Нинова: Защо уж новите партии в парламента обслужиха задкулисието?

  • 20 април 2021 14:00

  • 6988
  • 20
© Пресцентър БСП

Пет пъти предупредихме, че моделът "Борисов" в момента се окопава. Пет пъти подадохме ръка на новите политически субекти в пНародното събрание - "Има такъв народ", "Има такъв народ" и "Демократична България", за разграждането на този модел и те пет пъти отхвърлиха тази подадена ръка. Но точно с едно действие бетонираха Борисов в най-стратегическия за икономиката, за националната сигурност и за геополитиката сектор – енергетиката. Това каза на пресконференция лидерът на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за, предаде репортер на Novini.bg.

Внесохме мораториум за забрана за сделки на предишното правителство и тези нови политически субекти отхвърлиха предложението ни, след като разбраха гафа си, започнаха процедурни хватки, а сега искат да внасят мораториума. Колеги, късно е за китка. Спешно се излъчиха новите бордове на енергийните дружества, проведоха се общи събрания, произнесе се министърът и документите са внесени в Агенцията по вписванията – всичко това за 24 часа. Направени са промени в БЕХ, АЕЦ "Козлодуй", "Минпроект". Борисов се бетонира в енергетиката за 5 г. напред, заяви лидерът на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е.

За нас остава един въпрос  - Защо уж новите политически субекти в парламента, които искаха да съборим статуквото "Има такъв народ", "Изправи се! Мутри вън" и "Демократична България" обслужиха задкулисието, вместо да се борим с него, завърши Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за.

Нинова с първи коментар за операцията на Борисов, обяви при какви условия БСП ще подкрепи кабинет на ИТН

 

Последвайте канала на

Novini.bg
6988 20

Свързани новини

Коментари 20

Добави коментар

2021.04.20 | 17:28

20
Н.И.К.О.Й. НЕ Е Г.А.Р.А.НТ.И.Р.А.Л.. НА ТЕ.З.И КА..Л.И.Н.К.И НА ГЕРБ ЧЕ ЩЕ Л.Е.Ж.А.Т И К.Р.А.Д.А.Т 5 Г.О.Д.И.НИ.. Н.А.П.Р.Е.Д .Д.О.Р.И В ТК ИМА У.С.Л.ОВ.И.Я. ЧЕ ИМА Р.А.Б.О.Т.Н.И.К.А 6 М.Е.СЕ.Ц..А И.З.ПИ.Т.А.Т..Е.Л.Е.Н... С.Р.О.К. В П.О.Л.З.А НА Р.А.Б.О.Т.О.Д.А.Т.Е.Л.Я,,ТА Т.Е.З.И Х.Р.А.Н.ТУ.Т.Н.И.Ц.И. ЛИ ЩЕ БЪДАТ С.И.Г.У.Р.Н.И 5 Г.О.Д.ИН..И .Н.А.П.Р.Е.Д...С.Т.И.Г.А СИ П.Р.А.В.И.Л.А. ...О.П.И.Т.И ДА Л.Ъ.Ж.Е.Ш И М.А.Н.И.П.У.Л.И.Р..А.Ш. Н.А.Р.О.Д.А,...В.С.И.Ч.К.И ТЕ Р.А.З.Б.Р.А.ХМ.Е. ЗАЩО НЕ П.О.Д.К.Р.Е.П.И ПР..Е.ЗИ..ДЕ.Н.Т..А..ЗАЩОТО Б.А.Ч.К.А.Ш ЗА ТИКВАТА

2021.04.20 | 17:22

19
Гумената глава-министър на спорта.
МУТРИ ВЪН

2021.04.20 | 17:21

18
СТИГА СИ РЕАЛА И СИ ЗЛОБЕЕЛА МА . КАКВО ПРЕЧИ НА ТЕЗИ КРАДЦИ КОИТО СА НАЗНАЧЕНИ ОТ БКП ГЕРБ ЗА 24 ЧАСА ДА БЪДАТ УВОЛНЕНИ ЗА НУЛА ВРЕМЕ ОТ НОВИЯ ПАРЛАМЕНТ ? ДА НЕ БИ ДА СА НЕСМЕНЯЕМИ ? ВСИЧКИ ТЕ РАЗБРАХА ЗАЩО НЕ ПОДКРЕПИ РУМЕН РАДЕВ 4 МЕСЕЦА ДО ОНЗИ ДЕН ..СЛУЧАЙНОСТ??

2021.04.20 | 17:20

17
ПКП - Министър на културата!
едно и също

2021.04.20 | 16:20

16
ВСИЧКО Е АЛА,БАЛА.ВСИЧКО ЩЕ СИ ВЪРВИ ПО СТАРОМУ.НЯМА СТАРИ,НЯМА НОВИ.САМО ГЛЕДАЙТЕ КАК ЩЕ СЕ ДОГОВОРЯТ В ЛАПАНЕТО.НЕ ХАРЕСВАМ НИНОВА,НО В ТОВА,КОЕТО ПОИСКА ЗА СПЕШНО РЕШАВАНЕ НЕ СЕ ОДОБРИ/ЗАЩО ЛИ?/САМО ОКОПА ХОРАТА НА БОРИСОВ В ЕНЕРГОДРУЖЕСТВАТА.СЕГА ЩЕ ВИДИТЕ КАК ЩЕ ЗАПОЧНАТ ОТ 100КЛАДЕНЦИ ВОДА ДА ВАДЯТ УЖ ЗА НАШЕТО БЛАГО.
ГОСТ

2021.04.20 | 16:13

15
КУЧКА! ГОТОВА Е НА КОАЛИЦИЯ СЪС ВСИЧКИ СЛУЧАЙНО ПОПАДНАЛИ МУТРИ И МУТРЕСИ В ПАРЛАМЕНТА! КОВИД ЩЕ ТЕ ИЗЯДЕ! КРАЯТ ТИ СЕ ВИЖДА! НАГЛОСТ!
ИВАН

2021.04.20 | 16:10

14
Всичко е скалапено от алчни за власт и пари кратци и не морални хора...
ИВАН

2021.04.20 | 16:09

13
Всичко е скалапено от алчни за власт и пари кратци и не морални хора...
до Електра

2021.04.20 | 15:49

12
Гнусно и нехигиенично ли? Ма то смърди на пор бе! Смрад, тежка смрад и воня нетърпимо се носи из въздуха! Кой ги избра тези скунксове?!
ЕЛЕКТPА

2021.04.20 | 15:14

11
Събудих се, и о какъв прекрасен пролетен ден. Но сгреших, че пуснах БНТ и о ужас, мутрата Хаджигенов ме учи на морал, веднага включвам БТВ и пак ужас, Костинбродската мутреса Мая Манолова “Сетра Галева“, се пени там. Не се реших да пусна НОВА ТВ, защото я на онова БСПелерастче Тошко Африкански, я на старата мома Дончева, щях да се натъкна. Денят ми вече не е хубав, щом мутрите победили само с 4%, са превзели целия ефир, какво ли щеше да е, ако имаха не 4% а 5%. Да гледаш другарката Мая Манолова как ти говори за морал, все едно пор-но звездата Чичолина, да разказва приказка на дечицата в някоя детска градина. Гнусно и нехигиенично нали...

Добави коментар

Водещи новини