Христо Иванов с призив към ИТН: Моля, вразумете се! Да не сменяме джипката с кабеларка

  • 13 юли 2021 17:51

  • 21847
  • 70
Христо Иванов с призив към ИТН: Моля, вразумете се! Да не сменяме джипката с кабеларка
© БТВ

Искам да призова колегите от "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" да се върнем към реалността и здравия разум. Това предложение (на Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в, б.р.) бе шокиращо за страшно много хора и като състав, и като начин на действие. Питам се защо не се търси нашата подкрепа и възможно ли е пък да се търси подкрепата на ГЕРБ? Защото срещу точно този модел, срещу който се борим, се появява някой и започва да налага едностранни неща. Така коментира съпредседателят на Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския вчерашното включване на лидера на ИТН Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в, в което обяви състава на проектокабинета си и приоритетите на партията за управлението на страната.

,,Чухте ли да става дума за реформи в прокуратурата? Виждаме една група, която представлява предишните издания на сарайския модел. Сега махаме Борисов, за да се върне онова, което беше преди него ли? За това ли гласуваха хората? Не, не гласуваха за това със сигурност. Ето защо призивът ми към ИТН е да не позволяват да изгорим надеждите на хората за дълбока промяна! Трябва един изцяло нов икономически модел. Преди да пратим човек на Луната, нека да се погрижим за българските пенсионери най-напред'', апелира Иванов.

Бойко Борисов: Демокрацията замина! Трифонов не иска да има кабинет, а шоу

Нека да проявим разум и да вървим към дълбока промяна, да се захванем с истинска лустрация, да скъсаме с Държавна сигурност, за да не може Ахмед Доган да припари повече до това управление, допълни още той.

Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския подчерта, че в случая не става дума за разпределение на "порции".

,,Изобщо не става дума за порции! Готови сме да дадем подкрепа за програма и за хора, които представляват протеста. Не става дума за наши кадрови назначения, това искам да заявя категорично. В името на това да изпълним огромната историческа отговорност, която ни възложиха хората, ние сме готови да подкрепим правилните персони и правилната програма. Става дума за представителство и споделяне на отговорност. Става дума за елементарен реализъм, защото хората в момента виждат подмяна, виждат предателство'', коментира Иванов и за пореден път призова ИТН за диалог.

Румен Петков: Слави, не се прави така

Моята цел е да не се стига дотам (съставяне на предложеното от Трифонов правителство, б.р.), защото това ще бъде много лошо. Призовавам да не се стига дотам! Това че някой си мисли, че може еднолично да взима решенията... извинявам се! Не можем да сменим джипката с кабеларка, каза съпредседателят на Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от.

,,Трябва да се върнем към мандата за прекъсване на този модел, който е заченат от сараите и Държавна сигурност. Предлагаме програма, търсим хора, които представляват очакванията на протестиращите граждани. Разбирам, когато не си бил на улицата колко е лесно да загубиш връзка с реалността. Хората няма да го простят това нещо и ние сме длъжни пред тях да си поемем отговорността. Имаме шанс да излъчим управление на дълбоката промяна. Затова призивът ми е да се върнем към представителността, отговорността и институциите'', поясни той.

Татяна Дончева: Налагането на диктат не води до нищо в политиката

В заключение Иванов предупреди, че "офертата", предложена от Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в, би могла да вкара страната дори в по-дълбока политическа криза, ако ситуацията не бъде обсъдена с нужния разум.

Последвайте канала на

Владимир Василев
21847 70

Свързани новини

Коментари 70

Добави коментар
Хари

2021.07.18 | 21:28

70
Христо Иванов е пионка в ръцете на Иво Прокопиев. Нямам вяра на неговите призиви.
Чудя се

2021.07.15 | 17:41

69
То бяха призиви, то бе чудо! Съвземи се, Ице, време е !
Добри

2021.07.14 | 20:16

68
Точно Иванов да призовава за разум е смешно
Ново проекто правителство

2021.07.14 | 17:12

67
Христо Иванов може ли толкова бързо да състави правителство, колкото Слави ?
Ицака

2021.07.14 | 16:27

66
Много му се иска на Ицето Иванов - той да е на мястото на Слави Трифонов в момента, и той да определя състава на кабинета, но като хората не му вярват заради зависимостите му със Слави Трифонов - какво да правим?
Мери

2021.07.14 | 15:14

65
Баш Ицака да говори за вразумяване, айдееее, стига
Некой е забравил 2009 и Костов

2021.07.14 | 05:51

64
Кoстoв сe тoчeшe дa e нaчaлник нa Тиквaтa кaтo "пo-oпитeн" и "нeзao6икoлим фaктop", o6aчe ДПС oсигypи нa Тиквaкa пъpвoтo мястo с видeoтo с "пopциитe" и Кoстoв 6eшe нapитaн в мястoтo мy нa o6слyжвaщ мyтpитe слyгa. Сeгa стaвa същoтo :)))
Да

2021.07.14 | 00:49

62
... ДБ... остава последен коректив на безумеца СатрапТрифоновчич чалгарофончията македонесчията родоотстъпен самовлюбен интригант кабелар

2021.07.14 | 01:13

63
Хр.Иванов и ти се вразуми,нямаш никаква работа в парламента.Марш в родината ти.

2021.07.14 | 00:36

61
ИТН е поредната подигравка за промяна. ИМА ТАКЪВ НЕДОРАСЛЯК... Някакъв льльо чалгар ще прави македонски цирк в България. Да заминава за Северна македония Заедно с родата си по майчина линия и там да припява по чукарите. Тук България е само за Българи

2021.07.13 | 23:42

60
Пинокио расте ли ти нослето след толкова много лъжи боклук червен

Добави коментар

Водещи новини