Бойко Борисов: Мисля като комунист (видео)

  • 08 март 2012 08:13

  • 9734
  • 54
Бойко Борисов: Мисля като комунист (видео)
© Булфото

Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от е бил на много по-висока длъжност от министър, той беше мандатоносител. Това беше пълен управленски мандат на ДПС, не на тройната коалиция, затова думите му са проява на цинизъм.

Това каза в сутрешния блок на Нова телевизия министър-председателят Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г по повод думите на лидера на ДПС от вчера, че няма да върне хонорара си за "Цанков камък", защото не е бил министър.

"Цанков камък" струва 1 млрд. лв., за да ни произведе 80 мегавата. Това е 8% от един от реакторите на АЕЦ "Козлодуй", подчерта Борисов.

По думите му, В България се шири популизъм относно бонусите. "Ние още като посткомунистическа държава разсъждаваме като комунисти. Всичките, в случая и аз. Абсолютно популистки се действа, защото един премиер или един министър, когато отиде в чужбина има по 20 или 30 евро на ден. Това е популизъм. Всеки, който е бил в Брюксел, знае, че ако влезе да изяде една баница с едно кафе – няма да му стигнат за него, но това се е приело от 22 години", посочи Борисов.

Той каза, че ГЕРБ е дошла на власт като различна партия и той е предупредил държавните служители, че няма да получават пари, различни от заплатите. “Казвам им - много бивши политици получават по 40-50 хил. лв. в частни фирми, сега ще работите за каузата. Това мога да го кажа на висшите политически назначения, не на по-ниските нива. В следващия мандат ще увеличим заплатите на висшите чиновници, за да не правят такива трикове", каза още премиерът.

"Сега, когато излезе на бял свят – който иска да връща пари, да се нареди на опашката в банката, който не – да си заминава. За тях беше достатъчно унизително да връщат парите и да ги разнасят по студиата. Дойдохме на власт с обещанието да бъдем морално чисти и да изпълняваме това, което сме обещали. Не знам обаче да има училище за политици, освен може би където са ходили децата на комунистите. Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на е един голям наглец. Трябваше да прибави и онкоболните към пенсионерите, за да бъде наглостта му безпрецедентна. За една година прибавихме един милиард към фискалния резерв, за следващите две по още два милиарда. Не може да поставя пенсионерите на амбразурата пред него. Ние им плащаме високите пенсии", подчерта премиерът.

Той съобщи, че не знае дали вицепрезидентът Маргарита ПоповаМаргарита Попова Маргарита Стефанова Попова е вицепрезидент на Република България от 2012 г. и бивш министър на е получила бонус като министър на правосъдието. "В Закона за държавния служител всичко с допълнителните възнаграждения ще бъде на едно място и на всеки три месеца ще се изнася информация. Ако отново ме подведат, ще си ходят", категоричен бе Борисов.

На въпрос дали ще сменя министри, премиерът заяви: "Всеки е с оставката в джоба". Той отрече медийните публикации, че шефката на парламентарната здравна комисия Десислава Атанасова ще бъде новият министър на здравеопазването. “Нещо не са разбрали. Каквото са написали във вестниците, никога не са познали", каза Бойко Борисов

Той съобщи, че до 5-6 дни ще реши дали Стефан КонстантиновСтефан Константинов Стефан Константинов е роден на 02.01.1966 г. в гр. София. През 1983 г. завършва средното си образование ще остане на поста си. "Симеон ДянковСимеон Дянков Симеон Денчев Дянков е роден на 13 юли 1970 г. в София. Завършил е езиковата гимназия в Ловеч. Учи да си мълчи за това, дали здравният министър е трябвало по-рано да е запознат с проблема с цените на лекарствата, защото и той е трябвало да знае за раздаваните бонуси", каза той.

"Уволненият зам.-министър на здравеопазването Гергана Павлова не е назначена за съветник при Дянков, това го знам от него. Ако Константинов не се оправи с лекарствата и защо е допуснато да се вдигнат цените през този период от време - ще видим, нали това работи", заяви премиерът.

Той се съгласи, че здравеопазването е слабото място на кабинета и се учуди защо е така, след като по думите му в този сектор се наливат огромни средства. По темата с лидерската битка в БСП Борисов каза, че не се бърка в работата на други партии. "Да идва и да заминава този конгрес, защото те полудяват, а Станишев иначе е нормален човек", каза още министър-председателят.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
9734 54

Свързани новини

Коментари 54

Добави коментар

2014.12.31 | 15:23

54
Боко, кефиш ме! Къртиш мивки! По тъпо говедо от тебе нема, а може би оня твоя гъзолизец с цайсите, аааааа и оня на МВР, абе те вече много станаха...Обирайте си крушите и беж да ви няма!
Бойко Борисов: Мисля като комунист............

2014.06.24 | 11:53

53
Ти, боклуко, изобщо можеш ли да мислиш???..................да мреш в кофите, урод мръсен.
Съобщение на пресцентъра на БСП !

2014.06.24 | 11:51

52
Уважаеми Българи ,Другарки и Другари , съобщаваме Ви ,че поради липса на идеи и доводи ,каkто и отчитайки нивото на интелект ,на нашите членове и симпатизанти , РАЗПОРЕДИХМЕ на нашите платени клакьори ,да публикуват едни и същи ( партийно одобрени ) текстове НЕПРЕКЪСНАТО. Това е част , от нашата нова стратегия - ДА ПОБЕДИМ ПРОТИВНИКА ,КАТО ГО УМОРИМ ОТ ДОСАДА . Желаем успех ,на всичките си платени сътрудници. Ура ,Другари !
mp3

2012.03.25 | 11:18

51
Нов интернет портал - търсачка ще дели 50% от приходите си с регистрираните потребители. Регистрирайте се с поканата в края на този пост, поканете приятели и печелете от 7-ми април 2012!Eдин прост и-мейл, изпратен на всички ваши приятели, може да ви гарантира $ 1 на човек регистрирал се чрез Вас и $ 1 на човек регистрирал се чрез Вашите приятелите . За 5 поколения е възможен един месечен доход за хиляди долари до живот! 1. Поколение 5 x $ 1.00 = $ 5,00 2. Поколение 25 x 1,00 $ = 25,00 $ 3. Поколение 125 x $ 1.00 = $ 125,00 4. Поколение 625 x $ 1.00 = $ 625,00 5. Поколение 3125 x $ 1.00 = $ 3,125.00. След регистрацията ще получите имейл на български език с кратки съвети! Уникална възможност, не се изискват никакви вложения или даунлоад. Всеки нов приятел, който ще поканите с персоналния си линк, увеличава факторът по който ще се изплащат парите ви! Всеки месец, като заплата! Лесно е, става за минута! Успех! Вашата покана е тук:http://signup.wazzub.info/?lrRef=e5d0f2e7

2012.03.10 | 17:46

50
Ей, нема да барате бат Бойко, че шъ ви скинем врато! Ние в бат Бойко се кълнеме, о бат Бойко, бат Бойко кажи колко дигаш от лежанка
данъкоплатец

2012.03.10 | 17:46

49
Нов интернет портал – WAZZUB e търсачка подобна на Google, но е решила да дели 50% от приходите си с регистрираните потребители.Регистрирайте се и с поканата към близки и приятели започвате да печелете от 7-ми април 2012! Всеки нов приятел, който ще поканите с персоналния си линк,и се регистрира чрез него, увеличава факторът, по който ще се изплащат парите ви! Успех! Прилича на пирамида, но не е, защото след 07.04.2012 се спира регистрацията на нови членове!! Вашата покана е тук: http://signup.wazzub.info/?lrRef=5e63e7a8

2012.03.10 | 17:24

48
Съгласен съм с № 28 - поощрения се дават за добре свършена работа. За зле свършена работа се правят удръжки. След като държавата агонизира - управниците би трябвало да бъдат глобявани и наказвани. Малоумно е да ни убеждават, че "бонусите" са необходими, за да не се изкушавали чиновниците да крадат - кучето не се плаши от кокал.
---

2012.03.10 | 17:24

47
Че са крали и едните и другите и Царя и Костов е ясно,но освен да крадеш трябва да можеш и да управляваш.При Станишев,при Царя и при Костов имаше растеж в икономиката,сега има спад и не е само кризата виновна,а некомпетентността на хората на Бойко.Резервът се стопява,цените растат,безработицата и тя и тоя паляк 3 години след избирането му продължава да говори какво било преди.На какво основание,след като в момента това се нарича свободно падане.
Радо

2012.03.09 | 11:45

14
Така е прав си нищо положително не се случи откакто Герб са на власт само негативи. Единствено дават обещания а изпълнения нула политическа партия без икономическа програма за развитие.

2012.03.10 | 17:24

46
Не само мисли като такъв. Той е.
Мартин

2012.03.09 | 11:49

15
Всички трезвомислещи българи вече окончателно се убедиха, че управлението на Правителството на ГЕРБ е НЕ ЕФЕКТИВНО и не ПОЛЕЗНО за развитието на България напред. Късно е вече да продължават да се оправдават с Правителството на Сергей Станишев. ГЕРБ ще потопи изцяло България в ямата.
Гербаджия

2012.03.10 | 17:24

45
Какво сме се убедили. И преди изборите за кмет имаше приказки много, а ма ГЕРБ спечели нали? Пак приказвате и след избори 2013, ще видите, че Бойко ще ви напляска с шамари. Плесницата от кместските избори не ви ли стигна. Кое те кара да мислиш, че хората са се убедили? Дори в момента ГЕРБ има най - висок рейтинг според всички проучвания. Доста след ГЕРБ сте, комунисти и фашисти такива. Кога ще разберете, че ако не е ГЕРБ ще е Доган? Турци ли цял живот ще управляват? НДСВ се коалира с Догган, БСП също. Който и да дойде тоя турчин все е във властта. И с Иван Костов беше. Дилематта Бойко - Доган. Хайде да ви видя колко сте Българи сега. Бойко бил такъв, Бойко бил онакъв. Ами изберетте ДПС селяндури такива. изберете ли БСП. Това значи ДПС. Те са заедно на 100%
Митко

2012.03.08 | 20:53

6
Съгласен!

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини