Михаил Миков: Гергов е добра мишена с партиен билет

  • 06 януари 2021 17:52

  • 5064
  • 8
Михаил Миков: Гергов е добра мишена с партиен билет
© Булфото (архив)

"Гергов е добра мишена с партиен билет, срещу когото да се консолидират партийните членове и да не се интересуват защо партията след 6 години в опозиция се бори да бъде незаобиколим коалиционен фактор, а не победител в едни избори срещу десницата". Това каза пред БНР Михаил Миков, бивш председател на БСП и уточни, че Георги Гергов ще бъде изключен от БСП и заради това, че говори публично, че ръководството на Корнелия Нинова води партията към изчезване.  

"Тепърва документите, на база на които изключват Георги Гергов, ще бъдат предмет на широк медиен интерес, за да се види, че няма нищо общо със заявяваните причини за изключване", подчерта той и добави: "Тези неща, заради които казват, че го изключват, съм ги казвал и аз в публичното пространство и те са неоспорими факти".

Миков припомни, че Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за е била председател на Борда на директорите на Пловдивския панаир, когато "продаде акциите на г-н Гергов, през 2005-2009 година". 

"В момента Гергов трябва да бъде премахнат, за да се осигури комфорт в Областния съвет на Пловдив и да се прокарват решенията, които ръководството на БСП иска да наложи за предстоящите избори - подреждането на листите", обясни бившият лидер на левицата. 

По думите му Георги Гергов има своето влияние в Пловдивска област: "С възможностите му на бизнесмен той дава шанс за материални възможности за съществуване на много хора, които са в пловдивската партийна организация. Този факт се знае от десетки години. ... Той единно и консолидирано подкрепи избора на Нинова през 2016-а".

Скандалите в БСП продължават, Симов нападна Гергов: Той е котва, която тегли партията надолу

Миков прогнозира, че партийната публика ще остане учудена какви хора ще попаднат в листите на БСП за предстоящите парламентарни избори.

Според него ще има разправа и с други членове на партията, за да може ръководството по-късно да се оправдава с тях за резултатите от изборите.

Последвайте канала на

Novini.bg
5064 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар
ANTIFA

2021.02.27 | 14:52

8
НАРОДНИЯТ СЪД ДЕЙСТВА ПО ЗАПОВЕД НА СТАЛИН ДА ВЪВ РУСИЯ Е ИМАЛО КОМУНИЗЪМ НО ЕДИНСТВЕНОТО КОМУНИСТИЧЕСКО НЕЩО НА БКП БЕШЕ ИМЕТО И ЗА ДА УГОДЯТ НА РУСИЯ ОТ КОЯТО БЯХМЕ ЗАВИСИМИ СЕ НАРИЧАХА КОМУНИСТИ ВЪВ БЕЛЕНЕ ИЗПРАЩАХА ОТ ОБИКНОВЕНИ ПРЕСТЪПНИЦИ ДО ПОЛИТИЧЕСКИ НЕУДОБНИ ВЪВ БЪЛГАРИЯ Е ИМАЛО СОЦИАЛИЗЪМ А БСП СА НАСЛЕДНИЦИТЕ НА ПРЕДАТЕЛИТЕ НА СОЦИАЛИСТИТЕ
Микооов

2021.01.07 | 20:54

7
Не разбра ли че не те бива с мнението ти и не ставаш за политик.Неприятен си и не разбираш от политика.
КОКО

2021.01.07 | 08:59

6
Пловдивските депутати ще се отделят като независими след изборите.
Дядо Йоцо

2021.01.06 | 21:28

5
Не пипайте Нинова за нищо на света. И Борисов да почерпи.
К. У. Р за БСП и боклука радеффф

2021.01.06 | 19:30

4
Избийте се вашта мама болшевишка гадна долна, нагла миризлива!

2021.01.06 | 18:46

3
Този Миков ,не трябваше ли да се скрие вече , нали по негово време партията беше достигнала дъното и имаше около 30 депутати ,като половината бяха послушковци и си гледаха заплатите и бизнесите, кога Миков е печелил избори ,че тръгнал сега да търси сметка на Нинова.

2021.01.06 | 18:23

2
Аз лично съм много доволен, че БСП то се самоунищожава.
БСП...ИГРИЧКИ

2021.01.06 | 17:58

1
Играем си на иди ми дойде ми...и пак ще загубят изборите

Добави коментар

Водещи новини