Димитър Ганев: Отварянето на темата за промени в Конституцията е отваряне на кутията на Пандора

  • 02 декември 2019 16:11

  • 504
  • 0
Димитър Ганев: Отварянето на темата за промени в Конституцията е отваряне на кутията на Пандора
© Фейсбук

В сектора се натрупаха редица напрежения. Това е традиционен стил на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, където има напрежение се действа рязко и се иска оставка. Трябва да отбележим, че никой не оспорва експертните качества на Бисер ПетковБисер ПетковБисер Петков е министър на труда и социалната политика в кабинета "Борисов 3" от 4 май 2017 г. , но когато ти си министър - ставаш политическо лице. Явно г-н Петков не успя да се справи с политическите си задължения. Последните месеци има много протести срещу социалното законодателство с абсурдните твърдения, че държавата ще отнема деца. Бисер ПетковБисер ПетковБисер Петков е министър на труда и социалната политика в кабинета "Борисов 3" от 4 май 2017 г.  не успя да обясни на хората, че това няма как да се случи. Наложи се Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г да излиза и да обяснява. Това потвърждава тезата ми, че експертното ниво не може да бъде водещо.

Това каза в предаването "Плюс минус" по Нова телевизия политологът Димитър Ганев, който коментира темата за оставката на социалния министър Бисер ПетковБисер ПетковБисер Петков е министър на труда и социалната политика в кабинета "Борисов 3" от 4 май 2017 г. . "Аз винаги съм защитавал Конституцията и за мен тя е адекватна на времето си. За мен отварянето на темата за промени в Конституцията е отваряне на кутията на Пандора. Все пак си мисля, че сме защитени, защото за мен тази тема ще остане без реални последствия за момента, защото не виждам как в парламента ще се събере 2/3 мнозинство за промени в Конституцията. Един такъв въпрос може да се постави при едно ново Народно събрание. Не виждам абсолютно никаква пречка г-н Сотир ЦацаровСотир Цацаров Сотир Цацаров е роден на 28 септември 1966 г. в гр. Пловдив. Средното си образование завършва в да стане председател на КПКОНПИ. Според мен той ще бъде подкрепен от почти всички в парламента", заяви Ганев по повод горещите теми в съдебната система.

Бойко Борисов поиска и прие оставката на министър Бисер Петков

"Противоречията в БСП продължават. От днес започват отчетно-изборните събрания на партията, които ще завършат с пряк избор на нов председател на социалистите. Аз очаквам в следващите 5 месеца БСП да се занимава само със себе си. Не мисля, че има кой да бутне Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за при пряк избор. За мне тя няма проблеми с елетората. Нейните проблеми са свързани с вътрешнопартийната опозиция. Ако опозицията успее да прокара гласуването да не е пряко, а да гласуват само делегатите на Конгреса, тогава Нинова вече може да има проблеми", прогнозира Димитър Ганев. 

Антон Кутев: На БСП ѝ трябва млад лидер

 

 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
504 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини