Сергей Станишев: Борисов може само да раздава автографи

  • 01 април 2012 18:01

  • 7289
  • 43
Сергей Станишев: Борисов може само да раздава автографи
©

Днес дъщеря ми Дария проходи и това не е шега, съобщи в студиото на предаването "Винаги в неделя" по ТВ 7 лидерът на БСП Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на.

Той сподели още пред водещия Николай Бареков, че днес не е излъгал.

Относно отказът от строителството на АЕЦ "Белене", Станишев заяви, че промяната в позицията на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г е абсолютно нелогична за него. Левият лидер бе категоричен, че без "Белене" токът още повече ще поскъпне и ще се наложи да бъде внасяна електроенергия в България. 

Станишев поясни, че "Белене" е икономически най - изгодният проект от всички атомни централи, които се строят в момента.

Бившият премиер заяви, че понижаването на цената на газа от "Газпром" означава, че България е жертвала нещо.

"Поведението на правителството е абсолютно безотговорно и по отношение на националната сигурност и по отношение на енергетиката", заяви Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на.

Той бе категоричен, че се води непредсказуема политика в момента в България. Станишев даде пример за това и с уволнението на Трайчо ТрайковТрайчо Трайков Трайчо Трайков е бивш министър на икономиката, енергетиката и туризма в правителството на Бойко. Червеният лидер припомни, че това е единственият уволнен министър, който е излязъл и е заявил своята позиция и поясни, че много внимателно ще следи случващото се занапред с Трайков и отношението на ГЕРБ към него.

Станишев заяви още, че политиката за него не е игра. "Не харесвам непрозрачни игри и задкулисни договорки", добави той.

Лидерът на БСП бе категоричен, че социалистите не харесват политиките на ГЕРБ. Според Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на, държавата буквално се е превърнала в една полицейска страна. По думите му, Борисов става само за автографи, а не за управление. 

Последвайте канала на

Десислава Станева
7289 43

Свързани новини

Коментари 43

Добави коментар

2012.04.02 | 16:38

19
И ти си същия продажник като Костов и Борисов , мамичката ви мръсна ... бездомни кучета живи да ви ръфат ...
Митко

2012.04.02 | 16:38

21
За Борисов и Костов съм съгласен,за Станишев не!Когато той управляваше България,живота на всички хора беше по-добър и лесен!Аз съм пенсионер,всяка година ми увеличаваха пенсията!Сега всеки ден скачат цените на всичко а увеличение няма!За какво похарчиха резерва???ГЕРБ съсипаха държавата!
хм

2012.04.02 | 16:38

20
станишеф пък може да прави страшно фелацио, обожавам да му пълня бузите като на хамстер!
ДА СВАЛИМ ГЕРБ!

2012.04.02 | 16:39

22
Да се протестира и да не се протестира - все тая, си мислим българите! И аз мисля така! У нас управниците не зачитат протестите като мнение на хората! Имало е и многобройни митинги с искания, но винаги са оставали като глас в пустиня! Който е на власт, се мисли за най-умният и безгрешен! Еле па, ген.Б.Борисов! Но, генерала Премиер, трябва да си даде сметка, че пружината на народното недоволство се натяга! Ще дойде момент, както се случи при управлението на Иван Костов, когато някакъв инцидент ще отпуши гнева на Таксиметровите шофьори(това е най организираната общност в България с отлични средства за комуникация и координация) и техният гняв, може да стане детонатор на по-големи събития, срещу неадекватното упрравлени на държавата ни! В момента държавата ни погледната от страни изглежда на високо летящ самолет, който влиза в свердел надолу, а пилота е безпомощен. Реакцията му е да спира една по една всички системи на самолета в очакване да стане чудо, или на 21.12.2012 да дойде края на света!. Ако не се намери друг пилот сред пътиците да поеме управлението, държавата скоро ще се разбие на парета, ако не дойде като прекрасно решение предреченият край на човечеството!
1000

2012.04.02 | 16:39

23
Ами научи се и ти да раздаваш,защото след изборите няма да имаш друга работа,лисицо мръсна!
ГАДНИ МРЪСНИ ГРОБАРИ

2012.04.02 | 16:40

24
Тия малоумници които гласуват минуси на 5-ти коментар явно им харесва увеличението....ГЛУПАЦИ това увеличение и вас ви засяга...нали не се надявате Рапона да ви плати парното и тока?!
?

2012.04.02 | 16:41

25
Батка, запенил си се нещо? Виж ся, вземи валериан+глог+мента! Така и така ГЕРБ са си номер 1! Ясно ви е на всички, че ще си печелят избори след избори, ама що ,аджеба, толкова се напъвате, до осиране по форумите? Седни, изпий една ракия, набий жената, прави секс с любовницата, и не ни занимавай с истеричните си изблици! Панимаш? А?
Rebel

2012.04.02 | 11:30

4
Всичките политици в тая окаяна държавица са продажници,няма значение Борисов,Костов,Станишев или Доган,а вие драги коментиращи сте шибани глупаци щом заемате страна на който и да било боклук от тоя парламент.Не разбрахте че който и да дойде на власт пак народа кур ще лапа.
asa

2012.04.02 | 11:30

5
Bezsmisleno e da kazva6 kvoto i da bilo tiq tuka vsi4kite sa komunisti4eski podlogi.

2012.04.02 | 16:43

26
--"" ""Според Сергей Станишев, държавата буквално се е превърнала в една полицейска страна"""" не съм фен на Станишката , но мисля , че е прав. На времето имахме милиционеро-социализъм , а сега - мафиозо-ГЕРБ-полицейски демократиЗЪМ. Вярно - направиха някои пътища , но за много други неща не са прави , понеже нямаме закони / защото така им е удобно/ се измислят какви ли не " а ла ГЕРБ" нови правила , но живеем в беззаконие , което е по - най лошо и от най лошия закон.

2012.04.02 | 11:33

6
Сергей Станишев: Борисов може само да раздава автографи Лидерът на БСП е категоричен, че социалистите не харесват политиките на ГЕРБ то и аз не ви харесвам болшевишки помияри долни ама... надявам се да изпукате че ми писна да ви плащам пенсиите които вашите окрадоха които и без това не заслужавахте ХАИДЕ ПОЗИТАНО (-)

2012.04.02 | 16:45

27
IQ тест за всички политици и гласуващи!

2012.04.02 | 16:45

28
Някой има ли разумно обяснение защо човек, който трябва да е портиер на кооперация е министър-председател на България?
ГЕРБ-ТУМОРА НА БЪЛГАРИЯ!

2012.04.02 | 18:11

31
Лумпените от ГЕРБ,едва ли ще ти отговорят...:))) Да изброим част от ТЕЖКАТА АРТИЛЕРИЯ НА ГРОБ....НАЧЕЛО БОКО-ТИКВАТА,ПОМОШНИЦИ ЦЕЦО-КРАДЕЦО И МОНИ-ПИЦАТА....ЗАКОНОДАТЕЛИ:ФИДОСКА-ЛАЙНОВОЗКА И ЛЪЧО МОЗЪКА....ЗАБЕЛЕЖЕТЕ ТИЯ ДВАМАТА СА НАЙ АКТИВНИТЕ ДЕПУТАТИ НА ГЕРБ?!В ТАЯ ПАРТИЯ ПОЛОВИНАТА ДЕПУТАТИ СА НЕГРАМОТНИ "КАЛИНКИ" С ФАЛШИВИ ДИПЛОМИ!!!
Даниела

2012.04.02 | 18:11

30
Обяснение има, но дали е разумно...Електората на ГРОБ са имбецили.Понякога имбецилите показват изненадващи за общото им състояние знания, но при поставянето кръстосани въпроси се установява, че знанията им са механични. Най- често става въпрос за запомнени имена и факти, без обаче те да са логически осмислени и свързани с останалия беден опит на имбецила. Хе-хе-хе е типичен пример на имбецилността.Радва се на нещо индивида, но и той самия не знае за какво точно: на премиера ни, представтител на олигофренията, на галопиращите цени, на идиотите от министерския съвет, на предсоящия фалит на държавата. Но хе-хе-хе се чувства, от всичко това ,в своя вътрешен свят/неразбираем за нормалните хора/ щастлив!!!!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини