Станишев: Правителството поощрява картелите

  • 22 март 2012 13:01

  • 3761
  • 37
Станишев: Правителството поощрява картелите
©

Парламентарната група на Коалиция за България подкрепя Законопроект за промени в Закона за защита на конкуренцията.

Това заяви на брифинг в парламента председателят на ПГ на Коалиция за България Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на след среща, която левицата проведе със Съюз "Произведено в България", който обединява много български фирми от малкия и среден бизнес, най-вече в областта на производството.

Лидерът на БСП посочи, че загрижеността за състоянието на малкия и среден бизнес в България е обща, защото това е гръбнакът на една икономика. "През последните години БСП вижда целенасочена политика, която поощрява във всеки един сектор създаване на изкуствени монополи, картели и смазване на конкуренцията. Това важи и за търговията с хранителни стоки. Имаме злоупотреба с пазарна сила от големите вериги, които навлязоха в България. Те поставят българските производители на колене. Затова, след като проведохме разговори с представители на ръководството на съюза, поехме ангажимент да подкрепяме Законопроект за промени в Закона за защита на конкуренцията. Съюзът е водил разговор и с правителството и е поет ангажимент за подобни промени. За миналата година в резултат на безотговорната политика, имаме 100 000 нови безработни", каза още Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
3761 37

Свързани новини

Коментари 37

Добави коментар

2012.03.22 | 20:07

7
Ей,мазен педераст, нагъл си в червата си чак,боклук червен.Нали картелите сте ги създали вие бе урод мръсен.Нали в бордовете им са само бивши ДС агенти и партийни членове.Много си нагъл еи педал миризлив, нагъл като цялата помийна яма БСП... Ако ви е къса паметта ,драги български народе,ОБЪРКАЙТЕ СЕ ПАК ДА СИ ИЗБЕРЕТЕ тоя педераст да ви управлява.
Радо

2012.03.23 | 09:39

22
Нито съм привърженик на БСП или ГЕРБ но ако трябва да съм обективен при тройната коалиция безработицата беше по малка и цените по ниски. А сега не знаеш дали няма да те уволнят на следващият ден и на какви цени ще плащаш тока вода парно. Всеки ден ден сме свидетели на повишаващи се цени и увеличаваща си безработица. Докато не изпука Боко-Тиквата всичките пари в държавата няма да миряса после ще гледа и стотинките да събере от народа.
vanko76

2012.03.22 | 20:08

10
А значи ти харесва да те управляват мутрите от ГЕРБ който мачкат наред

2012.03.22 | 20:07

8
Глупако, колкото и лоша да беше тройната ламя, в сравнение със сегашните изроди бяха цвете за мирисане ! Политиката на мутрата е: да унищожим всичко, което не е наше и да заграбим останалото ! Народа никога не е бил толкова беден, а на този фон едни мутри си раздават милиарди наши пари - бонуси ! Не може вече трета година да се оправдаваш с предишните, след като не само не си прекъснал лошите практики, ами си въвел и нови - още по-лоши !
Аз

2012.03.22 | 20:08

9
Комунист и морал!!!!!!.Тоя мазньо,наследник на комунистическата сган, седнал да ми говори за картели.
vanko76

2012.03.22 | 18:15

3
А Боко тиквата какъв е а?
mp3

2012.03.22 | 18:15

4
Нов интернет портал - търсачка ще дели 50% от приходите си с регистрираните потребители. Регистрирайте се с поканата в края на този пост, поканете приятели и печелете от 7-ми април 2012! След регистрацията ще получите имейл на български език с кратки съвети! Уникална възможност, не се изискват никакви вложения или даунлоад. Всеки нов приятел, който ще поканите с персоналния си линк, увеличава факторът по който ще се изплащат парите ви! Всеки месец, като заплата! Лесно е, става за минута! Успех! Вашата покана е тук:http://signup.wazzub.info/?lrRef=e5d0f2e7
bezpristrasten

2012.03.23 | 13:12

28
Станишев се оказа елитен политик.Никога не вярвах,че ще го кажа .При това е председател на ПЕС!Лидер на социалистите от цял ЕС !Усеща нещата много правилно и вади правилните изводи.Също така предлага правилни варианти за излизане от кризата,в която ни закопават сегашните мутри,които с PR-акции и нон-стоп окупация на медиите и предаванията,както и новините се опитват да се докажат като политици.Ефекта е виден-както казват руснаците-едно голямо "гавно"-икономиката срината и потъвща,бедност,стагнация,монополи,лъжи лъжи лъжи...Повече няма да дам смехотворци като сегашните да се учат и да се упражнявт на мой гръб,прилагайки антибългарска политика!БСП макар и оплювана,си остава най-солидната и подготвена да управлява партия.ФАКТ!
Стефан

2012.03.23 | 09:41

27
безпристрастна е баба ти бой, червеното ти капе от устата! Такива хвалебствия и от "Позитано" не си са позволявали!Абе не ви ли писна на червено коментиращите да правите елементарни разсъждения и повърхностни заключения, ниe да не пасем трева!А колкото до икономическото състояние - вие не гледате ли телевизия , не знаете ли че от 3 год. света се намира в икономическа и финансова криза и навсякъде затягат коланите , ни виждате ли кво става в Гърция , в Португалия , в Испания - кого се мъчите да заблудите! Типичното червено дебелоочие и примитивизъм!

2012.03.23 | 09:40

23
Шматка май вярваш само на Сергей каквото каже.Български народ още помни когато кризата се задаваше,когато фалираха банки в Италия,Исландия или пък дори в Испания,Сергей Станишев казваше,че тука криза няма да има.И само да ти кажа на теб,че страните по горе изброени,са ги управлява ли социалистите,и заради това са на това положение а или пък Гърция,същата работа.
W W W . O R I G I N A L N I . BE --- КУПИ ЕКИП НА

2012.03.22 | 17:58

2
W W W . O R I G I N A L N I . BE --- КУПИ ЕКИП НА ЛЮБИМИЯТ СИ ТИМ 2012/2013 !!
ДС

2012.03.23 | 09:41

26
Аз пък само гледам какво се случва.Ето го едно към едно: Герберастите нищо не правят и само техни фирми си уреждат9само те да са добре и те да се уреждат с поръчки) и като им го кажат в прав текст почват да реват като путки,амаааааа не е вернооооо,ама те тройната,ама те четворната коИлиция са виновни ,че ние нищо не правиме и сме тотални некадърници и нагли крадцииииии...смешна работа
KUR za gerb

2012.03.23 | 09:41

25
Боли ли ви от истината ,а герберасти шибани!Само така Станишка-право куме в очи и да не ти дреме от ревливите герберастки курветини.Нема к'во да ги жалиш-"тежката" артилерия на герберастите е една кривогледа бавноразвиваща се ,живееща в илюзията,че с две години опит в психодиспансер е станала "експерт" ха-ха-ха Герберастите били "експерти"-така лъжеха през 2009г. ха-ха-ха Оказаха се експерти по некадърност и кражби.Дето вика пича отдолу-едно големо ГАВНО ХА-ХА-ХА
Стефан

2012.03.23 | 09:40

24
От теб момче друго освен псувни не съм прочел - ако такива смотаняци като теб само защитават комунистическата кауза - жалко за патроните- никой няма да ви повярва! Кауза с псувни не се налага - явно много си зелен, несереозно е въобще да ти се обръща повече внимание!
В отговор на Коментар #12

2012.03.22 | 17:58

1
ехаааааа....казаха ли ти го тъпако,в по-долния коментар?!все едни и същи глупости...не ти ли ражда хралупата нещо по-свястно?;-)
1

2012.03.23 | 13:18

29
Проф. Чирков: Коалиция "Костов, Кунева и Станишев" ще спаси България,а Моника ще лъска ...имиджа.
Zeta Zetb

2012.03.22 | 19:32

5
Да създадем инициатива за награждаването на Бойко Борисов и Цветан Цветанов с орден Стара планина за това че са ОБЕДИНИТЕЛИ на нацията и света !! Мотиви: 1. Успяха да обединят всички партии в България дори и немалка част от членовете на Герб срещу тях (случая с бонусите, калинките и неадекватните уволненията и измислените обвинения с цел изнудване на политически опоненти). 2. Успяха да обединят целия български народ срещу тях( със строежите на магистрали по време на криза, замразяване на доходите, картелните обединения в комуникациите, горивата, вдиганията на цените на тока, горивата, храните и тоталното обедняване на хората и прикриване на издевателствата на банките над хората). 3. Обединиха Америка, Русия и Европа( с маймундожълците и надхитрянията за АЕЦ, Набуко, Южен поток) срещу правителството на ГЕРБ. 4. Обединиха евреите и арабите (случая Катар, Тунис и приятелството с ислямиста Ердоган) срещу правителството на ГЕРБ- единствен случай в света. 5. В некадърността си обединиха в претенциите си (териториални, малцинствени и за геноцид) спрямо България всички съседни нам страни (Румъния, Сърбия, Македония, Гърция и Турция)!!
Milko Velikov и Юлий Ефремов

2012.03.23 | 09:37

20
Здравейте,ние сме бисексуална двойка дърти мухлясали гербери,понеже вече сме стари и не можем да се задоволяваме сами(много ни изсъхна карантията) търсим си млади ебачи срещу заплащане! Вижте ме колко съм секси(коментара от фейсбук)задоволяваме всякакви хомосексуални фантазии...И моля да ни извините за еднообразните ни и глупави коментари....вече сме стари и изкуфяли!!! САМО ГЕРБ!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини