Меси ли се Слави Трифонов в работата на ИТН?

  • 04 август 2021 09:26

  • 1754
  • 15
Меси ли се Слави Трифонов в работата  на ИТН?
© Bulphoto/архив

Министрите в проекто кабинета бяха избрани по експертиза, а ако проектокабинетът на "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" не мине, отговорността ще бъде на тези, които не са го подкрепили, заяви Тошко ЙордановТошко ЙордановТошко Йорданов Хаджитодоров е български сценарист и политик. Роден е на 2 май 1970 г., председател на ПГ на ИТН.

"Мантрата съвсем до скоро беше, че трябва да се говори за политики и за действия, защото това е важно и наистина е така. В страната трябва да правят неща, за да се измъкне от този гербаджийски модел, в който беше. Ако не се подкрепи правителство, което излиза с тези цели, при положение, че са синхронизирани и одобрени, това означа, че саботират този процес", смята Йорданов. 

За номиниранети за министри той посочи, че голяма част от тези хора с в експертните групи на "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" (ИТН), от три години работят по управленската програма. По думите му те са наясно с проблемите и как трябва да бъдат разрешени и зад гърба им стои екип. 

"Против това сме да се слагат политици на позиции, на които трябвада има експерти. В управлението на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в имаше това – там гледахме политически министри, които нищо не разбираха от това, което министерстваха", отбеляза пред бТВ Йорданов.

Той посочи, че лидерът на партията Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в не се бърка в работата на отделите, не се бърка в работата на комисията по финанси или здравеопазване, и не казва кой експерт става повече от другия – това става в процеса на работа. "При нас има вътрешно прочистване от три години насам. Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в е лидер на тази партия и понякога има политически решения, които се обсъждат от кръга, който отговаря за това", обясни Йорданов за избора на министрите. Той напомни, че България не е министър-председателска република, по-голямата тежест е в парламента. 

Тошко ЙордановТошко ЙордановТошко Йорданов Хаджитодоров е български сценарист и политик. Роден е на 2 май 1970 г. коментира и номинацията на Петър Илиев за министър на вътрешните работи. "За министър на вътрешните работи, включително в разговори с хора от системата, разбрахме и преценихме, че е по-добре да е човек, който е извън системата и с юридическо образование. Иначе в самото МВР има достатъчно професионалисти по отделните сектори и екипът, но трябва външен юридически поглед към това министерство, което е от най-важните", уточни той. Петър Илиев беше обсъждан като кандидат за премиер на един много ранен етап, добави Йорданов.

Кои хора ще са вицепремиери ще стане ясно, когато внесем проектокабинета при президента Радев, посочи още Тошко ЙордановТошко ЙордановТошко Йорданов Хаджитодоров е български сценарист и политик. Роден е на 2 май 1970 г..

Кога ИТН ще отидат при президента?

Според него искането за подписване на споразумение срещу подкрепа на кабинета, при положение, че експертните групи на всички политически сили са на едно и също мнение, звучи като "нямам какво да кажа".

"При гласуването в зала ще стане ясно дали са изгорени всички мостове между ИТН и "Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от", аз не мога да се ориентирам в посланията, които изпращат", коментира още Тошко ЙордановТошко ЙордановТошко Йорданов Хаджитодоров е български сценарист и политик. Роден е на 2 май 1970 г.

"Ние имаме съвпадие по отношение на дълбока съдебна реформа, нещо което е изключително важно за държавата. Абсолютно съвпадение за закриване на Спецсъда и Спецпрокуратурата, за изваждането на Бюрото за свидетели от Гешев и връщането му в съдебната власт. Абсолютно съвпадение за финансова и социална политика. И след всичките тези съвпадения, някои реплики са ми непонятни", отбеляза Йорданов.

"Има политически линии, които не се минават. От една безобидна среща с ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с, на която имахме различни мнения, които заявихме, всички взеха да виждат ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с при нас. Включително на Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския взе да му се привижда ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с навякъде, което е интересно от психологическа гледна точка. Нямаме желание да правим коалиция, нямаме желание да провим консултации и да обменяме експертни групи, разминаваме се по много неща, а и те в крайна сметка са част от модела, който управляваше последните 11 години. Управляваха ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в със съучастието на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с и в страната и по места. Не виждаме никакъв смисъл с толкова различен политически субект да водим каквито и да било практически разговори", категоричен беше Йорданов. 

Последвайте канала на

Десислава Станева
1754 15

Свързани новини

Коментари 15

Добави коментар

2021.08.04 | 17:23

15
Тъй наречните партии на протеста или промяната се оказаха партии на реставрацията на тоталитаризма.Видяхте ли как ви изиграха Президента и БСП, като началото бе дадено от Да България.ИТН, добре дошли в тоталитарното минало.Да, ама ние не искаме!
Гост

2021.08.04 | 11:49

13
ИТН действат като турски феодали нищо чудно да действа дългата ръка на ГЕРБ. Конкретизирам, че под “турски феодали” стоят кръг от хора кукловоди като Д.П. Б.Б. и др.
хахаха

2021.08.04 | 13:10

14
прокопчо нема пост.ове сла.виту не да раздаде пор.ции и крес.ла

2021.08.04 | 10:35

10
На този лилипут афри/канс/кия маймуняк, придворен шут и ибрикчия на чалгопитека няма ли кой да му каже, че вече е на политическа длъжност и вместо да говори и пише простащини трябва да се пообръсне, да си измие със шампоан мазната коса и да се подстриже. Ама какво да се очаква от дребосъка - както се пее - тъпак до тъпака, простак до простака.

2021.08.04 | 10:38

12
Е, простака си е простак. Като му видиш шефа наркоман и откачалка се сещай за лакея.

2021.08.04 | 10:10

9
Вижте го този въшльо Тошко,смениси поне това мръсно сако бе баламурник.

2021.08.04 | 10:37

11
Еее - стига бе. Нали миналата година се къпа и си смени ризата. Хващаш се за дреболии. Сакенцето си е чистичко - от 3 години само си го носи.

2021.08.04 | 10:09

8
Аз харесвам служебното правителство! Гласувах за ДБ и ще гласувам за тях отново само ако не подкрепят правителството на Чалгара. Няма как чалгата с 65 депутати да претендират за самостоятелно управление, това го няма никъде по света.
Слави е по зле от Бойко !

2021.08.04 | 10:03

7
Чалгарът ги командва по телефона и каквото каже те изпълняват на секундата, без право на мнение. Той освен ид-т е и надменен, постоянно "сърдит", неадекватен и все едно хората са му длъжни.

2021.08.04 | 09:42

4
Тео Ушев изригна против Слави: Оставка, мутро! Взимай си бездарните сценаристи

2021.08.04 | 09:51

6
Не ме интересува какъв екип ще има това правителство. Но ако бъде избрано, ще бъда първият, който ще извика - "Оставка, мутро! Взимай си бездарните сценаристи и музиканти и се омитай с балета си в крайпътното заведение на Учиндол - където ви е мястото.", написа Ушев във Фейсбук.

2021.08.04 | 09:43

5
Защото ни прават на по прости от Борисов.И са по голяма шяйка от герб ИТН.Избори и нищо друго или да остане служ кабинет.

2021.08.04 | 09:41

3
Слави ИТН ще останат в истирията като измамилите най-бързо българският народ ! Скороста на измамата им се дължи на използваната омраза към ГЕРБ и тъпата банкянска тиква.Излъгаха ча ще вкарат Тиквун герберистите и Гешев в затвора.

2021.08.04 | 09:40

2
Какво да решавате,протестните партии,ненормалници подкрепят ли се.Нас ни прават на луди ми и вас ли Мая Хаджигенов Хр Иванов.Чакаме ве пред парламента.Дасе махат.

Добави коментар

Водещи новини