Кога ИТН ще отидат при президента?

  • 04 август 2021 09:05

  • 1197
  • 3
Кога ИТН ще отидат при президента?
© Bulphoto,

"Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" (ИТН) още не са решили кога ще отидат при президента, за да му връчат папката със състава на проектокабинета, който ще предложат на гласуване в Народното събрание. Това трябва да стане до петък, предаде репортер на Novini.bg

Пред медиите тази сутрин председателят на ПГ на ИТН Тошко ЙордановТошко ЙордановТошко Йорданов Хаджитодоров е български сценарист и политик. Роден е на 2 май 1970 г. беше лаконичен:

"Когато решим .. днес е сряда - утре или в петък".

ИТН си признаха за БСП, няма да подписват никакви споразумения, а Слави Трифонов бил като Обама

След връчването на мандата от ИТН си избраха като потенциални партньори само БСП, ИБГНИ и ДБ. Разбира се хората на Слави Трифонов търсят само подкрепа за кабинета, който ще предложат. Категорично отказват коалиционно споразумение. Стремежът е за разбирателство по политики, което да гарантира гласуването на правителство на малцинството. 

Вчера бяха проведени три срещи - с трите гореизброени партии. След това пред журналисти кандидат-премиерът Пламен Николов изчете имената на евентуалните министри в бъдещия кабинет. 

Повече за това - във видеото!

Последвайте канала на

Борислава Бибиновска
1197 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2021.08.04 | 17:20

3
Тъй наречните партии на протеста или промяната се оказаха партии на реставрацията на тоталитаризма.Видяхте ли как ви изиграха Президента и БСП, като началото бе дадено от Да България.ИТН, добре дошли в тоталитарното минало.Да, ама ние не искаме!

2021.08.04 | 09:24

2
Какво да решавате,протестните партии,ненормалници подкрепят ли се.Нас ни прават на луди ми и вас ли Мая Хаджигенов Хр Иванов.Чакаме ве пред парламента.Дасе махат.

2021.08.04 | 09:20

1
Слави ИТН ще останат в истирията като измамилите най-бързо българският народ ! Скороста на измамата им се дължи на използваната омраза към ГЕРБ и тъпата банкянска тиква.Излъгаха ча ще вкарат Тиквун герберистите и Гешев в затвора.

Добави коментар

Водещи новини