Харизанов за скандалите в "малката коалиция": Робинята Изаура пасти да яде

  • 26 юли 2019 08:37

  • 1275
  • 0
© БНТ

Основната цел не беше да закупим евтин, а съвместим самолет. Ние обаче няма да получим това, което искаме и не си осигуряваме защитата, която е нужна. Именно и за това президентът наложи вето. Това заяви политологът Борис Попиванов в сутрешния блок на БНТ по повод президентското вето върху сделката за изтребителите F-16.

"Управлението не се притеснява от прозрачността за сделката. Когато алтернативата на F-16 беше "Грипен", който не отговаря на стандартите на държава членка на НАТО", разкри по темата Георги Харизанов от Института за дясна политика.

"Сделката бе реализирана преди да приключат ратификациите и преговорите", коментира още Попиванов.

"Няма заплаха за голямата коалиция. Нито една от партиите в "малката коалиция" не заплашват управлението. Нито една от партиите не е заявила неодобрение към управляващата партия. Най-постоянната тема този мандат беше кога ще се разпаднат "Обединени патриоти". Те се караха постоянно. Въпросът сега е дали Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа ще се представи като Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и номер 2  т.е като опозиция", допълни Попиванов по темата за изключването на ПП "Атака" от "малката коалиция".

"Този латино сериал започна да става досаден. Робинята Изаура пасти да яде", смята по темата Харизанов.

"И трите сили са достатъчно малки и се притесняват какви позиции ще заемат в следващия мандат", коментира Попиванов.

"Никой няма тежестта да предизвика предсрочни избори", смята още експертът.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
1275 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини