Каракачанов: "Атака" мина границата хиляди пъти, няма смисъл от тази агония

  • 25 юли 2019 18:09

  • 2725
  • 3
Каракачанов: "Атака" мина границата хиляди пъти, няма смисъл от тази агония
©

Партия "Атака" е изключена от коалиция Обединени патриоти заради бойкот и бламиране на заседанията на групата, което води до невъзможност на коалицията да функционира. Това каза на брифинг съпредседателят на ПГ на Обединени патриоти Искрен Веселинов.

Той поясни, че освен това трима депутати от "Атака" са изключени от ПГ на Обединени патриоти - Волен Сидеров, Десислав Чуколов и Павел ШоповПавел Шопов Павел Димитров Шопов е роден в Пловдив. В родния си град завършва гимназия, а през 1981 година .  Волен Сидеров е участвал в 252 от общо 8174 гласувания - или 3,07 процента. Десислав Чуколов е участвал в 529 или в 6 процента от гласуванията. Заради системно неучастие в работата на групата Сидеров и Чуколов се изключват от ПГ на "Обединени патриоти". Третият народен представител - Павел ШоповПавел Шопов Павел Димитров Шопов е роден в Пловдив. В родния си град завършва гимназия, а през 1981 година , е изключен заради "грубо нарушение на етичните правила".  През последните месеци и тримата народни представители водят постоянна кампания срещу партньорите си – кампания на оклеветяване и която е в разрез с подписаните правила на коалицията, заяви Веселинов, като уточни, че решението за изключването на "Атака" от коалицията е взето единодушно с 20 гласа "за".

Повече от една година коалицията не работи, заяви лидерът на ВМРО Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността. Системен саботаж, саботаж на взети решения на групата, персонални атаки срещу членове на изпълнителната власт и евродепутати. Бяха нарушени не само политическите и чисто човешките граници – с клевети и измислени факти. Една злостна кампания по време на евроизборите. Това не може да продължава, защото спъва работата на парламентарната група, посочи той.

Когато границата бъде премината хиляди пъти, се стига до това. Няма смисъл от тази агония и тази трагедия. Явно г-н Сидеров и неговите колеги не желаят да работят с ВМРО и НФСБ и ние ги оставяме да се развиват и да плуват свободно в океана, заяви Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността.

Той посочи, че изключването на "Атака" от малката коалиция не означава бламиране на работата на парламента или на работата на правителството, подчерта Каракачанов.

 

Константин Тодоров
2725 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
ХА ХА ХА ХА

2019.07.25 | 21:15

3

WIE OT WMRO Q MINAHTE HILQDI PYTI S DALAWERTE SI !!!

да

2019.07.25 | 21:00

2

Храни куче/прасе да те лае/грухти.

Въййй

2019.07.25 | 20:46

1

Е нàли пàк щè стè зàèднò в дèлèнтò на тòртичкàтà,всè тàя кoй къдè è и защò

Добави коментар

Водещи новини