Христова за скандалите в "малката коалиция": Има място за патриотична формация, но и за няколко

  • 25 юли 2019 16:28

  • 904
  • 1
Христова за скандалите в "малката коалиция": Има място за патриотична формация, но и за няколко
© Нова телевизия

От много отдавна "Обединени патриоти" дават сигнали, че не са единни. Те искат, обаче да останат в управляващата коалиция. Двама от ОП са големи индивидуалисти и това си пролича. Това заяви политическият психолог проф. Антоанета Христова в предаването "Плюс-минус" по Нова телевизия по повод трусовете и скандалите в ОП.

"Резултатите от европейските избори имат пръст в това. Появи се завист към ВМРО. Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа беше изненадан от резултата на ВМРО на евроизборите", каза още тя.

"Още от начало бяха ясни различните мнения на коалицията "Обединени патриоти". Въпросът е дали се разминава мнозинството на парламента. Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа го играе на опозиция, но винаги гласува с ГЕРБ", допълни по темата политологът проф. Христо Панчугов.

"Групата ще пази кворума и ще подкрепят ГЕРБ. Ще има законопроекти, по които част от "малката коалиция" ще изказват различно мнение, само за да се отличат. Много е важно и как ще минат местните избори. На политическата сцена има място за патриотична формация, но и за няколко", коментира Христова.

"БСП зае успешно нишата на Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа като опозиция", разкри проф. Панчугов.

"ВМРО и НФСБ започват съюз. Вижте какво стана в Пловдив - те издигнаха общ кандидат-кмет. Идеалистически Каракачанов и Симеонов са по-близки, Сидеров е по-проруски насочен", коментира Христова.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
904 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2019.07.25 | 17:23

1

GRYN DRYN !!!!

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини