците на къщите на улицата и злорадо се радва на деянията си. Това прави Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в с конституционния модел на функциониране на държавата - иска да го взриви и го взривява... Не може да има кандидат за премиер, който лъже, не може да има кандидати за министри, обвинени в плагиатство, такива, които ругаят политици, такива с роднини, били в затвора. Това е театър на абсурда". 

По думите на Велева Трифонов е влязъл в политиката със заявката да разруши политиката и действията му показват всичко това.  "Слави няма как да не съзнава какво обществено негодувание насочва към себе си и сега се присламчва към президента Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на, който е с най-голямото обществено доверие". 

Последвайте канала на

Теодора Александрова
3147 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар
Диип

2021.08.10 | 17:50

3
Слави,ах какво лайно си ти
Луна

2021.08.15 | 07:50

8
Не по-голямо от тебДииппп
СДС

2021.08.10 | 23:01

6
Хора сега ще видите какво е корупция.Идват левите да ни управляват, а това е глад и мизерия. Комунистите от 15 год. обикалят за власт като гладни кучета и сега са направили сценария да се докопат до кокала. Господ да ни е на помощ!
Луна

2021.08.15 | 07:48

7
Ха ха ха,бе СДС....
Аз

2021.08.10 | 20:12

5
Който трябва успешно изпълнява поставената от Кремъл задача."Отслабване на държавата член на НАТО и Европейския съюз.Гласувайте за да продължи.По лошо ИТН се подлъгаха и ще станат национални предатели.Не само хора неможещи да управляват

2021.08.10 | 18:09

4
ДАЧКОВ Е ДС ОТРЕПКА!
Умник Гюро

2021.08.10 | 17:17

1
Когато разчиташ на подкрепа от Галевата Оса, от червената биволица К.у.нелия, от сарайския башибозук и от кремълския македонист, гарвана Христо, това е резултата. ИТН се опитаха да пръднат, но се посраха в гащите. Чао, нещастни чалгари и кремълски подлизурковци.

2021.08.10 | 17:21

2
Умник си Гю/ро. Изброените по горе са като холера, чума по свинети, дизинтерия и коремен тиф и сифилис - щото включвам и обитателя на Дон/дуков 2, който забърка всичките тези лайна под диктовката на Кремъл.

Добави коментар

Водещи новини