Борисов изброи свършеното от ГЕРБ и предупреди: Служебният кабинет ще се ръководи пряко от Радев

  • 11 май 2021 13:50

  • 13831
  • 86
© Novini.bg

Имаме възможност да видим дали тези промени са за добро. Целта на едно политическо състезание е да управляваш, а не да свалиш някого от власт или да си опозиция. Сериозните партии искат да управляват. Най-естественото и единствено правилно е лидерът на партията да стане премиер. Това заяви председателят на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Бойко Борисов по време на Националното събрание на партията, на което бяха предприети промени в ръководството ѝ.

,,Предложих Дани Митов за министър-председател, защото съм три мандата премиер. Това е смисълът – да покажем, че в ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в има и дурги хора, които могат да се справят. Но новият политически лидер – депутатът Трифонов, вчера се е заял с мен, че съм казал, че изборите ще струват 150 млн. лева. Добре, нека са 120-130 милиона. Но при всички случаи ще са над 100 млн. лева. И сега още ще се похарчат, много. Упрекът ми към тях не е бил за друго нещо, демокрацията е скъпо нещо'', каза Борисов по адрес на вчерашната публикация на лидера на "Има такъв народ" Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в.

Трифонов опровергава Борисов за милионите за изборите, пак нападна бТВ

След това Борисов припомни свършеното от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в през годините

На първо място – справяне с миграционната криза. Не допуснахме България да бъде залята с нелегални мигранти както в цяла Европа, не допуснахме българите да пострадат. Не допуснахме по време на финансовата криза да пострадат нашите банки и финансови институции. Не допуснахме тоталния локдаун както стана в цяла Европа по време на пандемията. Преценихме, че ще се движим по ръба на риска, за да запазим психическото здраве и да оставим икономиката ни да функционира и заради това сега тя е на плюс. Разбира се, няма как да пропусна и влизането ни в чакалнята на Еврозоната. Ще бъде груба грешка, ако следващото правителство намали темпото и накрая влезе само Хърватия, коментира той.

,,Увеличихме доходите на учители, полицаи, пожарникари, хората на първа линия... и никой не ни попита откъде намираме парите. Мащабно строителство... всеки вика, че е много хубаво, ама защо не са го направили другите, като е толкова хубаво?! Има цяло поколение, което не помни другите. Ако бяхме продължили, сега машините щяхме да ги прехвърлим от Младост на Борис и да затворим целия ринг'', допълни Бойко Борисов.

В ГЕРБ избраха новото ръководство на партията

,,Хората виждат това, което сме направили и искат от нас да надградим. Искат да има повече дигиталност, повече култура, повече прозрачност, повече спортни събития'', посочи лидерът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

Борисов не пропусна да открои и Европейското председателство на България през 2018 г.

,,Бях трогнат от отношението на моите европейски колеги и вчера, като ми се обади Меркел... Нашето председателство на България – всички считат, че е било от най-добрите и единственото, на което в София дойдоха всички европейски лидери плюс лидерите на Балканите'', припомни той.

Борисов и Меркел си взеха сбогом

По отношение на Временната комисия, оглавявана от Мая Манолова за ревизия на правителството, Борисов я определи за "арбитражен съд" и "Гьобелсова пропаганда".

Това е един арбитражен съд между бизнесмени, които спорят за договори. Тази Гьобелсова пропаганда, при която медии пускат една лъжа, която повторена 100 пъти, става истина. Но с тези избори народът им даде да разберат, че искат да ни има, а не да ни изчагъртат. Направеното е много. На следващите избори, ако хората изберат нас, гишетата трябва да ги премахнем. Сега отиваш, опашка, почивка и човекът псува... това трябва да бъде премахнато. Защото ни обвиняват, че администрацията е раздута, каза Борисов.

Втори бизнесмен с разкрития за рекет

,,Нека бъдем господари на изразите, защото една дума като "изчагъртване" се забива в съзнанието. Видяха, че най-лесно се правят протести. Със 165 депутати можеше да имаме стабилно правителство, но нека сега по новите изборни правила да ги видим, дано новото правителство осигури честни избори. Да не направят хакерите някоя беля през машините, защото така чувам. Въпреки това няма гаранция за вота. Немците, които са свръхдисциплинирани, се отказват от машинното гласуване, холандците – също. Само че тук явно има друга цел, така че нашите представители в избирателните комисии искам много внимателно да наблюдавате и да броите. Защото нашите 100 гласа може да отидат за друга партия'', обърна се лидерът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в към делегатите

Предстои да се вземат много важни решения. Служебното правителство няма да е отговорно за нищо, защото то пряко ще се ръководи от Румен РадевРумен Радев Румен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на, така че ще видим какви ще са им възможностите, убеден е още Борисов.

Радев обяви служебното правителство, Стефан Янев е премиер

Премиерът в оставка коментира и казаното от Даниел Митов за скритата декларация на президента Румен РадевРумен Радев Румен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на по адрес на руската агресия спрямо Източния фланг на НАТО.

,,Те се опитват нещо, което не могат. Едновременно флирт с Русия и когато Байдън говори, нямаш мъжеството и вдигнат юмрук да кажеш дали си съгласен'', коментира Борисов и уточни, че по тези декларации против руската агресия се работи седмици наред преди тяхното приемане.

Радев не само е скрил декларацията, но играе мошеническа игра с геополитечската ориентация на България. В декларацията се осъждат действията на Русия и нарушаване на границите на НАТО, което Радев е скрил, както и осъждането на саботажа на територията на Алианса с експлозиите в Чехия. Като е изразена и загриженост за подобен модел на поведение и на територията на България, което отново е скрито от Румен РадевРумен Радев Румен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на. Хайде, за Навални мина един месец и нищо не е казал. Това с тази декларация обаче е недопустимо, знаете колко ни похвали Бабиш, коментира още Бойко Борисов.

Лидерът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в припомни, че именно, за да няма конфликт на нашата територия са били направени газопроводите, както и да има пълна деверсификация.

Борисов: Кандидатът за президент Радев продължава да мълчи за руските шпиони

,,Само при нас има истински туризъм на Черно море – не искам да виждам разрушители, а мир. За мир съм настоявал пред Руската федерация'', подчерта Борисов.

Благодаря на всички колеги от B9 за подкрепата, която имат към България. Президентът като кандидат за втори мандат се стреми към проруските гласове, от друга страна да има нещо и за НАТО. Пак няма никаква реакция от уж десните партии, заяви Борисов и уточни, че когато става дума за туризма и преноса за газ, ние сме за дружба, но не и за шпионажа.

Novini.bg
13831 86

Свързани новини

Коментари 86

Добави коментар
АННА

2021.05.14 | 12:29

86
Прочетох всичко написано и си припомних приказката :" Господи , аз ли криво ти се помолих или , ТИ криво ме разбра". и понеже се пише АНОНИМНО , имам чувството че , един и същи човек е писал....от 11.47 ч. до 11.50 ч.. .Нарцисизмът не се лекува ТОЙ Е ЗАРАЗЕН .!!!

2021.05.12 | 11:50

84
ДА ВРЪЩАМЕ БЪРЗО БОЙКО, ЧЕ ЗА МЕСЕЦ СЪСИПАХА БЪЛГАРИЯ!
АННА

2021.05.14 | 12:29

85
НЯМА ОЩЕ МЕСЕЦ .....НЕ БЪРЗАЙТЕ ....

2021.05.12 | 11:50

83
Спасението е само едно, да се събудим всички разумни хора и да си изберем ГЕРБ отново, както сме го правили и преди и този път да си имат достатъчно мнозинство за да си съставят кабинет.Единственият ,който в момента знае и може да направи нещо за нас и Родината ни!

2021.05.12 | 11:50

82
По добър от Борисов премиер в новата ни история НЕ СМЕ ИМАЛИ ! АКО НЕ Е ТАКА !ПОСОЧЕТЕ ИМЕТО МУ ! Преживях комунизма-2 години от живота ми отидоха в най-тежкото поделение. Април 86-та скриха за Чернобил. 90-та ограбиха пенсиите на хората,97-ма ги доограбиха. Както казва Бойко пое обрулена и ограбена държава и направи много! Само ГЕРБ!!;

2021.05.12 | 11:49

81
Радев е най-разрушителната фигура (със главна буква - Фигурант) в следосвобожденската ни История, която освен кариера платена от българския данъкоплатец, няма никакво друго постижение в житейския си път - разбито семейство, разруха на военновъздушните сили, а сега - всяко негово действие и бездействия е само в интерес на Кремъл.

2021.05.12 | 11:49

80
Огромна харизма за политик!!! Единствения работещ Премиер за доброто на народа и Просперитета на държавата!!! Призвание за успешен политик!!! Успех на изборите -4-ти мандат на управлението на ГЕРБ начело задължително с Бойко Борисов!!!

2021.05.12 | 11:49

79
Миля че, избирателите и този път пак ще се консолидират около подкрепата за Герб, защото узрелия демократ-народът прави разлика между думи и свършена работа! Много интересен парадокс. 6 месеца платени протести. Измислиха снимки и монтажи с Евро, Кюлчета, Бойко имал Остров, Любовница, дете. Къща имал в Испания.Откраднал милиарди Бойко. И какво се оказа, нищо вярно. 2013 г. когато беше Бсп на власт, пратиха да му стържат улуците в Банкя, да не са златни... ЕТО И РЕЗУЛТАТА, ГЕРБ ПЪРВА ПОЛИТИЧЕСКА СИЛА СЛЕД ВСИЧКО ТОВА, КОЕТО МУ ПОГОДИХА. Защо не е Славчо, Манолова, Да Бъ, а....защото, народа не е прост. Глас народен глас Божий.

2021.05.12 | 11:49

78
Най-успешният! Ревете, комуняги! Силно ревете, след изборите няма да ви има изобщо! България бе разбита в периода 1989 - 2008 г . Всички знаем от кой ...... Бойко Борисов преобрази България! Хиляди благодарности!! Колкото обекти се откриха напоследък само... Радев не ги е сънувал .

2021.05.12 | 11:48

77
Бoрисов да мечтае за пo добра oпозиция oт Васил Божко-Черепа, Цветан Василев Мустака, Слави Трифонов- Мутрочалгаря, Костадин Костадинов-Копейкин, Мая Манолова-Галева, Румен Радев-Грипена, Корнелия Нинова-Техноимпексова, Христо Иванов-Бойкиев............ Борисов е обречен да спечели тази битка, сам срещу негодниците и вълците, защото -без да е безгрешен, е единственият с облика на демократичен и системен политик, признат в Европа и света. Избирайки Борисов, хората няма да изберат просто лидера на ГЕРБ, партията или партийната му листа. Ще изберат ценностната ориентация на България по пътя на демокрацията -срещу реставрацията на комунизма. Държавна сигурност, зависимостта от Кремъл и нашествието на мутрите, преоблечени като почтени бизнесмени с бели якички.

2021.05.12 | 11:48

76

Добави коментар

Водещи новини