Ясен Тодоров: Номинацията на Сотир Цацаров е оценка за работата на прокуратурата

Номинацията на Сотир ЦацаровСотир Цацаров Сотир Цацаров е роден на 28 септември 1966 г. в гр. Пловдив. Средното си образование завършва в е изключително подходяща. Тя е оценка за работата на прокуратурата и главния прокурор през последните 7 години. Радвам се, че българският парламент е оценил работата ни. Това каза бившият член на Висшия съдебен съвет Ясен Тодоров в ефира на БТВ.

„В крайна сметка работата на тази комисия е превенция и пресичане на корупцията. Г-н Цацаров има голям опит. Освен това той е наясно с работата на КПКОНПИ. Ако бъде избран на този пост, г-н Цацаров ще влезе с летящ старт“, прогнозира той.

ГЕРБ и ОП издигнаха кандидатурата на Цацаров за председател на КПКОНПИ

„Състезание ще има при всички случаи. За момента има двама кандидати. Така, че ще има сблъсък на идеи“, смята Тодоров.

Той не вижда нищо притеснително в процедурата.

"Изборът на Иван ГешевИван ГешевИван Стоименов Гешев е роден на 19 декември 1970 година. Завършва висше юридическо образование във за главен прокурор в никакъв случая не беше предизвестен и не виждам нищо притеснително в него", коментира още Тодоров.

Тодоров определи като „смешно” твърдението, че съдия Атанаска Дишева е била заплашена от Иван ГешевИван ГешевИван Стоименов Гешев е роден на 19 декември 1970 година. Завършва висше юридическо образование във по време на заседанието по прегласуването на кандидатурата му за главен прокурор. Според Тодоров президентът Румен РадевРумен Радев Румен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на няма основание да сезира Конституционния съд за процедурата заизбар на нов главен прокурор.

Коментари

  1. 2019.11.20 | 08:18

    НОРМАЛНО АКО ПОГЛЕДНЕМ НА НЕЩАТА,ГН ПРЕМИЕРА ТРЯБВА ДА СИ ИЗБИРА ЕКИПА ЗА ВСИЧКИ ПОСТОВЕ.ЗАЩОТО НЕМОЖЕ ГН МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ БОЙКО БОРИСОВ ДА ДЪРЖИ ЗАПАДНА ПОЛИТИКА СЪС НАРОДА А НЯКАКВА БСП - ПАРКА И ЩЕСЕ ПЛЮНЧИ ПО ЦЯЛ ДЕН ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА И ПО ПРЕСАТА СРЕЩО ГН ПРЕМИЕРА БОРИСОВ.БСП КАТО ВЗЕМАТ ВЛАСТА ДАСИ СЛАГАТ АКО ЩАТ И ПАВЛИКЕНСКИЯТ ПОП

  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Съд и прокуратура

още

Анкета

Намирате ли за необходимо закупуването на още осем изтребителя F-16 от САЩ?

Намирате ли за необходимо закупуването на още осем изтребителя F-16 от САЩ?

Избрано от Интернет