Валери Симеонов за напрежението при ОП: "Атака" и ВМРО да си решават сами проблемите, няма да се намесвам

  • 04 юни 2019 16:35

  • 1216
  • 1
© Булфото (архив)

Още няма решение за коалиционен съвет. Кога ще стане това - не мога да отговоря, защото това е въпрос на желание на трите страни. Тримата с Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа и Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността не си говорим всеки ден. Говорим си по работа. Все още нямаме семейни отношение.

Това каза в кулоарите на парламента председателят на НФСБ и депутат от Обединени патриоти Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 по повод последното противоречие в малката коалиция и взаимните обвинения, които си отправят от ВМРО и "Атака". "Все още текат анализи на изборните резултати. Ще се съберем и ще коментираме появилите се проблеми между другите две партии. Засега няма индикации за създаване на нова парламентарна група или настоящатта да се разделя. Нямам информация, че ВМРО искат преразглеждане на коалиционното споразумение. То се състои от 3-4 точки. Не виждам какво има да се преразглежда и променя. Друг е въпросът, че програмата за управление има нужда от анализ и известни корекции. Тя е доста мащабна и отговорна програма. Тя е към 200 страница, но това не е коалиционното споразумение. Питайте ВМРО за промяната на коалиционното споразумение. Не мога да коментирам противоречията между "Атака" и ВМРО. Не искам да влизам в споровете между тях. Да си ги решават те сами", категоричен беше Симеонов.

 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1216 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
бкп в белене!

2019.06.04 | 18:09

1

много ми е тъжно, че такива прости и арогантни селяндури ни управляват..., то си е така откакто бкп са изтрепали всички нормални и можещи хора....

Добави коментар

Водещи новини