Борисов: След нас ще дойдат и за вас, защото така правят комунистите!

  • 09 юли 2021 16:04

  • 8894
  • 184
© Novini.bg

ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в направи извънредно изявление от централата на партията относно акциите на МВР, които - по думите им - са под ръководството на Бойко Рашков, който налага репресии из цялата страна и привиква на разпити, задържа и тероризира членове, симпатизанти и кметове от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, предаде репортер на Novini.bg

,,В България изборите вече са опорочени с действията на Рашков, който действа по нареждане на Радев. Рашков действа като истински комунист. Притеснени сме, че политическата криза ще прерасне в конституционна криза, която не знаем след колко време ще приключи. Има стотици случаи на преследване и репресии по анонимни доноси, които са писани от хората на Рашков само срещу членове и симпатизанти на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и нито една друга партия. Това е полицейски произвол, координиран от Бойко Рашков по нареждане на Румен Радев. Именно президентът праща главорези като Рашков да върши тези безчинства'', коментира Тома Биков.

Караянчева с ответна реакция след твърденията на Бойко Рашков

Заместник-председателят на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Даниел Митов съобщи, че вече са уведомени наблюдателите на ОССЕ, а утре ще бъдат уведомени и всички наблюдатели, за натиска, който се оказва по структурите, членовете и симпатизантите на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в в страната.

Ако някой не знае как е изглеждал превратът на 9 септември 1944 година, сега може да го види. Така действат комунистите, така действат болшевиките, така действат авторитарните режими, заяви Даниел Митов.

Томислав Дончев подчерта, че МВР се използва като политически инструмент за заплахи и ограничаване на правото на гласуване. По думите му целта е да се сплашат кандидатите на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, след което показа пред медиите снимки, на които се виждат бусове на жандармерията в близост до предизборни шатри на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

 

Уважаемите журналисти ни питаха - не ви ли е страх (от служебно правителство, б.р.)? Питаха ни, защото знаеха какво се задава. След нас ще дойдат за вас - така управляваха комунистите. Гарван гарвану око не вади! Стават смешни! Аз не знам уважаемите български медии дали са наблюдавали друг път такова ярко вмешателство в предизборната кампания на който и да било министър. Аз не съм. Всеки ден предизборният щаб на кандидат-президента Радев се изказва срещу една партия, заяви лидерът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

Борисов изтъкна, че най-важната оценка за него и ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в е тази на лидерите на Европа и на ЕНП.

ГЕРБ се разтревожиха: Задава ли се най-мащабната манипулация на избори след 1989 г

Той се възмути от наглите твърдения, че са били подслушвани.

Първо излезе и излъга, че сме подслушвали хора. Дойдоха изборите, ние още не знаем кого сме подслушвали. После "ядохме хора", после идваха да ни разпитват. Аз никога не съм се крил зад имунитет! И сега продължават да говорят как сме купували гласове! Ние една стотинка не сме взели - виждате - пълни зали, хиляди хора. Те се борят сега за "равен мач" или да ни бият с един-двама депутати. Коя друга партия беше така поздравена, коя получи такава подкрепа? За да ни маскари европейската следствена служба, каза още той.

,,И аз призовавам Радев на процес! Това, където докараха машините на Мадуро и специалистите на Мадуро, и флашките на Мадуро. Ние не се борим за власт, уважаеми колеги! И като опозиция можем да сме много полезни на държавата, с опита, със знанията на всичките тези хора. Това е демокрацията! Пак с футболна терминология ще го кажа – навремето "Левски" беше отборът на народа, защото компартията го притискаше. Когато една партия я притискат отвсякъде, всички, по най-безобразен начин, тя ще стане партия на народа. Те няма да се спрат! Ние си изкарахме пълен мандат! Каква оставка сме ви дали'', коментира още Борисов.

ГЕРБ: Копоите на Радев и Рашков репресират наши членове и симпатизанти

Желая ви да сте живи и здрави. И в неделя, въпреки хаоса, който ще причинят, вероятно това им е целта, да отидем да гласуваме. По социализма имаше квота за ОФ-то и БЗНС-то, всички други гласуваха за БКП. Ето това искат да направят сега. Но така явно им е най-добре - еднолично управление, каза на финала Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г

Последвайте канала на

Владимир Василев
8894 184

Свързани новини

Коментари 184

Добави коментар
Българин !

2021.07.09 | 22:38

183
Не бях минавал по околовръстното на София отдавна. Днес минах и направо ми спря дъха. Европейска столица-красота!!! Напред Бойко,честните и трудолюбиви хора сме с теб!!! Бъди жив и здрав!!!
ШИБАМ ПЛАТЕНИ ГЕЙБЕРИ

2021.07.09 | 23:32

184
Майка ти не ти ли разказва какво е на околовръстното, кypво гейберска?
ШИБАМ ПЛАТЕНИ ГЕЙБЕРИ

2021.07.09 | 20:11

180
В речта си вчера Байдън заяви, че подкрепя всяка стъпка на президента Радев и министър Кирил Петков. Искам да попитам новопотурчения еничар Бойко Методиев Борисов боли ли?
ШИБАМ ПЛАТЕНИ ГЕЙБЕРИ

2021.07.09 | 22:01

182
Мaчкаaм ви от една година и ще продължавам да ви мaчкaм, пyтко гейберска.

2021.07.09 | 21:51

181
Теб със сигурност ще те боли

2021.07.09 | 19:42

179
Хахаха ТИКВУНЯ болшевишки изкука направо

2021.07.09 | 19:41

178
Всички червени прасета да го д.ухат

2021.07.09 | 19:40

177
Всички червени прасета да го духат

2021.07.09 | 18:41

167
Публичен линч за те6е Тиквеник , това те очаква !
Hristina Nacheva

2021.07.09 | 19:31

176
Ле ле само като Ви чета коментара и ми става зле И като дойдат другите???
Трес

2021.07.09 | 19:13

175
Мръсна гад! Изчезни мутро.
XXX

2021.07.09 | 19:08

174
НАЙ-ГОЛЯМАТА ЛЪЖА НА Б.Б Е ЧЕ ИМА ЖИВИ КОМУНИСТИ ВЪВ БЪЛГАРИЯ И ЧЕ ТЕ ИМАТ НЕЩО ОБЩО СЪС БСП ТЕЗИ ОТ БСП СА НАСЛЕДНИЦИТЕ НА ПРЕДАТЕЛИТЕ НА КОМУНИСТИТЕ А ИНАЧЕ ЖИВИ КОМУНИСТИ ВЪВ БЪЛГАРИЯ ОТ МНОГО ВРЕМЕ НЯМА ГЛАСУВАЙТЕ ЗА БЪЛГАРСКО ЛЯТО (15) АКО ИСКАТЕ ПО ВИСОКИ ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ
ШИБАМ ПЛАТЕНИ ГЕЙБЕРИ

2021.07.09 | 18:37

165
Реалността всъщност е друга – когато СДС е създаден през 1989 г., Борисов е вече на 30 години и не е малък. По това време той е член на БКП и служител на МВР. Според журналистически публикации, които Борисов не е отрекъл, той отказва да се деполитизира, тоест да напусне партията, и избира да напусне МВР през 1991 г. Така започва частен бизнес и поема охраната на бившия социалистически диктатор Тодор Живков, а след него и на царския наследник Симеон Сакскобургготски.

2021.07.09 | 19:05

173
А дали ще отрече че от пожарникарския кабинет открадна дори крушката от тавана , служебната каса , огледалото, и куп други неща които можеха да се поберат в изгнилата му лада ? А вие позволихте на такъв човек да управлява държавата - ума ви не може да побере какви количества е откраднал !

2021.07.09 | 18:58

172
Ако искате Черепа да дойде за боко, гласувайте за номер 15! За да бъде горещо лятото за боко!

Добави коментар

Водещи новини