Станишев: Чакат ни съдбовни избори

  • 29 април 2012 14:24

  • 3489
  • 29
Станишев: Чакат ни съдбовни избори
©

На предстоящите избори имаме шанс да излезем с ясна платформа, която да открои нашата лява идентичност и да покажем нов хоризонт за България. Това заяви председателят на БСП Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на по време на общинската отчетно-изборна конференция на БСП в Септември, съобщиха от партията.

Според лидера на социалистите на предстоящия Конгрес е важно партията ясно да формулира целите си – „За да знаят хората какво да очакват от нас”, отбеляза Станишев. По думите му след Конгреса трябва да започне подготовката за парламентарните избори. Лидерът на БСП изтъкна като ключова задача на социалистите – да се противопоставят на изборните манипулации на ГЕРБ. „Отговорността на БСП е огромна, чакат ни съдбовни избори”, каза Станишев и добави – „Основната ни мисия е да свалим ГЕРБ от власт”.

Според председателя на БСП на дневен ред е въпросът за наследството на правителството на ГЕРБ. „Длъжни сме да отворим очите на хората, като обясним какво се случва в държавата”, изтъкна Станишев. По думите му днес управлява най-антисоциалното правителство, което замразява доходите на хората и отнема социални придобивки. „Имаме власт, която е еднолична, антидемократична, която разчита на репресията, мачка малкия и среден бизнес”, добави лидерът на социалистите. Станишев напомни за хилядите нови безработни, както и за срива на страната ни до последното място по усвояване на средства от еврофондовете. „Правителството руши държавността, не отстоява национални интереси и отказва да чуе мнението на гражданите”, каза още председателят на БСП.

По време на посещението си в Септември Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на раздаде партийните книжки на новоприети млади социалисти и призова гражданите да се включат в първомайския протест на левицата.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
3489 29

Коментари 29

Добави коментар
Апостол Иванов

2012.05.01 | 05:55

3
Поздравления Сергей Станишев ! Впечатлени сме от твоята активност и настъпателност и дух. В този съдбовен ден за България трябва почти всяка седмица да давате по 1 ПУБЛИЧНА ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯ заедно с г-н Орешарски именно да запознавате хората и да им отворите очите -какво се случва в държавата при управлението на ГЕРБ........

2012.05.01 | 16:18

21
да го духат комунистите
НеКомунист

2012.05.01 | 16:19

23
Развито социалистическо общество. Светло бъдеще. Сега Нови хоризонти. Абе гнусливец закрий кириливата си партия.Направи добро за България.
joro

2012.05.01 | 16:18

22
toia keles komunist napravo izperka.
Комунистически монополизъм

2012.05.01 | 11:45

7
Украинският комунист Стаиншев продължи делото на баща си - кради България и приказвай за комунистическият рай. Баща му се беше специализирал да прехвърля крадени пари извън България, а сина му ги прехвърля на брат си и комунистическите шаврантии около него. Станишев е беден комунист. Както мутрата Бойко Борисов направи - прехвърли стотици милиони крадени пари на комунистическата си хуруспия. Изграждането на комунистическият монополизъм в България успешно приключи другари. Със СССР напред другари!

2012.05.01 | 11:45

8
Сектант

2012.05.01 | 16:18

20
Станишев е велик!боко е боклук!Я верно си отворете очите бе тъпаци-герберасти,от злоба сами ще умрете от глад,я си бръкнете в джобовете и после ми разправяйте колко е велик подлогата на Хилари...упс май само празни приказки говори смешника.Иначе трябва да му се признае на неблагодарното псе-боко,че е сметкаджия-видя,че отсечките от магистралите са почти завършени от предишните,залата в София и тя почти завършена от предишните и финансирана от тях!Боко е една лъжлива гранясала путка!
бг

2012.05.01 | 11:49

15
Станишев е мазен противен боклук.Провали и ограби държавата,а ти си промит червен мозък и такива трябва да се изтребват,пагубни сте за държавата.Бойко също е боклук,но не ми хвали един доказан мошенник!Не забравяй при кого бяхме в пълна изолация от Европа,точно при педала СерГей!!!За жалост сега не е много по различно!
асд

2012.04.30 | 10:52

2
Всички герберасти да лижат на фидоска упиканата минджа .!.
мутра до комунист

2012.05.01 | 11:46

9
Комунист до мутра, мутра до комунист - това е политическият и бизнес елит на България. Задава се поредната фалшификация на изборите. Мутрата Бойко Борисов май си свърши работата, но освен комунистическата пачавра Кунева и милиционерската пасмина от ГОРД, коя ли друга агитка ще се активизира от крадливите комунистически фамилии?
педали от БСП !!!!!1

2012.05.01 | 11:46

10
Гледам му снимката и все едно виждам плуващо лайно в кенеф. ДАНО БЪЛГАРИТЕ,НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ, ДА ДРЪПНАТ КРАНЧЕТО,ЧЕ ДА ИЗЧЕЗНЕ ПЕДАЛА С НЕГОВАТА СИ ПАРТИЙКА БСП.

2012.05.01 | 11:43

4
Прав си. Че е лайно - лайно е. Но много мазно и дано не задръсти канализацията, че е и с лява резба, пардон с лява идентичност, то сега, това ли е модерното име на червените педерасти - не знам. А тия ЧЕРВ. БЕТОН. ГЛАВИ , дето дращят в сайта, те за едното кебапче и лимонада пишат, те - Хамстера и ГОЦИ, това са им обещали за 1 - ви май, а и една студена вода, та толкова от всичко по едно, да им е леко, та да ходят с гордо вдигнати ЧЕРВ. БЕТОН. ГЛАВИ.
лайната в парламентa

2012.05.01 | 16:17

19
Пак дойде време да се разбъркат лайната в миризливият кенеф наречен български парламент. За 23 години "уж демокрация" - българите най-бедната нация в Европа, комунистическите кланове от БКП/БСП станаха мултимилионери.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини