ДБ се отнасят отговорно за съставянето на кабинет, още не са решили за подкрепа за ИТН

  • 04 август 2021 08:10

  • 820
  • 5
ДБ се отнасят отговорно за съставянето на кабинет, още не са решили за подкрепа за ИТН
© Булфото (архив)

Отнасяме се изключително сериозно за съставянето на правителството. Това заяви пред БНТ депутатът от "Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" Владислав Панев. 

"В следващите дни ще има важни срещи в парламентарната група. На линия сме за допълнителни разговори, засега ни се струва, че летвата от служебния кабинет е висока. Не предпочитаме обаче предсрочни избори", коментира още той. 

Владислав Панев: Решенията ще се вземат от кукловод на дивана

"Голяма част от лицата в проектокабинета са непознати, вече ги проучваме и предстои да решим", заяви Панев. 

Медиите пуснаха имената на министрите, тонът не е по-различен от миналата седмица. Не сме виждали председателя на партията Слави Трифонов в НС, коментира отношенията и преговорите на ДБ депутатът. 

Ще решим дали да подкрепим кабинета на ИТН преди гласуването в пленарна зала, има седмица, разкри Панев и отново подчерта, че от ДБ се отнасят сериозно и отговорно за съставяне на правителство.

По Конституция "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" трябва да представят кабинета си пред президента до петък.

Припомняме, че вчера Христо Иванов не отиде на срещата между "Има такъв народ" и Демократична България, защото в "инсценировки" не участвал. 

През последната седмица съпредседателят на ДБ влезе в сериозни пререкания с Тошко Йорданов. Двамата си размениха остри реплики и в парламента, и през медиите. По-късно лидерът на ИТН Слави Трифонов персонално нападна Христо Иванов. Ябълката на раздора по всичко изглежда дойде от липсата на конкретика и неяснота около това кой ще предлага министрите и кои ще са те.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
820 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2021.08.04 | 10:08

5
Аз харесвам служебното правителство! Гласувах за ДБ и ще гласувам за тях отново само ако не подкрепят правителството на Чалгара. Няма как чалгата с 65 депутати да претендират за самостоятелно управление, това го няма никъде по света.

2021.08.04 | 09:39

4
Пл. Николов пак излъга: Само Бхуто е философка Видян 407 пъти | Коментари 1 Гласували 2 рейтинг: 3.0000 Само Беназир Бхуто е завършила философия от изброените от кандидат-премиера Пл.Николов. Така той отново се изложи с неистина. Кол,Камерън - и двамата напуснали политиката за корупция, Кисинджър и т.н. НЕ са.

2021.08.04 | 09:21

3
Какво да решавате,протестните партии,ненормалници подкрепят ли се.Нас ни прават на луди ми и вас ли Мая Хаджигенов Хр Иванов.Чакаме ве пред парламента.Дасе махат.

2021.08.04 | 09:19

2
Слави ИТН ще останат в истирията като измамилите най-бързо българският народ ! Скороста на измамата им се дължи на използваната омраза към ГЕРБ и тъпата банкянска тиква.Излъгаха ча ще вкарат Тиквун герберистите и Гешев в затвора.
Смях

2021.08.04 | 08:54

1
Маджо още не е решил :)

Добави коментар

Водещи новини