Даниел Митов: ГЕРБ тепърва ще бъде фактор в българския политически живот

  • 13 април 2021 08:27

  • 2409
  • 49
Даниел Митов: ГЕРБ тепърва ще бъде фактор в българския политически живот
© Нова телевизия

ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в е длъжна като победител на изборите да направи ясното и категорично усилие да състави кабинет. При всички положения ще направим такъв опит. Това каза в сутрешния блок на Нова телевизия бившият министър на външните работи Даниел МитовДаниел МитовДаниел Митов е роден на 4 декември 1977 г. в град София. Завършва СУ „Климент Охридски“,, който е избран за депутат от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в в новия парламент.

За мен лидерът на партията спечелила изборите трябва да е кандидат за премиер. По този въпрос се водят разговори и решение ще бъде взето в рамките на дискусия. Предполагам, че за някои имена за новия кабинет все още се мисли, заяви Митов. По думите му в ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в все още няма постигнато съгласие за номинацията на партията за премиер.

Попитан дали ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в биха подкрепили председател на парламента от "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен", Даниел МитовДаниел МитовДаниел Митов е роден на 4 декември 1977 г. в град София. Завършва СУ „Климент Охридски“, посочи: "Нищо не можем да изключим категорично, всичко е въпрос на разговори. Единственото, което ми се иска, е да започнем да си говорим нормално. В момента езикът е пропит с омраза. Една държава не се управлява с крясъци".

В отговор на въпрос защо е преминал от ДСБ в ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Митов заяви: "ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в се утвърди като дясната партия в България. ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в тепърва ще бъде фактор в българския политически живот. Една партия, за да бъде устойчива, тя трябва да демонстрира устойчивост и да бъде и в опозиция, когато се налага. ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в е изградила подобен капацитет, стои добре и в чужбина. Съвсем нормално е десен човек като мен да бъде в нея".

Даниел Митов: Учудени сме, че ДБ искат да докарат на власт комунистите през задния вход

ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в няма никакъв проблем да е както в управлението, така и в опозицията, отбеляза Даниел МитовДаниел МитовДаниел Митов е роден на 4 декември 1977 г. в град София. Завършва СУ „Климент Охридски“,, като подчерта, че спечелилата изборите партия не трябва да бъде заобикаляна в новия парламент. 

Има сериозни предизвикателства и реформи, които трябва да се направят в голям национален разговор. Такава е съдебната реформа. Моето предложение би било всички партии да се съгласят, че около съдебната реформа е необходим голям разговор и всички проблеми да бъдат свързани в голям законодателен пакет. Това трябва да е национален разговор, защото рецептите на нито една партия не решават цялостния пъзел в съдебната реформа, каза още Митов.

Последвайте канала на

Novini.bg
2409 49

Свързани новини

Коментари 49

Добави коментар

2021.04.14 | 16:46

49
Няма по страшна диктатура от герб.Тя превърна идийотите в елит и мафията в управляващи.За 12 г върнаха страната в мутренският периьод.Гаврят се с хората.Пресният случай в Стамболийски,за мутрата на кмета.

2021.04.14 | 16:45

48
ГЕРБ СА КОМПЕТЕНТНИ ЕДИНСТВЕНО В КРАЖБИТЕ...... КОЙТО И ДА ДОЙДЕ НА ВЛАСТ ЩЕ БЪДЕ ПО ДОБРЕ.........

2021.04.14 | 16:44

47
ОТ КЪДЕ В ХАСКОВО ИСКАРАХТЕ ГРОП ;41192 ГЛАСА КАТО ГРАДА Е 25000 ЖИТЕЛИ .ТО НЕ ОСТАНАХА ГРАЖДАНИ ОСВЕН ЧИНОВНИЦИ ГЕРБЕРИ .ВСИЧКИ ТЯХНИ ФАМИЛИИ ИРОДНИНИ ...БОРИСОВ ОДГОВОРИ.....

