Деница Златева с остра критика към Станишев: На последните избори не бе на терен и не участва в кампанията, а сега критикува

  • 18 ноември 2019 18:32

  • 1972
  • 5
Деница Златева с остра критика към Станишев: На последните избори не бе на терен и не участва в кампанията, а сега критикува
© Булфото (архив)

Ние дадохме своята оценка за изборите на вчерашния ни пленум. Със сигурност можеше да се представим по-добре, но не трябва да забравяме манипулациите на тези избори, натиска, купения и корпоративния вот. БСП спечели четири областни града и направи отстъпление в няколко по-малки общини. Не мисля, че лозунгът "Всички срещу ГЕРБ" е повлиял на резултатите на БСП. Виждате какво се случи в Благоевград и Русе. Там хората отказаха да препотвърдят управлението на управляващите. В някои случаи имаше и "Всички срещу БСП". Като пример за това мога да дам Асеновград.

Това каза в предаването "Още от деня" по БНТ зам.-председателят на БСП Деница ЗлатеваДеница Златева Деница Златева е служебен заместник министър-председател по подготовката на българското, която коментира отминалите местни избори и проведения вчера пленум на социалистите. "За мен партийните теми и сблъсъци трябва да ги правим на партийните сбирки. Опозицията в БСП не спря една седмица да изнася доклади и искания за оставки по медиите. Вчера думата "оставка" не се чу на пленума. Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на винаги е твърдял, че политиката е разговор за бъдещето, но в последната седмица не беше точно така. Всички, които подписаха алтернативния доклад, не бяха на терен и не участваха в предизборната кампания. Няма нищо лошо да се критикува, стига тази критика да градивна и аргументирана. Между другото, от 50 души подписали този доклад, вчера останаха 21", разкри Златева.

50 членове на БСП искат оставката на Корнелия Нинова

"Във Варна много малко не ни достигна много малко, за отидем на балотаж, но постигнахме много добри резултати за общински съветници. В структурата ни във Варна предстоят много трудни оздравителни процеси. Там част от ръководството работи много активно срещу кандидатурата ни за кмет. На много места не ни достигна малко, за да спечелим още кметски места. Говоря за Силистра, Шумен, където оспорваме резултатите от изборите. В София също направихме определен пробив. Всички наши кметове ще покажат една нова визия на управление на общините", категорична бе Деница ЗлатеваДеница Златева Деница Златева е служебен заместник министър-председател по подготовката на българското.

Сергей Станишев: С този председател БСП няма шанс да спечели парламентарните избори

Относно промените в Изборния кодекс тя заяви: "Ние ще настояваме за пълното въвеждане на машинното гласуване и опресняването на изборните списъци. За нас машинното гласуване ще предотврати наличието на толкова много недействителни гласове".

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1972 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2019.11.18 | 23:04

5

Пача

Mu

2019.11.18 | 21:09

4

Ами украйнски евреин. От тези по списък, където са.

Прогледнал сляп.

2019.11.18 | 19:38

3

Промяна няма и не може да има!

2019.11.18 | 19:38

2

Самоизяжте се уроди червени, нагли, долни,мръсни боклуци!

2019.11.18 | 19:35

1

Мърша

Добави коментар

Водещи новини