От ГЕРБ обявиха ще предложат ли правителство, сменят шефове в партията

  • 12 април 2021 12:30

  • 10819
  • 51
© Булфото

Искам да започна с благодарност към всички български граждани, които въпреки опитите да бъдат отвратени, отидоха да гласуват. Българската демокрация е жива. Искам да блгодаря на всички български граждани, които ни дадоха своята подкрепа. За нас това е дълг и отговорност. Това каза членът на Изпълнителната комисия на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и вицепремиер Томислав ДончевТомислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместник на пресконференция, на която беше представен анализ на резултата на партията на парламентарните избори на 4 април, предаде репортер на Novini.bg.

Въпреки опитите да бъдете уверени, че изборите ще бъдат провалени, те протекоха нормално. От това, което чух през миналата, седмица разбрах, че всички са спечелили изборите. Коментират се края на епохи, началото на други. От повечето спортове знам, че победителят е този, който е първи, заяви Дончев.

Свърши времето на големите приказки, дойде времето да се вземат решения. Ние сме взели решенията си и ще следваме процедурата по Конституция. Длъжни сме в името на доверието на тези над 800 000 граждани, които гласуваха за нас, да предложим правителство,  и то не като политически знак, а такова, което да предложи решения, въпреки малките шансове то да бъде подкрепено. Истината е, че българските граждани дадоха много трудна задача на политиците. Притеснява ме, че като че ли сведохме политиката до песни, танци и надвикване, а политиката е вземане на решения, подчерта членът на ръководството на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

Не мога да приема нечия страст да бъдат изметени 800 000 граждани и аз ще се боря срещу това. Обикновено опитите да бъде заобикколен първият и да бъде сглобена конструкция от всички останали завършват зле. Властта тежи много, отбеляза той.

Предложеното от нас правителство няма да е само политически знак, а правителство, което би могло да работи. Ние имаме достатъчно кадрови ресурс за всяка позиция, включително и за най-висшите позиции – министри и министър-председател, посочи Томислав ДончевТомислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместник.

По думите му обявената от лидера на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Бойко Борисов готовност за подкрепа в парламента на кабинет на "Има такъв народ", не е подмяна на вота на избирателите, а подкрепа в името на това България да има стабилно правителство. Някой трябва да взема решения. Много е важно България да има работещо правителство, заяви вицепремиерът.

Властта не е единственият начин да участваш в политиката. Освен да можем да управляваме добре, ние можем да бъдем и качествена опозиция. За да бъде едно управление качествено, то трябва да има и качествена опозиция, каза Дончев.

По думите му са необходими промени в ръководството на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в. Защото част от нещата, които са направени, може би не са направени качествено. Промени ще има – и персонални, и структурни, и в начина, по който общуваме с хората, подчерта членът на Изпълнителната комисия на партията.

Според информации в медиите четирима от досегашните началници в ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в ще сдадат постове на 11 май. За тази дата лидерът на партията Бойко Борисов насрочи свикване на Националния съвет на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в. На 11 май постовете си в ръководството на партията се планирало да загубят Менда Стоянова, Красимир Велчев, Пламен Нунев и Йорданка Фандъкова. Димитър Николов и Живко Тодоров засега били под въпрос.

Тома Биков: На прага сме на политическа криза

В предложението ни за кабинет ще има и приемственост, и промяна, увери Томислав ДончевТомислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместник.

В отговор на въпрос дали нови избори са приемлив вариант за ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и дали от партията се плашат от служебен кабинет, съставен президента Румен Радев, той заяви: "Демокрацията никога не може да бъде предозиране. Колкото пъти трябва да има избори, толкова. Няма как един политик да се притеснява от състезания и проверка. Съвсем друг въпрос е как се отразява серия от избори на дългосрочните цели. Аз мисля, че не се отрязява добре. Служебният кабинет има цел да организира избори, няма нищо плашещо".

Не са водени разговори с никого. Не сме просили подкрепа от никого. Голяма част от политическите сили са казали с кого биха се коалирали. Ние сме готови с кабинет, готови сме и с номинации  за председател и зам.-председател на новия парламент. Ще разберете имената в близките дни, каза членът на Изпълнителната комисия на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

В отговор на въпрос той обясни отсъствието от пресконференцията на лидера на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и министър-председател Бойко Борисов със серия от международни разговори, които премиерът провеждал.

Печелим 14-ти избори от създаването на партията и пети поредни парламентарни, имаме победа в 24 изборни района, ДПС - в три, "Демократична България" –  в два, "Има такъв народ" – в един и БСП – в един, каза организационният секретар на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Цветомир Паунов.

Понеже чухме много интерпретации, анализи на изборните резултати, различни гледни точки, ще представя реалните факти, които всеки един от вас знае, но всеки един от вас може да анализира. Те са публични, явни и категорично ясни. Това не е само суха статистика, защото зад всичките данни се крият определени демографски, социални и икономически процеси, които е редно да се анализират и знаят. В определени райони, където през изминалите няколко месеца, дори година, традиционно ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в имаше своите организационни и политически промени и проблеми, в момента постигаме много добри резултати. Например, област Плевен, където ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в е първа политическа сила, включително в Община Плевен. Област Добрич и град Добрич. ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в запазва два мандата, които имаше до този момент. Във Видин, традиционно труден за ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в район, увеличаваме мандатите си от един на два, заяви той.

От 265 общини в страната ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в побеждава в 169 В тези общини живее близо 75% от населението в страната, подчерта Цветомир Паунов.

Припомняме, че партията на Бойко Борисов спечели парламентарните избори на 4 април с 26.18% от гласовете и има 75 депутати в 45-ия парламент, но според направените досега изявления от останалите политически сили се разбира, че никоя от тях няма намерение да подкрепи правителство на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в

 

Последвайте канала на

Novini.bg
10819 51

Свързани новини

Коментари 51

Добави коментар
Азще

2021.04.12 | 18:19

51
Ще плачете за ГЕРБ момчета още наесен.За съжаление от останалите не става нищо
a todorov

2021.04.12 | 16:23

50
boiko e velik vsichko ostanalo e chervena nomenkvatura ne ni e strah ot vas anonimni draskachi
Електpa

2021.04.12 | 15:27

49
Ха ха ха, видя се червения г. з както и феса в джоба на чалгаря. Честито български мишоци, Импексовата БСПдирастия, пак ви щракна в капана. Честита ви най крадливата коалиция, която ви готвят Краднелия, Старата Мома, сестра Галевица, Гн-ма, Ч-лмата, Чалгаря, Ч-репа, Маджо и Пинокио, под гнусни юмрук на Кауна фигурант. Честито и не мрънкайте, защо сте най бедни и ограбени в галактиката, защото тия същите ви казаха, че сте 80 % Д-БИЛИ и за съжаление това е факт...

2021.04.12 | 15:16

48
Гроб се опитват по всякакъв начин и с хитринки да остават по каквата и да е форма във властта, но вятъра на промяната тръгна и няма връщане назад!

2021.04.12 | 15:16

47
Гроб се опитват по всякакъв начин и с хитринки да остават по каквата и да е форма във властта, но вятъра на промяната тръгне и няма връщане назад!
????

2021.04.12 | 14:59

46
"Другарю" Дончев, колко от тези 75 места в "НОВИЯТ ПАРЛАМЕНТ" са за ПРЕДСТАВИТЕЛИТЕ на "сдс"?! КЪДЕ е "сдс", "другарю" Дончев, или да ПОПИТАМЕ "ДРУГАРЯТ" Христов?!

2021.04.12 | 14:59

45
Корона

2021.04.12 | 14:47

44
вервате ли на глупостите които говори този
6

2021.04.12 | 14:29

43
Даскале на сигански се обръщай че не те разбират избирателете бе.
Новините на Улавия.бг

2021.04.12 | 13:06

6
Един неграмотен шизофреник и мутренски духач, измисля новините в тоя клозетен сайт.

2021.04.12 | 14:28

42
КОМУНИСТИТЕ ИЗДОИХА БАТЕ БОЙКО ЗА ПАРИ ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ А СЕГА ГО НАДУПИХА ДА ГО ИЗГОНЯТ. КАТО ИМ ВЯРВА ТАКА СТАВА.
Тиквослав Дончев - премиер

2021.04.12 | 14:27

41
Възторжен скок от трън на глог.
Дуру-дуру-дурудуй,

2021.04.12 | 13:56

36
xyй за СДС-то, xyй.
Дирли-дирли-дишка

2021.04.12 | 13:55

35
шибай сините със пишка.
Улавия от Новини.бг смени заглавието,

2021.04.12 | 13:26

25
усети че е осрал гащите.
Нинова предлага на всички

2021.04.12 | 13:25

24
парламентарни партии да се обединят срещу синята мафия. "Мафията е жестоко ранена, но не е повалена" - каза тя - "необходими са общи усилия за ликвидирането й".
Слави и Президента на народа -

2021.04.12 | 13:23

22
с единен план за борба срещу мафията и излизане от "само СДС"-кризата.
Всички избрани от народа партии

2021.04.12 | 13:22

20
са анти-СДС-мафиотски. ГЕРБ вони на мърша.
Вече 1.5 милиарда са ваксинирани

2021.04.12 | 13:20

16
със Спутник-Вак, Китай купи лиценза и започна масово производство, прави и свои ваксини. А Банкянската мутро-СДС-мафия се кефи по инспекции и не го еня за народа.
Сан Марино избра Спутник-В

2021.04.12 | 13:18

13
и вече всичките 35 000 жители са ваксинирани. Властта там благодари на Русия, награждава руски медици, участвали в масовата ваксинация. А синята смрад чака да й докарат тромбозните АстраЗенека и Джонсън&Джионсън, евро-гъ.озилни пачаври.

2021.04.12 | 13:15

12
Тогава защо пишеш ТВОИТЕ дивотии тук като не ви харесва
В 150-милионна Русия

2021.04.12 | 13:15

11
заразените намаляха до 5 000 на ден, от 17 000 миналата година, благодарение на Спутник-Вак. А в седесарската кочина България ваксини няма.
Турция води кодид-класацията,

2021.04.12 | 13:13

9
средно по 50 000 на ден в болниците, рязаните лекари не могат да се справят, Ердоган вика руски военни медици. София е пълна с анадолски маймуни - екс(к.ур за СДС)зианти. А седесаро-мутренската власт е надyпена на Турция, тежко ни и горко.
"ГЕРБ представя на умрело"

2021.04.12 | 13:08

7
анализ на изборния резултат, трябва да е заглавието, Улава мутренска ку.рво. Минавате в опозиция, ако народът не се обедини срещу вас и не ви изхвърли на боклука при Костов и Царя.

Добави коментар

Водещи новини