Валери Симеонов: Борисов махна Цветанов заради Доган

  • 27 септември 2019 08:33

  • 32751
  • 18
© Нова телевизия

Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа беше освободен от ръководството на ГЕРБ поради единствената причина, че той направи пробив в смесените райони, в които ДПС трайно се е настанило и е изградило феодални общини. Цветанов на дело успя да разбие този монопол, да вкара общински съветници от ГЕРБ и на тези местни избори може би щеше да вкара и кметове в тези райони. Това каза в сутрешния блок на Нова телевизия лидерът на НФСБ и депутат от Обединени патриоти Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16.

Цветанов беше освободен, защото има прекалено топли връзки по върховете между ГЕРБ и ДПС. Защо ще освободиш от ръководството човека, който за първи път от 30 години прави такъв пробив в смесените райони - заради икономически обвързаности, като тази с ТЕЦ "Варна", собственост на Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от. Държавата беше изнудена, изнасилена да даде студен резерв и подари около 60 млн. лева на ТЕЦ "Варна" още в първата година, в която беше собственост на Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от, заяви Симеонов.

В отговор на въпрос може ли Доган да накара ГЕРБ да махнат зам.-председателя си, Симеонов заяви: "Да, мисля, че това е факт".

По думите му прокуратурата в момента е много близо до изпълнителната власт. Тя трябва да бъде по-независима, посочи лидерът на НФСБ.

Гешев е единствен кандидат за прокурор. На какво основание тези хора протестират? Защо те не излъчиха друг кандидат? На изборите сега в много общини ще има само един кандидат за кмет. Хайде, цяла България да излезе да протестира, каза Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16.

Не се прави нужното след фалита на "Томас Кук" и блокираните у нас туристи, смята Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16. Той коментира: "Първото, което трябваше да се направи, беше българската държава - не само Министерството на туризма - да намери спешно самолетни компании, които незабавно да поемат извозването на туристите. Това като разход трябва да се поеме от държавата. Ако има организирана по-мащабна кампания, в случая има 6 000 души, то това ще струва не повече от 150 евро на полет. Можем за всяка свиня да плащаме по 300 лева, а за един турист не можем да платим?", запита Симеонов.

Държавата трябва да се обърне към тези хора, които са си плащали данъците. Те вече два месеца не са си получили парите, защото са били изнудени от "Томас Кук" с два месеца забавено плащане. Поне държавата да им приспадне ДДС-то – да им го върне или да не им го събира, коментира още Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16.

Според него след фалита на компанията десетки български хотели и туроператори ще имат затруднения и могат дори да фалират. В Гърция, например, се подготвя именно намаляване на ДДС-то за онези фирми, които са поели ангажимент към "Томас Кук”. Това у нас не се прави", смята депутатът.

По думите му има важен въпрос, на който до момента няма ясен отговор: "По българските закони, за да има каквито и да е било правни претенции към която и да е било туроператорска фирма, тя трябва да е регистрирана по българското законодателство. "Томас Кук" регистриран ли е като туроператор в България? Ако не е – то тогава всичките ни претенции ще останат на хартия".

Последвайте канала на

Константин Тодоров
32751 18

Свързани новини

Коментари 18

Добави коментар
пепо

2019.09.27 | 16:38

16

много ви е яд герберите като ви казват истината!!! че герб са с дпс ... иначе боко ви плаши че пак ще дойдат на власт комунистите с дпс.. но истината е че герб за ръка за ръка доган...честито герберски подлоги

До боклука пепо

2019.09.27 | 20:11

18

Пепо ...!

Боклук прост !

ДПС и Доган, бяха създадени от БКП-БСПрестъпници !

Факт, глупоко !

ДПС, станаха "всемогъщи", благодарение на БСП-БКПрестъпници, глухако !

И ти глупако, сега намираш кусури на ГЕРБ, че не магат да игнрират ДПС ли ?

Ами немогат глупако, кото БСП-БКПрестъпници ги направиха снръх богати и влиятелни !

Ясно ли ти е, глупако ?!

....

2019.09.27 | 17:56

17

Е Валерка ти сериозно не успя и всичко е заради УЖ болния ти(глупав) мозък. Ти сериозно ли си го вадиш да си го мериш с големите-не,че ги подкрепям,ама се мани от погледа ми с този дребния (член)

007

2019.09.27 | 16:05

15

А нещо да кажеш за "такса телевизор"?Това е ваше предложение с ВМРО,даже сте коментирали и за "такса телефон".Може да си приказваш колкото си искаш,но хората вече не ви вярват.Продължавайте да го крепите на бат Бойко и продължавайте да се надявате за нашите гласове.

Ее прав е симеонов

2019.09.27 | 11:12

14

БЛАГОДАРЯ ГОСПОДИН ДОГАН,ЧЕ ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ГЛЕДАМ ТАЯ ЕВРЕИСКА ПРОТИВНА ЦУРЛА ПО ТЕЛЕВИЗИИТЕ

2019.09.27 | 09:44

10

Валерката пак не си е взел лекарствата .

2019.09.27 | 11:11

13

ти твоите взе ли

2019.09.27 | 10:54

12

Казва това което мисли,за разлика от плюещите по всичко

Яна

2019.09.27 | 09:46

11

Никога господин възмутен защото не съм

ХА ХА ХА ХА

2019.09.27 | 09:43

9

Тия " патриоти" ще легнат и на жълтите павета само и само да са още във влатта !

ПАТРИОТ

2019.09.27 | 09:41

8

Не дрънкай глупости глупако !! Кажи защо излъгажте избирателите си и се прегърнахте с гербавата мафия ?? Целта ви беше ДАЛАВЕРТА от политиката а не интересите на България както се мъчите да ни убеждавте !!

2019.09.27 | 09:38

7

Анонимен ти си същият малоумен идиот !!!

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини