Нинова към Станишев: С врачуване не се занимавам

  • 19 ноември 2019 08:13

  • 3033
  • 6
© Кадър - Нова телевизия

Няма да подам оставка. Това заяви категорично в ефира на Нова телевизия лидерът на БСП Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за.

По думате ѝ истинското решение е в партийните структури, а не горе на върха. "С врачуване не се занимава. Дали ще спечелим изборите - ще решат хората" с тези думи Нинова коментира вчерашното изказване на Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на.

Сергей Станишев: С този председател БСП няма шанс да спечели парламентарните избори

"Целта е да се смени председателя с това писмо. Но там се твърдят фалшиви неща. Няма община, в която да не излезе нашият кандидат с ясна програма. Новите лица били разбили партията - Пенчо Милков ли разби Русе. Там имаме проблеми в структурата от години, а той успя да ги обедини", каза още тя и добави, че трябва да се балансира между новите лица и опита на партията.

"Моят отговор към Станишев и другите е: Заповядайте на терен и когото партията избере, нека да е най-добрият. През последните 3 години едно и също нещо се повтаря и се опитва да се прокара. Конгресът ти го отхвърли, Националният съвет го отхвърли, партията ти не го иска - това за мен е мазохизъм", каза още лидерът на БСП.

По думите ѝ тя избягва да коментира вътрешнопартийните конфликти. "Но сега това засяга всички българи. Прави се поредният опит промяната да бъде спряна. Но,ако БСП продължи с промяната - това е важно за България, хората ще видят, че искаме да се променим и да разбием статуквато", категорична е Нинова.

Деница Златева с остра критика към Станишев: На последните избори не бе на терен и не участва в кампанията, а сега критикува

Попитана дали е имало договорки между БСП и управляващите, Нинова заяви, че има факти. "С врачуване ви казах, че не се занимавам. Пример - дупката във Варна кой я взе - Георги Гергов, повече не искам да коментирам", обясни Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за.

На въпрос кой трябва да плаща първия ден от болничните, тя категорично заяви, че държавата. " Управляващите не могат да се справят със злоупотребите, сега се опитват да накажат всички", каза Нинова. "Правителството се опитава да противопоставят работодатели и работници, а те да седят отстрани. Трябва стриктен контрол на болничните или да се повиши събираемостта от сивия сектор", заяви тя.  По думите ѝ има едно решение и то е предприетието да сключат договор с даден лекар и той да преглежда работниците. "Като се персонализира отговорността в даден човек - той я носи", категорична е тя.

Последвайте канала на

Калина Христова
3033 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
Анатема !

2019.11.20 | 11:09

6

УФСЪ.

Нека бъде Нинова, само тя може...

2019.11.19 | 11:09

5

Нека бъде Нинова още 10 години, тя доказа, че може да губи и да унищожава "червеният кенеф"! Да е жива и здрава за да оттърве България от "крадлива и вредна за държавата хунта"!

2019.11.19 | 10:16

4

taka e uvajaemi psiharkata ninova nikoga niama da podade otstavka zashtoto neinite saratnici ot grob ne i pozvoliavat tia e tehen kadar i zaedno dobre si kradat darjavata i vas glupci.

...

2019.11.19 | 09:46

3

Ако се чудите откъде извират корупцията и простащината в България, изворът е БСП. Комунделите в БСП са не просто селяци, ориенталци и байганьовци с половин мозъчни гънки, но и без капка срам.

123

2019.11.19 | 09:21

2

дано не те сменят никога,така ще се затрие тази партийка.

Айде изчезвай от партията,

2019.11.19 | 09:18

1

седесарска вещице, за беля се довлече там от СДС-кочината.

Добави коментар

Водещи новини