Сергей Станишев: С този председател БСП няма шанс да спечели парламентарните избори

С този председател БСП няма шанс да спечели парламентарните избори. Свидетели сме на поредица от пропуснати шансове. Това заяви лидерът на Европейските социалисти Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на в ефира на БТВ.

„Как БСП се готви за парламентарните избори? - това е основният въпрос. През последните три години има ерозия на доверието към ГЕРБ, въпреки това БСП не е припознавана като алтернатива. Много уважавам всяка една победа, защото е трудна, но изначално бяха поставени минималистични цели. Общият брой съветници е увеличен с малко над 70. Ние можем да си дадем всякаква оценка на пленума, по-важното е дали тя е адекватна на оценката на обществото“, обобщи Станишев.

Корнелия Нинова: Започва процес на нови избори в БСП

„Механичното задминаване на ГЕРБ няма да сработи“, категоричен е лидерът на европейските социалисти.

„Това, което се случи беше опит да се предизвика истинска дискусия, а не да се замитат проблемите под килима. Дискусия имаше, но тя беше по-скоро кучетата си лаят - керванът си върви. Протестната декларация беше реакция на неадекватното изказване на ръководството след изборите, че сме си върнали загубените общини. Виждаме, че няма желание за диалог в БСП. Извършва се една подмяна и на съдържанието и на политиките в партията“, алармира Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на.

50 членове на БСП искат оставката на Корнелия Нинова

Той коментира думите на Корнелия НиноваКорнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за, че се стреми БСП да бъде консервативна левица. „Няма такова нещо. Левите са за промяна. Левицата е интернационална. Големите проблеми не могат да се решат в рамките на една държава“, подчерта бившият председател на БСП.

Коментари

 1. 2019.11.20 | 15:27

  Този Мършояд ако се докопа и вземе властта в БСП,
  то първата му работа е да съедини "отделения труп с главата",
  на едното и също комунистическо изчадие - БКП !
  Т.е.БСП с ГЕРБ в едно МИТИЧНО ЧУДОВИЩЕ, от което България
  ще се освободи едва НАПЪЛНО чак след нова . . .ТРЕТА СВЕТОВНА ВОЙНА:
  за тези от нас /естествено/ които остатнат живи !?

 2. 2019.11.19 | 11:58

  Този, ако червените олигарси не го бяха вкарали в листата за евроизборите, БСП щеше да вземе най-много гласове. Аз не гласувах за БСП, роднините ми също, заради включването на този плужек в листатата.

 3. 2019.11.19 | 11:00

  Не виждам нищо ненормално в развитието на събитията, левицата отдавна престана да има някакво значение и се крепи на гласа на хора с закостенели мозъци и други които са спечелили и печелят от това да я има.

 4. 2019.11.18 | 10:39

  Кюфтетно-циганската власт спечели местните избори с бира-скара пред изборните секции, по 50лв за цигански глас и още 15лв или пиле след победата, такава власт е нетрайна и вредна.

  1. 2019.11.19 | 10:55

   Тия приказки са за малоумни, и вървят за пред люде от твоя изкривен светоглед (малко по простчки)

 5. 2019.11.19 | 08:34

  Абе и ти не беше цвете, ама тази те надмина с наглостта и простотията си!

 6. 2019.11.18 | 16:52

  Мръсен "Съсел"!

 7. 2019.11.18 | 10:53

  Защо си го вземете, гербаджии? Той благ, дупето му благо. Собственото си правителство бутна и държи герб на власт до сега.

  1. 2019.11.18 | 15:51

   е.БИ СИ ПУ.ТКАТА МАЙЧИНА БЕ СПОСРАНСКИ БОКЛУК! какво общо има тука управляващата партия с червените милионери крадци!
   Сиктир мамицата ти нагла манипулаторска!
   Сергея си е ваш и какво ще правите с него си е изцяло ваша работа ляв педерюга! ПОнял!

 8. 2019.11.18 | 15:45

  А ти като беше председател докъде я докара,до дъното факта че нищо не гавориш за това как се управлява държавата ни в момента,а говориш против Нинова показва,че тя е в правилната посока и ти не можеш да се примириш с това.Запита ли се някога защо обиновените членове на партията те мразят,дали не е затова,че я набута в дъното или затова,че си предател и се съюзи с Борисов,затова толкова се хвалите двамата

 9. 2019.11.18 | 15:11

  Ново пет,чак сега ли го разбрахте бе,вие какви сте в тази партия....малоумни ли?

 10. 2019.11.18 | 13:13

  каква наглост - точно заради този боклук БСП потъна в блатото и при всяко надигане този мишок се появява и действа като котва станишев ти си гном хората те мразят грешка е че корнелия ти даде място в евро парламента

 1. 1
 2. 2
 3. 3

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Политика

още

Анкета

Одобрявате ли наложеното вето от страна на България за членството на Северна Македония в ЕС?

Одобрявате ли наложеното вето от страна на България за членството на Северна Македония в ЕС?

Избрано от Интернет