Станишев: Чакат ни съдбовни избори

  • 29 април 2012 14:24

  • 3489
  • 29
Станишев: Чакат ни съдбовни избори
©

На предстоящите избори имаме шанс да излезем с ясна платформа, която да открои нашата лява идентичност и да покажем нов хоризонт за България. Това заяви председателят на БСП Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на по време на общинската отчетно-изборна конференция на БСП в Септември, съобщиха от партията.

Според лидера на социалистите на предстоящия Конгрес е важно партията ясно да формулира целите си – „За да знаят хората какво да очакват от нас”, отбеляза Станишев. По думите му след Конгреса трябва да започне подготовката за парламентарните избори. Лидерът на БСП изтъкна като ключова задача на социалистите – да се противопоставят на изборните манипулации на ГЕРБ. „Отговорността на БСП е огромна, чакат ни съдбовни избори”, каза Станишев и добави – „Основната ни мисия е да свалим ГЕРБ от власт”.

Според председателя на БСП на дневен ред е въпросът за наследството на правителството на ГЕРБ. „Длъжни сме да отворим очите на хората, като обясним какво се случва в държавата”, изтъкна Станишев. По думите му днес управлява най-антисоциалното правителство, което замразява доходите на хората и отнема социални придобивки. „Имаме власт, която е еднолична, антидемократична, която разчита на репресията, мачка малкия и среден бизнес”, добави лидерът на социалистите. Станишев напомни за хилядите нови безработни, както и за срива на страната ни до последното място по усвояване на средства от еврофондовете. „Правителството руши държавността, не отстоява национални интереси и отказва да чуе мнението на гражданите”, каза още председателят на БСП.

По време на посещението си в Септември Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на раздаде партийните книжки на новоприети млади социалисти и призова гражданите да се включат в първомайския протест на левицата.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
3489 29

Коментари 29

Добави коментар
НАРОДА

2012.05.01 | 23:01

28
1:„За да знаят хората какво да очакват от нас”- знаем другарю Станишев, само преди ТРИ години ни доказахте какво можем да очакваме от вас!!! 2:„Отговорността на БСП е огромна, чакат ни съдбовни избори”- и това го знаем, чувахме го преди всички избори от вас, но след изборите предавате отговорността на крадците!!! 3:„Длъжни сме да отворим очите на хората, като обясним какво се случва в държавата”- тука вече не си прав, хората преди три години си отвориха очите и знаят какво се случва в държавата, затова и на следващите избори няма да ви бъде!!! 4:„Имаме власт, която е еднолична, антидемократична, която разчита на репресията, мачка малкия и среден бизнес”- да така е, но е анти демократична само за крадците като вас!!! 5:„Правителството руши държавността, не отстоява национални интереси и отказва да чуе мнението на гражданите”- ето това е най-голямата лъжа, защото точно при тройната коалиция (БСП,ДПС,НДСВ) на която вие бяхте премиер, беше поставен рекорда на това което твърдите, и е върхът на наглостта това да излиза от вашите лъжливи уста!!! И накрая разберете че няма как да станете алтернатива на ГЕРБ докато вие, Гоце или друга компрометирана мутра оглавява БСП!!!!!!!!
до "НАРОДА"

2012.05.02 | 23:02

29
Знаеш, ама май не знаеш! Познавеш ли пенсионери? Питай ги колко им е била пенсията като дойде Станишев и колко - когато си отиде. За коледните аз ще ти кажа за улеснение - 350 лв. за 4 години.

2012.05.01 | 11:49

16
Сер - ГЕЙ Станишев, ама мамата ти ебах, мълчи си ти, че ако беше ти на власт по време на тая криза, щеше да ни убиеш от глад бе, пес такъв, ти когато нямаше криза едвам крепеше България, сега ли ще я крепиш бе говедо нейдно !

