Волен Сидеров: "Атака" няма да се разпадне

  • 06 април 2012 14:19

  • 1541
  • 3
Волен Сидеров: "Атака" няма да се разпадне
©

По никакъв начин не ме смущава това, че някои депутати от ПГ на ПП "Атака" не са се подписали под искането за вот на недоверие към кабинета "Борисов", заяви пред журналисти лидерът на партията Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа.

Той бе категоричен, че това не означава също, че парламентарната група ще се разпадне.

Николай ПехливановНиколай Пехливанов Николай Янков Пехливанов е роден на 05 март 1972 година в град Бургас. Той по професия е инженер. не се е подписал, излага своите съображения и в това няма нищо смущаващо, тъй като винаги при нас нещата са били демократични. Винаги съм подлагал на обсъждане в групата решения какво и как да стане. Това, че един или друг не иска да се присъедини към този вот, по никакъв начин не смущава цялостната политика на партията, нито пък означава, че групата ще се разпада”, каза Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа.

„Двама или трима народни представители от ПГ на „Атака” не са се подписали под вота. Някой от тях и отсъстваше, когато беше подписката. Тук няма някакви специални знаци, няма такива”, повтори Сидеров.

Стана ясно, че под искането за вот на недоверие не са се подписали Николай ПехливановНиколай Пехливанов Николай Янков Пехливанов е роден на 05 март 1972 година в град Бургас. Той по професия е инженер. и Огнян Стоичков от "Атака".

Последвайте канала на

Десислава Станева
1541 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
nnn

2013.03.19 | 21:53

3
Много ясно ,че няма да се разпадне Атака !! България над всичко :))
asd

2013.03.19 | 21:53

2
Атака ще се разпадне само в мокрите сънища на ЕРДОУАН. Атаката продължава споко ;)
tervel

2013.03.19 | 21:53

1
dokato ima normalni balgari ATAKA shte ya ima za golyamo vashe sajalenie amerikoturski ibrikchii i nacionalni predateli da puknete deto dokarahte darjavata na tova polojenie

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини