Мартин Димитров: ИТН не работят с обещания и програми, а с фантазия

  • 16 юли 2021 16:33

  • 1896
  • 0
Мартин Димитров: ИТН не работят с обещания и програми, а с фантазия
© Булфото архив

Изборният резултат от 11 юли е видимо по-добър от преди. Радостно е, че подкрепата расте не само в София. Може би само нашата партия – „Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от“ (ДБ), толерира преференциите. Суровото състезание в преференциалните листи отчасти ни припомня какво е демокрацията. Това коментира пред БНР Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на от ДБ.

По думите му партията разширява своя електорат, а още по-важно е, че партията не се притеснява да говори открито и честно с гражданите.

ИТН: Новият кабинет ще го представим, когато му дойде времето! Ако не бъде подкрепен от ДБ и ИСМВ, отиваме на нови избори

„Не разбрах ролята на пресконференцията, която дадоха от ИТН. Не разбрах защо трябва да се обяснява какво щеше да се случи с правителство, което очевидно няма да бъде съставено, както е предложено първоначално“, каза още Димитров.

Според него независимо дали е добър или лош предложеният кабинет, обявяването без консултации само задълбочава разлома в политиката и обществото.

От ИТН в момента не работят с обещания и програми, а с фантазия. "При Симеон СакскобургготскиСимеон Сакскобургготски Симеон Сакскобургготски е роден на 16 юни 1937 г. в София. Той е син на Цар Борис ІІІ и Царица беше аналогично, но тогава НДСВ получи много повече гласове от избирателите", изтъкна той.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1896 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини