Кметът на Бата Георги Георгиев: Бойко Рашков продължава да манипулира общественото мнение

  • 28 юли 2021 15:40

  • 1807
  • 6
Кметът на Бата Георги Георгиев: Бойко Рашков продължава да манипулира общественото мнение
© Булфото

Няма повдигани обвинения срещу мен. Имам едно, а не две досъдебни производства. То е свързано с изборите на четвърти април,  а не с тези на 11-ти юли, заради които бях задържан. Нямам мярка „подписка“, както твърди Рашков. Това каза кметът на поморийското село Бата по повод твърденията на служебния министър Бойко РашковБойко РашковРашков е роден на 28 септември 1954 г. в с. Огняново, област Благоевград. Завършва право в Софийския. По думите му, той е бил задържан на осми юли, но без  да има повдигнати обвинения и е престоял часове наред в ареста, но без да получи каквото и да е обяснение защо е там.

„Обвинението срещу мен, свързано с изборите на четвърти април, се позовава на свидетелски показания, които са снети в състояние на стрес и чрез заплахи, липсва обективност по случая“, коментира кметът.

 Георги Георгиев подчерта, че заповедта за задържането му е била отхвърлена от Районен съд-Бургас на първа инстанция.

„Ще ми се да кажа, че съм изненадан от днешните твърдения на Бойко РашковБойко РашковРашков е роден на 28 септември 1954 г. в с. Огняново, област Благоевград. Завършва право в Софийския, но за съжаление ръководеното от него министерство продължава да нагнетява напрежение и да манипулира общественото мнение“, казва още Георгиев.

Кметът на Бата коментира, че е станало ясно, че няма да получи очакваното извинение за действията на служебния министър, въпреки причинения стрес върху него и цялото му семейство. Но настоява Бойко РашковБойко РашковРашков е роден на 28 септември 1954 г. в с. Огняново, област Благоевград. Завършва право в Софийския да спре да разпространява неверни твърдения по негов адрес.

„Акцията срещу мен имаше единствената цел да бъдат сплашат хората в село Бата, за да не излязат да гласуват свободно на 11-ти юли. Ще продължавам да търся правата си, които бяха потъпкани“, коментира още той.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
1807 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
Mitaka

2021.07.28 | 15:52

1
ЗА КОГО ДА ГЛАСУВАМЕ ОКТОМВРИ МЕСЕЦ-Русоробската радиващина простря зловещата си сянка на безправие, политически и икономически терор, на цензура и държавни измами над демократична България. Не само демокрацията, а дори личната ни свобода и реалното правосъдие са изправени пред опасността да бъдат унищожени. Това унищожение на българската държава, това унижение на българския народ трябва да спре !!! Партиите -русороби , слуги на Кремъл и радиващината като ИТН на Слави Трифонов, , ИСМВ на Мая Манолова, Бабикян, Хаджигенов и Т.Дончева, , ДБ на Христо Бойкикев трябва да отидат на бунището на българската история. Нищо добро не мога да кажа и за подкрепилите ги тихомълком БСП и ДПС. На този фон има само една доказала се като проевропейска и пронатовска партия, годна ВЕДНАГА да поеме управлението на държавата и това е ГЕРБ. Затова коалицията ГЕРБ- СДС стои за нас на първо място.

2021.07.28 | 15:52

2
Бойко Рашков и съпругата му притежават 19 имота. Повтарям - 19. Това си проличава от брачния договор помежду им. Договорът е от 38 страници. Повтарям - 38 страници с описания на недвижимости. При подялбата за шефа на МВР остава резиденция от 700 кв.м. с двор 1800 кв.м. във вилна зона "Американски колеж" в София. Резиденцията разполага с 12 бани и тоалетни, постоянно отопляем басейн, фитнес, сауна, четири гаража, английски двор. За Рашков остава и имение на брега на морето в Несебър с 6 бани и тоалетни. Две къщи в Стара планина с басейн, село Антон. 5 апартамента в София - "Лозенец", "Младост", "Красно село", "Люлин". Два джипа БВМ и Нисан. .Асансьорът на Цецо Цветанов? Някакъв бедняк спрямо най-богатия български политик Бойко Рашков. Как се купува всичко това с една държавна заплата? И това е само началото. От утре сериалът за Рашко Али Баба продължава...
Ей , долен герберски боклук

2021.07.28 | 15:56

4
Хахаха ,Абе боклук нареден неговите имоти са законни Проверено !!!!! А златните кюлчета определно не са !!!! Долен урод

2021.07.28 | 15:53

3
Публичната декларация на Дембил Рашко, шефа на МВР включва общо 17 позиции, чиято само официална част, кара Цветан Цветанов да се чувства изключително беден, пренебрегнат и унизен. Стойността на имотите се оценява на няколко милиона Евро. В тази декларация са посочени нова къща в луксозно изпълнение разположена в изключително скъпата част от полите на Витоша, която представлява два декара двор с жилищна част от около 700 кв. м. застроена площ, отделно няколко апартамента и части от къщи, също в София, плюс още два други апартамента извън столицата, като единия е на морето, в Несебър, плюс още две къщи някъде из вилните зони на Балкана, плюс още няколко разни терени, ниви и прочие. Същият е бил пропуснал да декларира доход извън този по трудови договори в размер от някакви си дребни 650 000 лева, поради "разсеяност". Няма ли Гешев да се занимае с работещият цял живот на държавна служба Дембило-министър, тъй като тая декларация мирише отдалече на КОРУПЦИЯ!?
Ей , долен герберски боклук

2021.07.28 | 15:58

5
Кюлчетата от къде са ????? Ей ,Урод имотите на Бойко Рашков са законни !!!а , кюлчетата за милиони и евраците не са !!!!
оооо

2021.07.30 | 07:39

6
Тоя селендур, дали може да чете и пише на български?

Добави коментар

Водещи новини