Патриотите се разпаднаха

  • 25 юли 2019 17:29

  • 5488
  • 2
Патриотите се разпаднаха
© БТВ

Коалиция Обединени патриоти се разпадна. Това съобщи в предаването "Лице в лице" по БТВ депутатът от Обединени патриоти Славчо Атанасов. Той уточни, че на заседание на групите на ВМРО и НФСБ в парламента партия "Атака" е изключена от обединението.

Стигна се до решение, че така повече не може да се продължава и на практика от днес се разделяме. Раздялата с "Атака" вече е факт, заяви Атанасов.

Стигна се до извод, че не може повече да сме "орел, рак и щука" и да не даваме добри послания към българското общество. Това беше неизбежно. В крайна сметка, когато партньорите в една коалиция не работят добре, си вземат довиждане, посочи той.

"Атака" е изключена от коалицията, заяви Славчо Атанасов, като добави, че вече парламентарните групи на ВМРО и НФСБ няма да се съобразяват и да търсят общи решения с партията на Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа.

Славчо Атанасов добави, че все още не е ясно дали всяка от трите партии ще подпише индивидуално споразумение с ГЕРБ. Все пак той намекна, че НФСБ и ВМРО ще продължат да работят съвместно.

От парламентарната група се изключват народните представители Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа, Десислав Чуколов и Павел ШоповПавел Шопов Павел Димитров Шопов е роден в Пловдив. В родния си град завършва гимназия, а през 1981 година 

 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
5488 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Седесарски

2019.07.25 | 19:07

2

кypви.

ХА ХА ХА ХА

2019.07.25 | 17:33

1

KOI PATRIOTI -- MENTE LI ??

Добави коментар

Водещи новини