Симеонов: Не е приятно третата по големина парламентарна група да стане четвърта, и то след ДПС

  • 04 септември 2019 11:26

  • 1400
  • 1
© Булфото

Не е приятно третата по големина парламентарна група да стане четвърта и то след ДПС. За съжаление това беше неизбежно. Не мога да коментирам решението на колегите от "Атака". Това заяви лидерът на НФСБ Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 пред журналисти в кулоарите на парламента.

Минути по-рано от ПГ на "Атака" заявиха, че всички от групата ще напуснат "Обединени патриоти", след като от коалицията бяха изключени Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа, Десислав Чуколов и Павел ШоповПавел Шопов Павел Димитров Шопов е роден в Пловдив. В родния си град завършва гимназия, а през 1981 година .

"Ние изключихме от групата хората, които не идваха на работа. С другите колеги от „Атака“ работихме добре", каза още той.

"Всеки от нас е избран, за да присъства на заседанията. Не се срамувам да съм от петимата-шестимата останали в зала", коментира Сидеров.

"Не сме нарушили управленската коалиционна структура. "Обединени патриоти" остават като група, име и коалиционен партньор със своите особености, изисквания и претенции", категоричен бе лидерът на НФСБ.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
1400 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2019.09.05 | 15:41

1

Bokluk

Добави коментар

Водещи новини