Представители на браншови организации и симпатизанти на Симеонов се събраха на протест пред НС

  • 25 ноември 2019 13:08

  • 735
  • 5
Представители на браншови организации и симпатизанти на Симеонов се събраха на протест пред НС
© Булфото (архив)

С транспаранти: Долу ръцете от Валери, Валери - смел и честен патриот, представители на браншови организации и симпатизанти на Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 се събраха на протест пред сградата на Народното събрание.

Протестът им в защита на лидера на НФСБ - Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 е по повод исканата му оставка от страна на майките на деца с увреждания, обединени в гражданската инициатива Системата ни убива. Тази вечер те организират автошествие за оставката му от поста заместник-председател на Народното събрание.

Миналата седмица парламентът прие проекторешението за назначението му на зам.-председателския пост с гласовете на ГЕРБ, Обединени патриоти и БСП. ДПС напусна пленарната зала.

Протести пак блокират София

Веднага майките на деца с увреждания се организираха в протест с искания, освен за оставка на Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 и за тази на всеки депутат, гласувал назначението му. Причината за недоволството им са думи, изречени от Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 преди една година, заради които той напусна вицепремиерският пост.

В почивните дни председателят на парламента Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на подкрепи Валери Сименов за новия му пост в парламента. В Златоград тя коментира въпроса пред медиите като посочи, че за думите си преди една година Симеонов е понесъл своя кръст.

Цвета Караянчева подкрепи избора на Валери Симеонов за зам.-председател на НС

В отговор на протестите на майките на деца с увреждания представители на браншовите организации организираха контрапротест в подкрепа на Симеонов под наслов "Демокрация или диктатура". Не повече от двайсет души се събраха пред сградата на парламента, за да заявят, че Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 е достоен човек, направил много за българската държава, за малкия и среден бизнес.

Последвайте канала на

БТА
735 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Па Да

2019.11.25 | 17:48

4

До кото има такива "хора" като Валери Симеонов в политиката на България, никога няма да се оправим!!!

още ще го поемате

2019.11.25 | 18:50

5

Здраво ви ръчка в червените задници, а?

2019.11.25 | 13:34

1

У нас такава симпатия е равна на корупция.

така е

2019.11.25 | 17:41

3

Този Б. Бенчев е общински съветник от БСП. Какво прави и защо е заедно с Митьо очите?

Ти си корумпиран, друже

2019.11.25 | 17:39

2

Симеонов прави категорични опити за премахване на бандитизма по Черноморието. Там е червена крепост. Много черни пари отиват в касата на БСП. Това изнервя комунягите и те организират изкуствени протести. Употребяват се наивни хора, например майките. Те са манипулирани.

Добави коментар

Водещи новини