Борисов чисти ГЕРБ

  • 11 май 2021 07:00

  • 32157
  • 45
Борисов чисти ГЕРБ
© Булфото (архив)

Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г прави чистка в ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в. Лидерът на първата политическа сила маха знакови личности на Националното съвещание, което ще се проведе днес онлайн от 11 часа. 

На форума ще бъдат избрани заместник-председатели на партията и нови членове на Изпълнителната и Контролната комисии. На делегатите ще бъдат предложени за гласуване и промени в Устава на ПП ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в. Целта е да направи анализ на политическата обстановката в страната. 

Биков коментира махането на знакови лица от ръководството на ГЕРБ

Днес постовете си в ръководството на партията се планира да загубят Йорданка Фандъкова (бел. авт. - кмет на София), Менда Стоянова, Красимир Велчев, Димитър Николов (бел. авт. - кмет на Бургас) и Пламен Нунев.

Булфото - Фандъкова

Булфото - Пламен Нунев (вляво) и Менда Стоянова 

Борисов ще обнови ИК на партията, защото е недоволен от работата на комисията.

По информация на Novini.bg премиерът в оставка наказва кметовете на София и Бургас заради изборните резултати. Фандъкова и Николов ще бъдат понижени до редови членове на Изпълнителната комисия на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в

Сред обсъжданите имена за нови зам.-председатели на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в са тези на вицепремиера Томислав Дончев, социалният министър в оставка Деница Сачева и един от новите членове на партията, но вече издигнат като предложение за премиер, Даниел Митов.

Припомняме, че досега Дончев бе просто член на Изпълнителната комисия.

Булфото - Митов, Ангелов, Дончев

Обсъжда се и името на здравния министър в оставка проф.Костадин Ангелов, който през последните месеци неизменно е до премиера Борисов. 

Фейсбук - Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г - премиерът с проф. Ангелов 

Останалите досегашни членове на Изпълнителната комисия - Живко Тодоров, д-р Даниела Дариткова, Тодор Тодоров и Цвета Караянчева запазват местата си. 

 

                                                                                                  

ПП ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в - Изпълнителната комисия досега

Радина Лазарова
32157 45

Свързани новини

Коментари 45

Добави коментар
ШИБАМ ПЛАТЕНИ ГЕЙБЕРИ

2021.05.11 | 14:30

45
Наредили да се да им почисти комините.

2021.05.11 | 14:01

44
Зaтова ги дразним, зaщото нямат какво да покaжат. Ако имаше подготвени хора, с удоволствие бих оставил да управляват. Мафията e w момента Хазарт, контрабанда, всичко е на улицата срещу нас, намериха си и лидер. При нас хубавото е, че не говорим в бъдеще време, а в настояще. Хората казват: Не ни предавайте и не ни оставяйте на тези. Това заяви премиерът Бойко Борисов по време на свое посещение в село Петърч, не пропускайки да излъчи действията си на живо във Facebook. Борисов проверява заедно с вицепремиера Томислав Дончев нов център за възстановяване на деца, който е от семеен тип. Министър-председателят информира, че скоро част от магистрала "Европа" ще бъде отворена. След това обеща да ремонтира и околните пътища. "Това толкова ги дразни другите, че няма какво да покажат, а ние строим и работим. Не говорим в бъдеще, а в настояще време и само показваме. Затова пискат Ако имаха способни хора, с удоволствие щях да им отставя да управляват. Но идват тежки времена и не можем да оставим държавата при тази световна криза на който и да е", каза Борисов.

2021.05.11 | 14:01

43
Затова ги дразним, защото нямат какво да покажат. Ако имаше подготвени хора, с удоволствие бих оставил да управляват. Мафията e w момента Хазарт, контрабанда, всичко е на улицата срещу нас, намериха си и лидер. При нас хубавото е, че не говорим в бъдеще време, а в настояще. Хората казват: Не ни предавайте и не ни оставяйте на тези. Това заяви премиерът Бойко Борисов по време на свое посещение в село Петърч, не пропускайки да излъчи действията си на живо във Facebook. Борисов проверява заедно с вицепремиера Томислав Дончев нов център за възстановяване на деца, който е от семеен тип. Министър-председателят информира, че скоро част от магистрала "Европа" ще бъде отворена. След това обеща да ремонтира и околните пътища. "Това толкова ги дразни другите, че няма какво да покажат, а ние строим и работим. Не говорим в бъдеще, а в настояще време и само показваме. Затова пискат Ако имаха способни хора, с удоволствие щях да им отставя да управляват. Но идват тежки времена и не можем да оставим държавата при тази световна криза на който и да е", каза Борисов.

2021.05.11 | 13:59

42
ДА ВРЪЩАМЕ БЪРЗО БОЙКО, ЧЕ ЗА МЕСЕЦ СЪСИПАХА БЪЛГАРИЯ!

2021.05.11 | 13:59

41
Преживях комунизма-2 години от живота ми отидоха в най-тежкото поделение. Април 86-та скриха за Чернобил. 90-та ограбиха пенсиите на хората,97-ма ги доограбиха. Както казва 21:20 Бойко пое обрулена и ограбена държава и направи много! Само ГЕРБ!!;

2021.05.11 | 13:59

40
Спасението е само едно, да се събудим всички разумни хора и да си изберем ГЕРБ отново, както сме го правили и преди и този път да си имат достатъчно мнозинство за да си съставят кабинет.Единственият ,който в момента знае и може да направи нещо за нас и Родината ни!

2021.05.11 | 13:50

39
Невярна информация. Бойко почна с думите, да не излезе новина, че Фандъкова и Николов са понижени. Те просто трябва да имат време да се занимават с градовете си, а тяхната функция, като заместници да поемат други за да могат да обикалят из страната.Толкоз
Stamatis

2021.05.11 | 13:42

37
От изброените Сачева е с най-слабо представяне и голяма наглост, а я повишава в чин! Странно, ама много!

2021.05.11 | 13:49

38
О в заблуда си
Янко

2021.05.11 | 11:36

35
Абе, какво става с този човек, до вчера обясняваше че държавата цъфти и връзва, а днес сменя хора, заради лоши резултати? Второ, никой не е казал, че Боко трябва да е вечно на власт. Като е голям мъжкар, да приеме че хората не го искат/ от много малкото лато протестират да се маха/ и да се пенсионира!!!

2021.05.11 | 13:22

36
скъпи, държавата си е/беше добре, сменя заради не добри резултати на изборите, анадъмо?!
До ,,Оскар"

2021.05.11 | 10:48

34
Да но ,,Прецедента" може да направи коремно на лоста,а Тиквуня с това шкембе ще висне на лоста като прани кадънски шалвари...:)))!

Добави коментар

Водещи новини