Бойко Рашков: Служителите на МВР в предизборния период са изпълнили задълженията си по закон

  • 30 юли 2021 12:56

  • 747
  • 7
Бойко Рашков: Служителите на МВР в предизборния период са изпълнили задълженията си по закон
© Булфото (архив)

Органите на МВР могат да предупреждават с протокол онзи, който се подготвя да извърши някакво престъпление. Това каза министърът на вътрешните работи в служебния кабинет Бойко РашковБойко РашковРашков е роден на 28 септември 1954 г. в с. Огняново, област Благоевград. Завършва право в Софийския в отговор на въпрос от парламентарния контрол, зададен от депутатите от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Маноил Манев, Младен МариновМладен МариновМладен Маринов е роден на 21 ноември 1971 г. в Тетевен. Завършил е "Право'' в УНСС, и Христо ТерзийскиХристо ТерзийскиХристо Терзийски е роден е на 31 юли 1968 г. в град Кюстендил. Завършил е висше образование в.

Да, служителите на МВР в предизборния период във връзка с данните, с които са разполагали, са посещавали такива граждани, представяли са такъв протокол, те са били подписвани и са изпълнили задължението си по закон, обясни Рашков.

"И на мен ми направи впечатление, че се спекулира с тази тема - твърдеше се, че МВР е заставяло хората да подписват декларации. Ние такива документи като декларации не представяме за подпис. С никакви такива документи не сме принуждавали нито един български гражданин да предприеме едно или друго действие противно на волята му", отбеляза Рашков.

Маноил Манев репликира, че на гърба на протоколите има две декларации. Министърът каза, че би отговорил за тези детайли, ако въпросът му е бил зададен с такава конкретика.

Бойко Рашков: МВР тушира криминалния вот, не слугуваше на нито една партия

Депутатът от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в отново попита за заетостта на центровете за настаняване на бежанци и дали ще се разкриват нови. Вътрешният министър припомни отговора си от изслушването сутринта, че ако се наложи, ще се разкриват такива. В реплика и по повод коментарите за посещението на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г в Турция Маноил Манев попита дали има отношение посещението на президента Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на в Гърция, защото там миграционният натиск бил двойно по-голям.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
747 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар

2021.07.30 | 14:06

7
Ще се целува ръка май на Борисов!! Ердоган недолюбва Радев и сега ще ни залее с мигранти. Другарю Рашков, кво прайм!! Ердоган не можеш да го изчегъркаш !! Хора, държавичката ни се разрушава !!

2021.07.30 | 13:39

6
Връщайте по бързо Бойко, защото ни заливат 3 милиона мигранти. Радев казал-Ще разкриват много центрове по села и градове.

2021.07.30 | 13:28

5
Публичната декларация на Дембил Рашко, шефа на МВР включва общо 17 позиции, чиято само официална част, кара Цветан Цветанов да се чувства изключително беден, пренебрегнат и унизен. Стойността на имотите се оценява на няколко милиона Евро. В тази декларация са посочени нова къща в луксозно изпълнение разположена в изключително скъпата част от полите на Витоша, която представлява два декара двор с жилищна част от около 700 кв. м. застроена площ, отделно няколко апартамента и части от къщи, също в София, плюс още два други апартамента извън столицата, като единия е на морето, в Несебър, плюс още две къщи някъде из вилните зони на Балкана, плюс още няколко разни терени, ниви и прочие. Същият е бил пропуснал да декларира доход извън този по трудови договори в размер от някакви си дребни 650 000 лева, поради "разсеяност". Няма ли Гешев да се занимае с работещият цял живот на държавна служба Дембило-министър, тъй като тая декларация мирише отдалече на КОРУПЦИЯ!?

2021.07.30 | 13:28

4
Бойко Рашков и съпругата му притежават 19 имота. Повтарям - 19. Това си проличава от брачния договор помежду им. Договорът е от 38 страници. Повтарям - 38 страници с описания на недвижимости. При подялбата за шефа на МВР остава резиденция от 700 кв.м. с двор 1800 кв.м. във вилна зона "Американски колеж" в София. Резиденцията разполага с 12 бани и тоалетни, постоянно отопляем басейн, фитнес, сауна, четири гаража, английски двор. За Рашков остава и имение на брега на морето в Несебър с 6 бани и тоалетни. Две къщи в Стара планина с басейн, село Антон. 5 апартамента в София - "Лозенец", "Младост", "Красно село", "Люлин". Два джипа БВМ и Нисан. .Асансьорът на Цецо Цветанов? Някакъв бедняк спрямо най-богатия български политик Бойко Рашков. Как се купува всичко това с една държавна заплата? И това е само началото. От утре сериалът за Рашко Али Баба продължава...
Mitaka

2021.07.30 | 13:27

3
Седмици наред вътрешният министър Бойко Рашков обикаля телевизионните студия и прави внушения, че по време на протестите през миналата година са били подслушвани политически лица от опозицията и граждани. ГЕРБ-СДС му дадоха възможност да изнесе в пленарна зала доказателства за думите си, да каже колко и кои са тези хора, които са подслушвани, да каже кой е извършвал подобна дейност. Да каже КОЙ му е дал сведенията. Нищо такова не чухме през днешния ден от него. Този човек се държи не като министър на вътрешните работи, а като председател на предизборния щаб на президента Румен Радев. За него лъжите и манипулациите са над закона и морала.
Ерни

2021.07.30 | 13:25

2
Тарашков трябва да си доказва клозетите.

2021.07.30 | 13:24

1
Привикват на разпити учители и директори. Биков: Радев да озапти Бойко Рашков Час по-скоро Радев да озапти Бойко Рашков и да го изолира в някакво пространство, където да не разиграва обсесиите си на гърба на български граждани. За това настоя Тома Биков от ГЕРБ-СДС. От партията дадоха брифинг в Народното събрание, на който изразиха възмущението си от действията на служебния вътрешен министър, когото не веднъж нарекоха "председател на предизборния щаб" на президента Румен Радев. Именно за това и обръщението е към държавния глава. "Става въпрос за подчертавам български учители. Не става въпрос за някакви купувачи на гласове, за хора, които са нарушавали закона. Става въпрос за български учители, които за пръв път в живота си биват извиквани в Районно полицейско управление и разпитвани като престъпници по заповед на Бойко Рашков"

Добави коментар

Водещи новини