Калоян Методиев: Отношението на ИТН към другите партии е като малоумни

  • 16 юли 2021 16:31

  • 2383
  • 2
Калоян Методиев: Отношението на ИТН към другите партии е като малоумни
© Булфото

Вече влизаме в хипотезата, че трябва да се стабилизира държавата, защото ни тласкат към хаос. Липса на институции - това е вратата за безконтролната корупция в момента. Това заяви пред БНР Калоян Методиев от институт РЕГО.

"Вървим към нови предсрочни избори, които могат да родят още по-големи чудовища", каза той.

Според Методиев отношението на лидера на "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" и т.нар. сценаристи към депутатите от партията им е като към лакеи.

"Второ - отношението към останалите политически субекти беше като към малоумни. Не само днес, а и цялата седмица заявяваха "подкрепяте ни, гласувате каквото ви кажем, нямате право на собствено мнение, вие сте в политиката, за да ни обслужвате. Третото нещо е отношението им към политическия процес, който бих определил като каране без правила", коментира още Методиев. 

ИТН: Новият кабинет ще го представим, когато му дойде времето! Ако не бъде подкрепен от ДБ и ИСМВ, отиваме на нови избори

Той вижда и друг проблем в поведението на ръководството на ИТН - към журналистите. Според него Тошко ЙордановТошко ЙордановТошко Йорданов Хаджитодоров е български сценарист и политик. Роден е на 2 май 1970 г. и Филип Станев са се държали обидно, менторско и с подигравка с физическите характеристики на някои от присъстващите.

Методиев беше категоричен, че не очаква да има преговори на ИТН с която и да е партия за съставяне на правителство.

Според него тази пресконференция на ИТН показва, че са изплашени.

Борислава Бибиновска
2383 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Абе, Тоше

2021.07.16 | 17:30

2
Чудя се, ако застанеш прав, мога ли да ти пикая в устата? Дай да направим един следствен експеримент :)
Мани

2021.07.16 | 17:27

1
Няма такива бок.луци! Дори Гадев е на светлинни години от тях! Да се чудиш Малкия Мук какво дири там! Вероятно с Тошко членуват заедно в ложата на хипофизните джуджета, не виждам друго обяснение!

Добави коментар

Водещи новини