2012.05.01 | 22:44

27
МИЛКО , ЯВНО ТЕБЕ БОКО МНОГО ТЕ ТЪПЧИ , ЧЕ ЧАК НЕ ВИЖДАШ КОЛКО СА ГЛАДНИ ДРУГИТЕ. ЗАБЕЛЯЗВМ, ЧЕ ВСИЧКИ ГЕРБЕРИ МИСЛИТЕ ПОЕДИНИЧНО И ЕДИНСТВЕНО САМО ЗА СЕБЕ СИ. ТАКА Е ВАШИЯ ШЕФ ПРИЛАГА ТАКТИКАТА РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ . КОМЕНТАРИТЕ НЕ ИЗЛИЗАТ ОТ МУТРЕНСКИЯ ИНТЕЛЕКТ : ЩЕ ТЕ ЕБА,ЩЕ ТИ СКЪСАМ ГЕВРЕЧЕТО, МАЗНИ ЛАЙНА ,МАЛКИ ПИШКИ И .........ТАКА ЧЕ ОТКАКТО ТИ СЛЕДЯ ЗАЩИТНИТЕ ,ЩЕ КАЖА ИЗЯВИ , В ТЯХ НМА НИЩО СЪЩЕСТВЕНО ОСВЕН НЕЦЕНЗУРНИ ПСУВНИ И ДУМИ И МНОГО ОМРАЗА КЪМ НЕЩО КОЕТО НЕ ПОЗНВАШ ,ЗАЩОТО СЕ СЪМНЯВАМ , ЧЕ ТОВА Е ИСТИНСКИЯ ТИ ПРОФИЛ , НАЧИНА ПО КОЙТО СЕ ИЗКАЗВАШ ИЗДАВА ИЛИ НЕЗРАЛ МЛАДЕЖ ИЛИ ВЪЗРАСТНА НО ПРИМИТИВНА ЛИЧНОСТ СЪС СЕРИОЗНИ ПСИХИЧНИ ПРОБЛЕМИ.
Валентин

2012.05.01 | 22:43

26
Тук определено се вижда как 4-ма човека агитират в полза ГЕРБ и пишат едни и същи повтарящи се цинизми. Това са Милко Великов досадния недоебан старчок,неговия колега Юлий Ефремов и още 2-ма пъпчасали пубера ,които не знаят даже значението на думата комунизъм,но повтарят запаметените думи на неудачните си родители. Смело напред Станишев ние сме със теб против разрухата на нашата родина от мафията ГЕРБ и техния Сикаджииски водач

2012.05.01 | 22:43

25
И вия сте боклуци но по добре вия от колкото ГЕРБ ееееби му майката и държавата!!!
Боже...

2012.05.01 | 11:48

13
Айде стига вече де, от на един педерас ръцета в на друг. Само ни подхвърлят. НЕ ГЛАСУВАЙТЕ ЗА СТАНИШЕВ видяхме го вече какво направи за нас едно нищо! Изсползва пропаганда само да може да се добере до власта, не му ли стигнаха годините като беше м-п?!? Не че бойко е друга боза...
ГЛАСУВАЙТЕ- НЕДЕЙСТВИТЕЛНИ БЮЛЕТИНИ !

2012.05.01 | 22:42

24
Да това което пишете е истина БСП и ГЕРБ СА ЕДНО СЪЩО НЕЩО , точно затова трябва да гласуваме за да не им сърбаме попарата!!!
НеКомунист

2012.05.01 | 16:19

23
Развито социалистическо общество. Светло бъдеще. Сега Нови хоризонти. Абе гнусливец закрий кириливата си партия.Направи добро за България.
joro

2012.05.01 | 16:18

22
toia keles komunist napravo izperka.
Апостол Иванов

2012.05.01 | 05:55

3
Поздравления Сергей Станишев ! Впечатлени сме от твоята активност и настъпателност и дух. В този съдбовен ден за България трябва почти всяка седмица да давате по 1 ПУБЛИЧНА ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯ заедно с г-н Орешарски именно да запознавате хората и да им отворите очите -какво се случва в държавата при управлението на ГЕРБ........

2012.05.01 | 16:18

21
да го духат комунистите

2012.05.01 | 16:18

20
Станишев е велик!боко е боклук!Я верно си отворете очите бе тъпаци-герберасти,от злоба сами ще умрете от глад,я си бръкнете в джобовете и после ми разправяйте колко е велик подлогата на Хилари...упс май само празни приказки говори смешника.Иначе трябва да му се признае на неблагодарното псе-боко,че е сметкаджия-видя,че отсечките от магистралите са почти завършени от предишните,залата в София и тя почти завършена от предишните и финансирана от тях!Боко е една лъжлива гранясала путка!
бг

2012.05.01 | 11:49

15
Станишев е мазен противен боклук.Провали и ограби държавата,а ти си промит червен мозък и такива трябва да се изтребват,пагубни сте за държавата.Бойко също е боклук,но не ми хвали един доказан мошенник!Не забравяй при кого бяхме в пълна изолация от Европа,точно при педала СерГей!!!За жалост сега не е много по различно!
лайната в парламентa

2012.05.01 | 16:17

19
Пак дойде време да се разбъркат лайната в миризливият кенеф наречен български парламент. За 23 години "уж демокрация" - българите най-бедната нация в Европа, комунистическите кланове от БКП/БСП станаха мултимилионери.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини