Явор Дачков: Слави Трифонов влезе в политиката като в бизнес. Той е „поставено лице за поръчки“.

  • 18 април 2021 09:00

  • 14348
  • 42
Явор Дачков: Слави Трифонов влезе в политиката като в бизнес. Той е „поставено лице за поръчки“.
© Кадър: БНТ

Партиите трябва да си направят ясна сметка, преди да задават въобще дневния ред на обществото. Защо се говори за ревизия и промени в Изборния кодекс? Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на ли ще свърши по-добра работа от Европейската сметна палата (ЕСП), че ще прави ревизия? ЕСП е показал 0 грешки при усвояването на евросредства. Това заяви политическият анализатор Георги Харизанов.

„Стига сте говорили приказки как ще сте опозиция, вие имате мнозинство! Захващайте се за работа!“, призова той новите формации в 45-ия парламент.

Харизанов очаква да види и реалните политически действия на политика Станислав Трифонов. Напомни, че политиката е пипкав и тегав занаят.

Александър Ненков: Ако новото мнозинство мисли, че може да управлява с антиГЕРБ коалиция, много се лъже

Според журналиста Явор Дачков Трифонов е „поставено лице за поръчки“. Разбъркването на картите и слабия резултат на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е обаче са наредили „Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен“ на второ място. Това е поставило Трифонов в ступор и той все още не знае какво да прави.

„Оказа се, че трябва да води държавата, но не може да го направи“, коментира пред БНТ Дачков.

Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в влезе в политиката като в бизнес“, добави още той.

Явор Дачков каза, че Трифонов не е направил „един скеч срещу Доган и Пеевски“. „Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен“ пък била подчинена изцяло на председателя си. Извозването на депутатите с автобус е било унизително, според журналиста. На тях не им е разрешено и да правят коментари. 

Биков скочи на Трифонов: "Има такъв народ" иска ЦИК под контрола на президента

"Аз алтернативата не я виждам. Виждам Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в, който преповтаря образа на Борисов от преди години", каза още Явор Дачков. 

Той не вижда алтернативата и в лицето на "хулиганския" Николай Хаджигенов и "шизоидния" Тошко ЙордановТошко ЙордановТошко Йорданов Хаджитодоров е български сценарист и политик. Роден е на 2 май 1970 г.

В същото време обаче и Борисов не действа правилно, допуска Дачков. 

"Борисов прави грешки и вместо да покаже ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в в човешко лице, той изтипоса пак Караянчева за председател на НС, Атанасова за председател на ПГ на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и Даниел МитовДаниел МитовДаниел Митов е роден на 4 декември 1977 г. в град София. Завършва СУ „Климент Охридски“, за кандидат за премиер", коментира журналистът. 

Още за политическите сценарии у нас вижте и в това видео:

Последвайте канала на

Novini.bg
14348 42

Свързани новини

Коментари 42

Добави коментар
АСЕН ИЛИЕВ

2021.04.18 | 09:27

1
Е ТИ КАКВО ОЧАКВАШ ОТ САМОВЛЮБЕН ПИИДОРА, КОЙТО Е 20 ГОДИНИ НА ХРАНИЛКАТА. ЩОТО БИЛ УНИКАЛЕН И САМО С ТРЮФЕЛИ СЕ РАНЕЛ :)
АСЕН ИЛИЕВ

2021.04.18 | 09:28

2
ПРЕДАТЕЛЯ ТОМИСЛАВ ДОНЧЕВ, ДА СЕ УВЕСИ НА ЧЕНГЕЛА! ДА СЕ НАДУЕ С КОМПРЕСОР И ОДЕРЕ ЖИВ!

2021.04.18 | 09:29

3
Само че, измамниците в бизнеса се наказват от закона, а политическите измамници влизат в парламента.
АСЕН ИЛИЕВ

2021.04.18 | 09:31

4
ХАЗАРСКИЯ МЕ ЛЕ З - ТОМИСЛАВ ДОНЧЕВ Е ДЪЛГАТА РЪКА НА ХА ЗАРИТЕ, КОИТО КОНТРОЛИРАТ КРА ТУН :) ТОЙ/ТЕ/КОЙ/ЗАДКУЛИСИЕТО ПРЕДЛОЖИХА ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ ЗА ДАНС. И ВИ "ИЗБРАХА" МАЯ МАНОЛОВА ЗА ОМБУДСМАН. СЪЩИТЕ СЕГА ИЗБРАХА ТАЯ ОВЦЪ НА ПАРЛАМЕНТА И СМЯТАТ ДА ВИ НАЗНАЧАТ ПРАВИТЕЛСТВО ОТ ЕКСПЕРТИ ПО ЕДНИ, КАААВАЛИ, КАКТО СЕ ПЕЕШЕ :)
хари

2021.04.18 | 09:52

5
яворе, беше добър , обаче окткакто с твойто сайтче взимаш пари статии си гола вода

2021.04.18 | 09:54

6
СЛАВИ ТРИФОНОВ НЯМА ДА ИМА УСПЕХ В ПОЛИТИКАТА

2021.04.18 | 10:11

7
Е тоя винаги е изпълнявал поръчки защото се е доказал от 15 години че е продажно ко.пе.ле.

2021.04.18 | 10:12

8
Всичко е точно не го слушай тоя, не е казано че трябва да правят нещо, то всичко е направено

2021.04.18 | 10:14

9
Те говорят кой ще управлява кризата от която не сме излизали простосмъртието, другто всички го могат
Браво Дачков!

2021.04.18 | 10:21

10
Това е цялата истина!

2021.04.18 | 10:27

11
Да си парафират служебните задължение, че станахте като цигански катун, длъжностна характеристика му казват

Добави коментар

Водещи новини