Иван Костов: Вярвах, че Борисов ще се откаже от АЕЦ "Белене"

  • 01 април 2012 17:44

  • 1311
  • 3
Иван Костов: Вярвах, че Борисов ще се откаже от АЕЦ "Белене"
©

"Вярвах, че Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г ще се откаже от строителството на АЕЦ "Белене", защото това не е изгоден проект", каза в студиото на предаването "На четири очи" по Нова телевизия лидерът на ДСБ и съпредседател на Синята коалиция Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") -.

По думите му, левицата провокира като заявява, че ще възстановят след време строителството на АЕЦ "Белене".

Костов е категоричен, че българите трябва да искат нещо, което могат да си го позволят.

На въпрос дали има шпиони от ДСБ край Борисов, защото той е съобщил новината за "Белене" преди самият премиер, Костов заяви, че просто е разчел знаците от управляващите, които са били подадени по тази тема.

Лидерът на ДСБ добави още, че е помогнал да се напише становището за отказа на България от АЕЦ "Белене", но бе категоричен, че остават още няколко неща да станат ясни и най-вече това дали България не е била принудена да отстъпи по други въпроси в полза на Русия.

Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") - заяви, че е възможна газова централа на мястото на "Белене" само при определени цени на газа. Той каза, че не вярва, че такава централа може да предизвика руски интерес.

Лидерът на ДСБ заяви още, че е привърженик на енергийната независимост.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1311 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Стефан

2012.04.09 | 13:26

3
На Иван Костов още преди 12 години му построиха луксозна къща в Щатите. Какво се прави на интересен та продължава да спи в НС и само да създава фашистки настроения към Русия.През твърде дългият си престой в политиката- какво например ПОЛЕЗНО е направил въобще за България ??????

2012.04.09 | 13:26

2
Иване , що не вземеш да емигрираш в Америка , че един ден ще му писне на Българина . И тогава ти ще си един от първите кандидати за въже ... и този ден не е далеч ...
soraia

2012.04.01 | 18:29

1
И последно ще се строи ли Белене или не?В Днес новините бе съобщено че Белене ще се строи с помоща на американки инвеститор,след което ББ от Грузия говори за доставката втечнена газ,и така не става ясно от цялата тази информация кое е истина и кое не е!R lcfye rñd .r rijrkd"

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини