Нотев: Уменията и професионалната подготовка на Цацаров са без всякакви съмнения

  • 20 ноември 2019 08:09

  • 435
  • 2
Нотев: Уменията и професионалната подготовка на Цацаров са без всякакви съмнения
© Кадър - Нова телевизия

Не бих си позволил да коментирам решенията на президента. Той ще трябва да подпише указа за назначаването на Иван ГешевИван ГешевИван Стоименов Гешев е роден на 19 декември 1970 година. Завършва висше юридическо образование във за главен прокурор, това е по Конституция. Това заяви в ефира на Нова телевизия Явор Нотев от ПП "Атака".

"Що се до това дали Сотир ЦацаровСотир Цацаров Сотир Цацаров е роден на 28 септември 1966 г. в гр. Пловдив. Средното си образование завършва в е водил само разговор с Ревизоро - не знам. Аз разбрах за номинацията му от парламентарната група на ГЕРБ и по-конкретно от Дариткова и аз изявих желанието си да се включа. Сотир ЦацаровСотир Цацаров Сотир Цацаров е роден на 28 септември 1966 г. в гр. Пловдив. Средното си образование завършва в завършва един успешен мандат като главен прокурор. Аз след работата на главния прокурор като юрист", каза още той.

Ясен Тодоров: Номинацията на Сотир Цацаров е оценка за работата на прокуратурата  

На въпрос дали не се концентрира много власт в двойката Гешев и Цацаров, той заяви, че не. "Цацаров е доказал, че не е податлив на внушения. Стои си стабилно и е доказал, че не е подвластен на изкушенията, които предлага властта. Професионалната подготовка и уменията на г-н Цацаров са без всякакви съмнения", каза още той по повод това дали ще има и друга кандидатура за председател на КПКОНПИ.

ГЕРБ и ОП издигнаха кандидатурата на Цацаров за председател на КПКОНПИ

Последвайте канала на

Калина Христова
435 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
????

2019.11.20 | 09:21

1

КОИ умения,да ПРИКРИВА КРАЖБИТЕ,КОРУПЦИЯТА ли"другарю-господн" Нотев??????????????????????

Дано има Господ за безродниците

2019.11.20 | 09:59

2

Умения, но какви !?
Помните ли онази реплика:"Нали ти си го избра?" Тя е разковничето на истината около "уменията и професионалната подготовка" на Цацаров.

Добави коментар

Водещи новини