Гледай на живо

ЦСКА - София сломи Ботев Враца с 4:2 като гост и загря подобаващо за следващите важни двубои - на живо от ст. "Христо Ботев"

ГЕРБ: Бойко Рашков не е последна инстанция, за да прави внушения, ще има анкетна комисия, разследваща безобразията му

  • 28 юли 2021 14:20

  • 2840
  • 31
©

Преди два месеца с една медийна бомба започна темата с подслушванията. Тази тема беше преекспонирана с една-единствена цел – да се изчегърта ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в. Това заяви председателят на ПГ на коалиция ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на Десислава АтанасоваДесислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 г. в Дулово. По професия е юрист. Завършила е право, в Народното събрание.

„Днес се проведе изслушване на служебния министър на вътрешните работи и ние не чухме нито един факт или доказателство, че такива незаконни подслушвания са били осъществявани. Нещо повече – има доклад на Бюрото за контрол на СРС, който отрича тези твърдения, както и прекратено досъдебно производство от Прокуратурата, поради липсата на доказателства“, категорична е Десислава АтанасоваДесислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 г. в Дулово. По професия е юрист. Завършила е право,.

Рашков в схватка с ГЕРБ: Не съм дясната ръка на таралежа, че да изнасям имената на подслушваните протестиращи!

„Отново сме в безпрецедентна ситуация. След като си тръгна от НС, без да даде отговори, Бойко РашковБойко РашковРашков е роден на 28 септември 1954 г. в с. Огняново, област Благоевград. Завършва право в Софийския ползва трибуната на МВР, за да прави нови внушения по отношение на всички акции, които са провели от МВР по време на предизборната кампания. Ние смятаме, че това е недопустимо. Правят се внушения по отношение на една политическа сила - ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в. Ние ще продължим да задаваме въпроси и ако се наложи ще изслушваме всеки ден министър Рашков, за да се установят тези факти и обстоятелства, които той хвърля в публичното пространство, без да почиват на абсолютно никакви данни“, посочи тя.

„България е правова държава и все още има презумпция за невиностност. Всички твърдения за каквито и да е, свързани с изборния процес престъпления, се доказват в съда. Бойко РашковБойко РашковРашков е роден на 28 септември 1954 г. в с. Огняново, област Благоевград. Завършва право в Софийския не е последна инстанция, за да прави подобни внушения“, подчерта Атанасова.

Депутатът от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Маноил Манев допълни: „Бойко РашковБойко РашковРашков е роден на 28 септември 1954 г. в с. Огняново, област Благоевград. Завършва право в Софийския призна три много важни неща – „благодарение на МВР съставът на Народното събрание е такъв, какъвто е“. Такова нещо в българската история официално да заяви, че МВР е подредило НС. Другото, което стана ясно днес е, че 14 000 са предупредителните протоколи, разписани от хора-свързвани с ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в. Днес министърът на вътрешният работи заяви: „Ако някой е подписвал нещо, да дойде да го покаже“. Е не може да го покаже, защото този вид документ е единственият в системата на МВР и на правото, който не се връчва на човека, който го е подписал и това добре е било преценено, за да не остава следа“.

„Това любовно обяснение пред президента днес и пред новите партии, които ще правят правителство да излезеш в МВР и да заявиш колко важно е да изчегърташ ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, кореспондира само с онази негова пресконференция, на която каза, че е арестувал кмет на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с, за който каза, че е от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в“, изтъкна Манев.

„Днес станаха ясни две неща – че Бойко РашковБойко РашковРашков е роден на 28 септември 1954 г. в с. Огняново, област Благоевград. Завършва право в Софийския е най-несъстоятелният министър на вътрешните работи през последните 31 години и абсолютно неадекватен човек. Този човек много иска да остане министър на вътрешните работи. Ние имаме полза от това, защото много лесно ще можем да атакуваме това министерство. За държавата подобно развитие на събитията би било нещо средно между фарс и трагедия“, коментира депутатът от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Тома БиковТома БиковТома Биков e български политик, роден на 10 октомври 1980 г. в Бургас. Завършва актьорство за.

Внесли сме искане за създаване на анкетна комисия, която да разследва безобразията на Бойко РашковБойко РашковРашков е роден на 28 септември 1954 г. в с. Огняново, област Благоевград. Завършва право в Софийския по време на предизборната кампания, разясни той.

Мая Йорданова
2840 31

Свързани новини

Свързани видеа

Коментари 31

Добави коментар
Мама Яга

2021.07.29 | 06:51

31
Подпали ви задниците, нали
гейберастията днес

2021.07.28 | 18:25

29
демонстрираше яко простотия, неграмотност и тъпота. рашков отново им го завре четвъртит и то без особени усилия.
Тенев

2021.07.28 | 18:31

30
Еми те са вече добре онодени-няма нужда от усилия- даже май им харесва вече:)))
Бойко Рашков

2021.07.28 | 17:40

28
НАЙ-ХАРЕСВАМ ОТ СУТРИНТА ДА КЛАТЯ ГЕРБЕРАСТИТЕ .....
ШИБАМ ПЛАТЕНИ ГЕЙБЕРИ

2021.07.28 | 16:02

16
С кого ще сте в тая анкетна комисия, бе кypви гейберски? Хахахахаха
Бочето

2021.07.28 | 17:39

27
Hahaha Само се излагат тия .... Гледат като отровени ... Рашков им разказа играта тотално ще ги смаже
Просто човек

2021.07.28 | 16:32

22
Бойко Рашков ви разказа играта. Пожелавам му да продължи и доведе нещата до края...
Вярно е!

2021.07.28 | 17:24

26
Рашков ще им разкаже играта напълно,той е свестен човек, а тези бандити много ги е страх от него и се чудят как да го опонират и какви мръсотии да измислят.

2021.07.28 | 16:49

24
Бойко Тарашков скоро ще ви покаже комунизъм в действие и на вас прихласналите
Тенев

2021.07.28 | 16:36

23
Дай Боже!

2021.07.28 | 17:23

25
А кой ще разследва вашите престъпления, тези на партия герб и компания,оказа се ,че са доста?Я я виж ти нахалницата ,как няма капка срам поне от Бога.
леля Потка от Кърджали

2021.07.28 | 16:24

21
Снимката кърти: тримата идиоти или матросов на амбразурата.
иван

2021.07.28 | 16:10

20
КАТО ЗАЩИТАВАТЕ Г-Н БОРИСОВ ЖИВЕЕТЕ ЛИ ВЪВ РЕАЛНО ВРЕМЕ ИЛИ И ВИЕ СТЕ ОТ КОРУПЦИОНАТА ШАИКА НА ГРОБАРИТЕ .КОИТО СИ МИСЛЯТ ЧЕ ТЕ НЕ СА ВИНОВНИ ЗА НИЩО.ТЕ ОТКРАДНАХА МИЛИЯРДИ А ДАДОХА НА ПЕНСИОНЕРИТЕ 50 ЛЕВА ,КАТО МИСЛЕХА ЧЕ ЩЕ ГИ КУПЯТ, КАКТО ПРАВЯХА СЪС ИЗБОРИТЕ.ТЕХНИТЕ КМЕТОВЕ СА СЪЩИТЕ КАТО ТЯХ САМОЗАБРАВИЛИ СА.
иван

2021.07.28 | 16:09

19
КАТО ЗАЩИТАВАТЕ Г-Н БОРИСОВ ЖИВЕЕТЕ ЛИ ВЪВ РЕАЛНО ВРЕМЕ ИЛИ И ВИЕ СТЕ ОТ КОРУПЦИОНАТА ШАИКА НА ГРОБАРИТЕ .КОИТО СИ МИСЛЯТ ЧЕ ТЕ НЕ СА ВИНОВНИ ЗА НИЩО.ТЕ ОТКРАДНАХА МИЛИЯРДИ А ДАДОХА НА ПЕНСИОНЕРИТЕ 50 ЛЕВА ,КАТО МИСЛЕХА ЧЕ ЩЕ ГИ КУПЯТ, КАКТО ПРАВЯХА СЪС ИЗБОРИТЕ.ТЕХНИТЕ КМЕТОВЕ СА СЪЩИТЕ КАТО ТЯХ САМОЗАБРАВИЛИ СА.
иван

2021.07.28 | 16:08

18
КАТО ЗАЩИТАВАТЕ Г-Н БОРИСОВ ЖИВЕЕТЕ ЛИ ВЪВ РЕАЛНО ВРЕМЕ ИЛИ И ВИЕ СТЕ ОТ КОРУПЦИОНАТА ШАИКА НА ГРОБАРИТЕ .КОИТО СИ МИСЛЯТ ЧЕ ТЕ НЕ СА ВИНОВНИ ЗА НИЩО.ТЕ ОТКРАДНАХА МИЛИЯРДИ А ДАДОХА НА ПЕНСИОНЕРИТЕ 50 ЛЕВА ,КАТО МИСЛЕХА ЧЕ ЩЕ ГИ КУПЯТ, КАКТО ПРАВЯХА СЪС ИЗБОРИТЕ.

Добави коментар

Водещи новини