2021.04.14 | 16:41

46
ЕДИНСТВЕНИЯТ ПОЛИТИК В МОМЕНТА НА КОЙТО РАЗЧИТАМЕ НА 100%ТОВА Е ГН ПРЕЗИДЕНТА РУМЕН РАДЕВ.

2021.04.14 | 16:40

45
Гжо Нинова.Ако се подадете на гн Бойко Борисов,да съставите коалиция и дпс,това означава че бсп е вече политически труп.Вие ще загубите всичките си избиратели от бсп.Това щее краят на столетницата и за всичко това вие ще сте виновна.Защото ние знаем че българският народ вие щего взривите със нови протести.Няма да изкарате и 3 месеца.

2021.04.14 | 16:37

44
ГН БОРИСОВ ЧЕСТНО И ПОЧТЕНО ВИ КАЗВАМ ЧЕ НАПУСКАМЕ ГЕРБ ОТ ПЛОВДИВ ЗА ТОВА ЗАЩОТО ГН МИТОВ ВЧЕРА ДОЙДЕ В ГЕРБ И ДНЕС ПЪРВИ НОМЕР.ТОЙ НЕЕ ГЕРБЕР ТОЙ Е ЕДИН НЕХРАНИМАЙКО КОЙТО СМЕНЯ ППАРТИИ КАТО САЛФЕДКА.НЕВИ ПОЖЕЛАВАМЕ ХУБАВ КЪСМЕТ.

2021.04.14 | 16:13

43
Бойко го е страх бил от господ,Бойко а ти знаешли че господ гое страх от теб.Да нему откраднеш списъка.

2021.04.14 | 16:10

42
Момата Даниел Митов-любовницата на Бойко Борисов.Щели дасе венчават на 01.05.А свадбата щее на 13.06.Рожденият ден на Борисов.Честито кокичета.

2021.04.14 | 16:06

41
"Другарю-беглец" Борисов,какво ще кажете за:КТБ, ЗАПИСИТЕ, НОЩНОТО ШКАФЧЕ, Барселона, ОРТАЦИТЕ, ДЖУДЖЕТАТА, ПАРИТЕ от хазарта, "ремонтите", "ремонтите ПОД ВОДА", "водопроводите БЕЗ ВОДА", "санирането", "оградата с ЕДИНИЯТ РЕД БОДЛИВА ТЕЛ",.......... и т. н.,........ и т. н., на това СТАБИЛНОСТ ли му ВИКАТЕ????
Еврейски отпадък

2021.04.13 | 10:40

28
Гръмнете го този ЦИОНИСТКИ психопат соросоид бе ! Къв фактор ще бъде тази престъпна организирана група на БКП бе ? Народа каза БАСТА на БКП ГЕРБ . Имаш 12% от общо всички имащи прави на глас които си откарал до урните и то това са главно КУПЕНИ ЦИ-ГАНСКИ гласове от махалите и контролиран административен и корпоративен вот. Нямаш и дори 1% по съвест които да си откарал до урните да ти гласуват за жалката партиика. За 12 годишно робство и сициален геноцид докараха българите до просешка тояга ,безработица над 50% ,хипер инфлация ,на първо място на планетата по бедност безработица смъртност демографски колапс и тотална мизерия. На първо място в Европа по корупция и на 111 място в света по свобода на словото. В челната тройка по индекс на нещастие като ни изравниха с Афганистан . Къв фактор щяла да ти бъде ГЕРБ бе нагъл арогантен циничен сороски бо-клук ?

2021.04.14 | 15:57

40
Точен си брат.

2021.04.13 | 11:15

31
А преди това "12 годишно робство и социален геноцит" , в коя "тройка по индеск на нещастие" бяхме??? Или не помниш? Или тогава си бил/а част от щастливите? Да имаше и такива. Малко на брой , обаче МНОГО щастливи. И понеже за тия "12 години робство и социален геноцит" , малко им се поразвали рахатлъка , защато им поискаха да си плащат данъците , ореваха света. Те не искат силна държава и добре живеещ народ. Те искат "мътна вода".

Добави коментар

Водещи новини