Нотев: Уменията и професионалната подготовка на Цацаров са без всякакви съмнения

Не бих си позволил да коментирам решенията на президента. Той ще трябва да подпише указа за назначаването на Иван ГешевИван ГешевИван Стоименов Гешев е роден на 19 декември 1970 година. Завършва висше юридическо образование във за главен прокурор, това е по Конституция. Това заяви в ефира на Нова телевизия Явор Нотев от ПП "Атака".

"Що се до това дали Сотир ЦацаровСотир Цацаров Сотир Цацаров е роден на 28 септември 1966 г. в гр. Пловдив. Средното си образование завършва в е водил само разговор с Ревизоро - не знам. Аз разбрах за номинацията му от парламентарната група на ГЕРБ и по-конкретно от Дариткова и аз изявих желанието си да се включа. Сотир ЦацаровСотир Цацаров Сотир Цацаров е роден на 28 септември 1966 г. в гр. Пловдив. Средното си образование завършва в завършва един успешен мандат като главен прокурор. Аз след работата на главния прокурор като юрист", каза още той.

Ясен Тодоров: Номинацията на Сотир Цацаров е оценка за работата на прокуратурата  

На въпрос дали не се концентрира много власт в двойката Гешев и Цацаров, той заяви, че не. "Цацаров е доказал, че не е податлив на внушения. Стои си стабилно и е доказал, че не е подвластен на изкушенията, които предлага властта. Професионалната подготовка и уменията на г-н Цацаров са без всякакви съмнения", каза още той по повод това дали ще има и друга кандидатура за председател на КПКОНПИ.

ГЕРБ и ОП издигнаха кандидатурата на Цацаров за председател на КПКОНПИ

Коментари

  1. 2019.11.20 | 09:59

    Умения, но какви !?
    Помните ли онази реплика:"Нали ти си го избра?" Тя е разковничето на истината около "уменията и професионалната подготовка" на Цацаров.

  2. 2019.11.20 | 09:21

    КОИ умения,да ПРИКРИВА КРАЖБИТЕ,КОРУПЦИЯТА ли"другарю-господн" Нотев??????????????????????

  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Политика

още

Анкета

Одобрявате ли наложеното вето от страна на България за членството на Северна Македония в ЕС?

Одобрявате ли наложеното вето от страна на България за членството на Северна Македония в ЕС?

Избрано от Интернет