Борисов: Рашков ми връчи призовка за четвъртък, ама искам той лично да ме разпита!

  • 13 юли 2021 11:00

  • 18190
  • 215
© Novini.bg

От ПП ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в направиха ново изявление за медиите след края на изборите в неделя. Както е известно, през вчерашния ден от партията вече дадоха брифинг, в който лидерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г разкритикува действията на служебното правителство, и в частност на вътрешния министър Бойко РашковБойко РашковРашков е роден на 28 септември 1954 г. в с. Огняново, област Благоевград. Завършва право в Софийския, както и коментира предложения проектокабинет на Слави Трифонов. Той добави още, че машинният вот е бил манипулиран и че демокрацията у нас "си е заминала".

Председателят на младежкото движение на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Георг Георгиев заяви, че от партията ще настояват за оставката на цялата Централна избирателна комисия заради хаоса покрай изборния процес.

Едва в петък, два дни преди изборите, изборните секции в чужбина получили инструкции как да се доставят изборните книжа, как да се инсталират машините... имахме куриозен случай от Бурса, където програмистът на турското училище отговаряше за техническата обезпеченост на машините. И защо ЦИК не дава списък с техниците зад граница, има ли изобщо такъв списък, коментира Георгиев.

Той допълни, че заради техническа и организационна неграмотност се е получил хаос в секциите в чужбина, "заслуга" за което има Цветозар Томов, който след изборите изчезнал - нито си вдига телефона, нито отговаря на мейли. 

По думите му ЦИК е погълнала като една "черна дупка" изборните резултати, визирайки прословутата 441-ва секция в Англия, където още не се знае какъв е резултатът.

Георгиев подчерта, че "най-голямата измама и най-големият тюрлюгювеч" се е случил на изборите в чужбина.

Тези хора бяха излъгани по най-брутален начин и има риск техните гласове да не бъдат отчетени - не бяха организирани секции и да няма никаква информация какво се е случило. Третата сюжетна линия е с техниците, които пипаха машините и не знаем какво се е случило след това, отбеляза Георгиев.

,,Ето защо от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в настояваме ЦИК да си подаде оставката'', призова Георг Георгиев.

На пресконференцията отново присъстваше лидерът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, който разкри пред медиите, че му е била връчена призовка за разпит в четвъртък от вътрешния министър Бойко РашковБойко РашковРашков е роден на 28 септември 1954 г. в с. Огняново, област Благоевград. Завършва право в Софийския.

Иска да ме изплаши ли? Не ме е страх, бе, Рашков. Ще дойда на разпит в четвъртък, ама искам ти лично да ме разпиташ, заяви Борисов.

,,Едно нещо искам да ви кажа - Радев трябваше едно нещо да свърши за две години - организация на изборите, и се провали. Той не организира честни избори, той така уплаши хората чрез своята марионетка Бойко РашковБойко РашковРашков е роден на 28 септември 1954 г. в с. Огняново, област Благоевград. Завършва право в Софийския, че имаме рекордната ниска избирателна активност... Вчера търсех техниците, то се оказа, че няма секции. Исках да видя техника, който пипа машината, дава картите. Понеже аз съм разкрил десетки печатници на фалшиви пари и карти за източване на банкови апарати. В Европа не случайно главният прокурор на САЩ написа благодарствени думи за Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. Когато държиш три бели пластики, коя пластика ти дават да вкараш в машината? Вие виждате - нали щеше по-бързо да излиза изборният резултат? Колко вече се бавят? Два дена - два процента'', каза още бившият премиер.

Бойко Борисов: Демокрацията замина! Трифонов не иска да има кабинет, а шоу

Пак ви бих и се чудите как да нагласите резултатите сега - ето това е истината. Аз призовавам всички партии да си поемат политическата отговорност - те клечаха пред Радев, те правиха протести, те издигаха Слави в култ. И сега два дена се държат като ощипани госпожици - и нямат позиция. А има и най-големият парадокс - без решение на ЦИК, без да са обявени изборите, да се съставя правителство. Ама това се казва самозванство! Аз съм практичен човек - изградил съм си доверието на народа, защото съм мислил за него, посочи Борисов.

Той добави, че ИТН и другите партии имат особен ръст в ромските махали.

,,Така ги плашеха! Рашков е осигурил на всичките тези партии възможност за купуване на гласове, а в същото време вдигаше пушилка, че ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в са го правили'', каза той. 

Борисов се присъедини към позицията на своите колеги, че говорителят на ЦИК Цветозар Томов се е покрил и не излиза да коментира вота.

Стотици милиони се изхарчиха за изборите! А да не говорим, че идват и президентски. Ето, ние сме се дръпнали. Те си имат мнозинство в парламента, какво им липсва? Призовки - цялата партия разкостиха, докато изкупят циганския вот. Бойко РашковБойко РашковРашков е роден на 28 септември 1954 г. в с. Огняново, област Благоевград. Завършва право в Софийския няма ли някой да го пита за имотите? Овча работа! Те са подли, корупмирани, подменящи вота, коментира още Борисов.

Бойко Рашков гласува, очаква промяна

,,Да сложат програми, да ни поканят на среща всичките. Ние не се натискаме, казали сме, че сме опозиция, но другите да си поемат отговорност. Това си избраха. Ние бяхме една средноевропейска държава. Всичко беше нагоре - доходи, ваксини. Ваксинирайте се още днес! Вижте какво става в Гърция. Макрон задължи ваксинирането на медицинските работници. Когато дойде вълната, няма да търсите нито Трифонов, нито когото и да било, вече ще става въпрос за вашето здраве", предупреди още той.

Да е честито на българите това, което си причиняваме сами! И затова аз се обръщам към Слави и хората му - да си носи политическата отговорност, да го видим колко може, отбеляза Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

Той сподели, че, включвайки тази сутрин bTV и Нова телевизия, все едно се е върнал преди 20 години - старите лица от неотдавнашното минало - отново дефилират по телевизиите.

,,Царя много го уважавам! Ако искаха някакво спокойствие, трябваше да предложат за премиер царя. Той говори най-много езици от всички. Аз съм свидетел как всичките тези кръгчета се примамваха към него, защото тогава ги наблюдавах отстрани. Трябваше да сложат царя, защото на него поне не могат да му влияят'', коментира Борисов и изтъкна, че винаги ще е лично предан на царя, на Негово величество, защото "той е голям човек".

,,3-ти септември, помня го като ден-днешен, царят ми се обади и ме покани в един ресторант. Там беше Милен Велчев с неговата компания, аз с Цветелина, царят с царицата. И тогава той ме покани като главен секретар'', спомни си лидерът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

Той сподели, че привикването му от Рашков е станало повод той да дойде на брифинга.

Аз не исках да се показвам всеки ден, не водя шоу. От Бойко РашковБойко РашковРашков е роден на 28 септември 1954 г. в с. Огняново, област Благоевград. Завършва право в Софийския не знам какво може да се очаква да ме пита - най-вероятно защо съм участвал в изборите, защо съм бил в София, защо не съм купувал гласове, защо партията ми е толкова стегната. Чудят се как да направят мошенгията, смята Борисов.

,,Тяхната основна цел е да създават хаос. Защото хаосът се краде лесно. А при нас имаше носене на политическа отговорност. Ако царят се появи отново, ще е като връщане на НДСВ през задния вход. Сега е време малко да успокоим държавата. Защото туризмът замина. Няма мерки, няма нищо. Сега целта на тази групичка е да приберат и ББР'', заяви още Борисов.

Борисов: След нас ще дойдат и за вас, защото така правят комунистите!

Той отбеляза, че юристите на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в настояват да атакуват изборния резултат, но той няма да го направи, понеже "винаги е обичал държавата и народа си".

Касиране, нови избори - това народът няма да го издържи. Аз не желая това да се случи, затова им казвам - идете и си направете мнозинство, посочи Борисов.

Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г заяви накрая, че ще говори отново пред медиите, когато бъдат оповестени на 100% резултатите от изборите.

Владимир Василев
18190 215

Свързани новини

Коментари 215

Добави коментар
ШИБАМ ПЛАТЕНИ ГЕЙБЕРИ

2021.07.14 | 10:17

215
Бойко Методиев Борисов, Мирослав Найденов и Кокинов са трима души, които обсъждат как да извършат престъпление. По НК това е Организирана Пpecтъпна Група.

2021.07.13 | 20:28

214
Пич няма да те убият,най много да те вкарат на топло,но Гешев няма да го направи, налити го избра
ШИБАМ ПЛАТЕНИ ГЕЙБЕРИ

2021.07.13 | 12:09

40
А може ли аз да те разпитам, пyтко банкянска?
До ДОЛНИЯ ПЕДЕР

2021.07.13 | 19:11

213
ПЪРВО ТРЯБВА ДА ТЕ НАТЕГНА ОТЗАД ЗА ДА ГО ИЗВАДИШ !

2021.07.13 | 14:13

200
АЗ НЕ СЪМ ОТ ГЕРБ. ПЕНСИОНЕР СЪМ, БЕЗПАРТИЕН. НО! - ПЕНСИОНЕР-ЕБ АЧ!!
ШИБАМ ПЛАТЕНИ ГЕЙБЕРИ

2021.07.13 | 14:07

198
Бих, само за да видя дали има поне един мъж в ГЕРБ. Досега всички са като тая пyтка Бойко.

2021.07.13 | 14:02

195
БИ ЛИ ГО НАПРАВИЛ??
ШИБАМ ПЛАТЕНИ ГЕЙБЕРИ

2021.07.13 | 13:54

190
Да ти платя ли пътя, ма пyтко? Ти сигърно нямаш пари за автобуса.

2021.07.13 | 13:48

185
В ХАСКОВО СА НАЙ ГОЛЕМИТЕ ЕБ АЧИ, ЗА ТОВА НЯМА ВИЗИ
А

2021.07.13 | 13:48

184
Модератор., Тоз нецензурни я....ВЪН...

2021.07.13 | 13:47

183
Не, в Хасково не дават визи
Що

2021.07.13 | 13:47

182
Пишеш нецензурни думи.
ШИБАМ ПЛАТЕНИ ГЕЙБЕРИ

2021.07.13 | 13:44

180
В Хасково дават ли на селяните визи за София , ма, пyтко?
Модератор

2021.07.13 | 13:44

179
Махай го тоз

2021.07.13 | 13:42

178
Но, с удоволствие бих те опънал

2021.07.13 | 13:39

167
АЗ СЪМ ОТ ХАСКОВО БРЕ... ДАЛЕЧЕ СИ МИ, ДЖЕНДЪРЕ
ШИБАМ ПЛАТЕНИ ГЕЙБЕРИ

2021.07.13 | 13:35

164
София, пyтко! Всеки ден ти го казвам. Не се прави.

2021.07.13 | 13:32

162
В КОЙ ГРАД???
ШИБАМ ПЛАТЕНИ ГЕЙБЕРИ

2021.07.13 | 13:31

157
Люлякова градина 19, пyтко.
баба гицка

2021.07.13 | 13:31

156
Другарю шибач, да ми ядеш дъртата пу т ка

2021.07.13 | 13:28

154
УМРИ КУЧКО
ШИБАМ ПЛАТЕНИ ГЕЙБЕРИ

2021.07.13 | 13:25

153
Дрън-дрън-дрън. Чувам само дрънкане на гейберски пyтки. От сутринта само писъци. Намерете поне един мъж в тая пyткинcка пapтия.

2021.07.13 | 13:25

152
3 СТОТИНКИ ЗА СПАМЧЕ?

2021.07.13 | 13:24

151
По колко ти плащат на тъп коментар?

2021.07.13 | 13:24

150
СПАМАДЖИЯ

2021.07.13 | 13:22

149
ТОВА НЕ Е ТВОЯ АДРЕС, ПРИНЦЕСО
ШИБАМ ПЛАТЕНИ ГЕЙБЕРИ

2021.07.13 | 12:52

110
Чувам само дрънкане на гейберски пyтки. Дал съм си адреса. Явно няма мъже в ГЕРБ. Всички са пyтки като бойко методиев борисов.
Пенсионер от Хасково

2021.07.13 | 12:48

108
ТИ КАК СЕ КАЗВАШ БЕ, ОТРЕПКО?

2021.07.13 | 12:47

107
Ей шибача

2021.07.13 | 12:43

98
ТАЯ ЛЮЛЯКОВА ГРАДИНА 19 ДА НЕ Е НЯКАКВО СВЪРТАЛИЩЕ НА ДЖЕНДЪРИТЕ????

2021.07.13 | 12:30

78
Герб спечели изборите отново.

2021.07.13 | 12:28

77
Народа е с герб
ШИБАМ ПЛАТЕНИ ГЕЙБЕРИ

2021.07.13 | 12:23

73
Какво стана, ма? Гащите ли напълни? Хахахахаха
ШИБАМ ПЛАТЕНИ ГЕЙБЕРИ

2021.07.13 | 12:16

57
Защо да се бавим до четвъртък? Ела веднага. Улица Люлякова градина 19.

2021.07.13 | 12:15

55
С жълта миньорска фланелка ще съм, ела моля те ела да ти евем майката!!

2021.07.13 | 12:14

51
Айде шибачев, идвай!! В четвъртак аз ше съм там!!
Да

2021.07.13 | 14:39

205
На Рашков ще му се търси отговорност от ГЕРБ за стореното през тези два месеца независимо дали е пращал или не призовка на лидера ни!
Колко

2021.07.13 | 19:05

212
Трябва да си деградирал, за да ти е кумир фуражка?

2021.07.13 | 15:59

208
КОЛКО ТРЯБВА ДА СИ ДЕГРАДИРАЛ ЗА ДА ТИ Е ЛИДЕР ТИКВА

2021.07.13 | 18:19

210
Кретен ,Рашков не е призовкар !
Така ли?

2021.07.13 | 19:03

211
Ми защо Рашката се обяснява по бтв, че не знае нищо за призовката?
Боко

2021.07.13 | 16:47

209
Много страх има в душицата му Знае какво го чака , този подал човечец Затвор
Просто човек

2021.07.13 | 14:54

207
Аман от Онуй... всеки ден цялата държава ще се занимава с брътвежите на побъркан старец...

2021.07.13 | 14:44

206
Борисов е удавник и никой няма да го спаси ! Още не разбрал че ще извърви пътя на заподозрян , следствен , обвинен , осъден , затворен ! Ще отнеме известно време , ще има съпротива , дела , процеси , адвокати , пледоарии ! Но накрая неизбежно ще има осъдителна присъда със затвор и конфискация !
Гост

2021.07.13 | 14:32

204
Тоа па и претенции има.....
nig

2021.07.13 | 14:22

203
Рашков да ти удари една пишка в простата тиква, барем спреш да ревеш като малко дете пред камерите.

Добави коментар

Водещи новини