И ДПС отряза БСП за вот на недоверие с мотив "Белене"

  • 03 април 2012 14:34

  • 3350
  • 5
И ДПС отряза БСП за вот на недоверие с мотив "Белене"
© Булфото

ДПС няма да подкрепи вот на недоверие относно правителственото решение за спирането на АЕЦ "Белене". Това стана ясно от специално изявление след заседание на Централното оперативно бюро на Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в, Камен Костадинов, Рамадан Аталай и Алиосман ИмамовАлиосман Имамов  Алиосман Ибраим Имамов е роден в село Абланица, Благоевградска област. Завършил е УНСС,.

"Известна ви е резервираната позиция на ДПС, тя е изразявана и в доклади на лидера ни по време на национални конференции", каза още Местан, визирайки речи на Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от пред активистите на ДПС. "Ние не участвахме в гласуването на решението на Народното събрание, защото това решение е написано на коляно и едва на втори план е това на чие коляно", заяви Местан.

Същинските теми за вот на недоверие относно икономическата и енергийна политика на правителството според ДПС са цените на горивата и състоянието на малкия и средния бизнес. Хората на Доган дадоха да се разбере, че има място за дебат относно мораториума за добиването на шистов газ.

Припомняме, че същата позиция изразиха от Синята коалиция.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
3350 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2012.04.07 | 21:01

5
6to nemi puska6 komentara ve maimuno grozna maikati daeba
zzzz

2012.04.07 | 21:01

4
aide narode zaspal sabudi se idva 20 april dokoga 6te gi traem tezi bokluci da ni ma4kat s na6ite prodajni svine ,interesna kombina ot rezaci i svine se polu4ava
Az

2012.04.07 | 21:01

3
Тва което праи дпс е да дърпа държавни субсидии , да насажда етническа омраза и напрежение , да турцизира страната поетапно , да лицемерничи и да работи против интересите на България !Това е голата истина !
НУРХАН ОТ КЪРДЖАЛИ

2012.04.07 | 21:00

2
Всички вече разбраха, че Догане-агент Ангелов, Сергей, Сава, Трето у-ние, ОУ-МВР-Варна, ПГУ, от 1974 до 1988 г. е просто един доносник и безсрамник, който 40 години се подиграва с българските турци, 20 като агент, 20 като "спасител" ! Догане,заради тази ДС политика издишаш вече ! На другите избори ще разбереш за какво ти говоря ! Ръководството на ДПС благодарение на теб е пълно с доносници на ДС, заради които пострадаха много обикновени хора. Единствено Касим Дал не беше доносник на ДС и побързахте да го изключите за да може да продължите с лицемерните си физономии да лъжате хората по време на възпоменателните митинги.Какво си мислиш, че пак ще продължаваме да гласуваме за теб и Христо Бисеров ли ?
Hades

2012.04.07 | 21:00

1
Хубаво е, че хората от турски произход започват да се вразумяват, че тази партия ДПС само насажда расизъм между хората. А бе, всичко ще си дойде на мястото. Като не щеш мира, на ти секира - така го е казал народа и то много правилно.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини