Цветомир Паунов: Опасявам се, че можем да изживеем нов модел "Орешарски"

  • 13 април 2021 11:01

  • 2478
  • 14
Цветомир Паунов: Опасявам се, че можем да изживеем нов модел "Орешарски"
© Novini.bg (архив)

България трябва да има стабилно и добро правителство, защото предизвикателствата продължават да стоят пред обществото. Това сподели в интервю за "Фокус" административният секретар на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Цветомир Паунов. Той отбеляза, че победата на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в на изборите е ясна и категорична, ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в печели избори за 14-ти път и 5-ти пореден път печели парламентарни избори.

,,Чухме много анализи и изказвания на опоненти и анализатори, но числата са тези, които говорят много и зад всяка една статистика се крият определени тенденции и процеси. За ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в гласуваха близо 840 хиляди български граждани. Те определиха ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в като партията, която да предложи правителство и програма за управление на страната'', допълни той.

Биков коментира махането на знакови лица от ръководството на ГЕРБ

Според Цветомир Паунов страната ни не се намира в нова политическа ситуация.

Донякъде към момента ситуацията е аналогична с тази през 2013, когато ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в отново бе първа политическа сила, но политическият инженеринг тогава направи така, че ние да бъдем в опозиция близо година. Всички видяхме, че моделът "Орешарски" по нищо не се отличаваше от модела "Беров". Опасявам се, че бихме могли да повторим тази ситуация, коментира Паунов.

ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в ще подходи отговорно и като първа политическа сила ще предложи състав на правителството, след като настоящият парламент официално се конституира, обясни административният секретар на партията.

Експерт за сформирането на правителство: Няма да се говори за икономика и принципи, а само анти-ГЕРБ

,,Това, което ще се случва в българския парламент, трябва да бъде поставено на ясна идеологическа основа и ясна заявка дали останалите политически субекти все още държат на предизборните обещания, с които до голяма степен и те получиха вота на българските граждани. Трябва да се отговори по отношение на тяхното виждане за промяна в изборния кодекс, дали ще вървим към мажоритарна изборна система, какво се случва със субсидиите на политическите партии, както и много други теми, поставяни през годините от нашите опоненти. Хипотези има много, но сами разбирате, че към момента общо взето заявките от останалите политически субекти са много откъслечни и неясни. Предполагам, че след самото конституиране на настоящия парламент истинският политически дебат и изясняване на една или друга позиция или виждания ще станат ясни именно от парламентарната трибуна или в рамките на настоящото Народно събрание. Именно българският парламент ще бъде естественото място, където този политически диалог може да се осъществи или да не се осъществи, или пък може да бъде осъществен в различни политически конфигурации, които да изключват подкрепа за правителството на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в'', коментира Цветомир Паунов.

За ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в управлението не е самоцел, заяви той и допълни, че ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в никога не е създавала или предизвиквала кризи, а винаги е управлявала в кризи или е решавала кризи.

Ако кабинетът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в не бъде гласуван от Народното събрание, е редно втората по големина и представителност в българския парламент "Има такъв народ" да подходи отговорно и да състави правителство. При необходимост ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в ще осигури подкрепа, защото в момента най-важното нещо е стабилността на държавата, каза още Цветомир Паунов.

Последвайте канала на

Novini.bg
2478 14

Свързани новини

Коментари 14

Добави коментар

2021.04.13 | 10:35

1
КОЙ ВИ Е ВИНОВЕН? ГЕРБ МОЖЕШЕ ДА ИМА 36% САМОСТОЯТЕЛНО АКО НЕ КРЕПЕШЕ РУСКИ ЕНЕРГИЙНИ ПРОЕКТИ И СТАРИ КОМУНИСТИЧЕСКИ ФАНТАЗИИ.

2021.04.13 | 12:32

11
Трябва на всички да ясно , че понякога руските и българските интереси съвпадат . Рядко , но се случва . Енергийните ни интереси са свързани с внос на суровини , които при нас липсват . Налага се вземане на външни , а те са в изобилие в Русия . В същото време и не разполагаме с достатъчно пари , за да ги реализираме сами , което налага външни инвеститори и лапачи . Сега има възможност от към Гърция и Турция , да се снабдяваме и Азерска и африканска газ . Пълнят ви кратуните с глупости , но затова пък имате глави , да мислите

2021.04.13 | 12:06

5
Има логика донякъде

2021.04.13 | 10:36

2
Подлите души рано или късно се улавят в капана на ПАРИТЕ!ПРОДАДЕНИ души!
Вики

2021.04.13 | 11:43

3
Не зная защо все Орешарски им е в устата. Той е безспорно много добър икономист. Причина да падне правителството му в никакъв случай не е лошо управление, а опитите да се вкара Пееввки във властта

2021.04.13 | 13:48

14
Именно - кое кога се случи? Кога са се раздавали безконтролно парите в КТБ и кога това се разсмърдя и приключи. Не се прави на неразбрал. Това, че при Вунету затвориха банката, не значи, че именно при Орехчо не е източена. Как такъв 'велик икономист' пропусна това, докато ставаше под носа му?

2021.04.13 | 12:37

13
До Някой А спомни си ти кое, кога и за какво се случи!

2021.04.13 | 12:33

12
И не забравяй КТБ
Някой

2021.04.13 | 12:24

10
Вики, явно паметта ти е слабото място. Този,,добър икономист" направи така,че спряха европомощите за целия земеделски сектор, имаше 3 наказателни процедури, за които платихме 350 милиона глоби, заплатите бяха замразени. Като не можеш да помниш чети!
Винету

2021.04.13 | 11:51

4
А аз се опасявам ,че като махнат Гешев тиквата ще пострада.

2021.04.13 | 12:07

6
Трудно ще го "изживеете", умнокрасивите няма да излязат на площада вече. Те са в парламента и още ги боли от 2015-та.

2021.04.13 | 12:09

7
Опасяваш се по точно че ще ви бъдат разкрити всички престъпления и грабежи пред нацията ЕС и света нали ? Кажи си го мръсен крадлив боклук

2021.04.13 | 12:24

9
Стига с тия заблуди ! Скоро ще се сблъскаш с истината и реалността . Ясно е , че още си много зелен в това
АЗ

2021.04.13 | 12:20

8
Глупако, след два месеца, когато няма да има вече помощи за фирмите и за пенсионерите, за земеделците и ревизията ще е приключила, защото всичко е направено по законите на БГ, какво ще пишеш? Дали ще ти е по-добре? Но едва ли можеш с пилешкия си мозък да го разбереш!

Добави коментар

Водещи новини