ГЕРБ даде седмица на Тройната коалиция да върне бонусите

  • 07 март 2012 14:24

  • 1490
  • 13
ГЕРБ даде седмица на Тройната коалиция да върне бонусите
©

ПГ на ГЕРБ призова всички предишни правителства, и най-вече това на Тройната коалиция, да върнат бонусите.

"БСП най-много говориха за морал. Нека един от двамата лидери - Станишев или Първанов, да призоват взелите бонуси от Тройната коалиция, да ги върнат". Това поиска в парламента зам.-шефът на групата на ГЕРБ Валентин НиколовВалентин Николов Валентин Николов е роден в гр. Добрич. Завършил е Икономически университет във Варна,. "Преди конгреса на БСП мисля, че е редно този морал да бъде проявен и да видим лидера в БСП, който ще го наложи - Първанов или Станишев", допълни Николов.

От ГЕРБ чакат отговор до седмица. Ако червените не върнат парите, взетите суми ще бъдат обявени, подчерта депутатът.

Миналата седмица управляващите извадиха на светло над 700 000 лева, взети от предишната власт през 2007 г. Тогава стана ясно, че допълнителните средства, взети от Тройната коалиция през 2008 г. и 2009 г. няма как да бъдат разбрани, тъй като влизат в графата „други доходи”, които се пазят от банковата тайна.

Последвайте канала на

1490 13

Свързани новини

Коментари 13

Добави коментар
fucking gerberast

2012.03.08 | 23:38

13
Борисов не Знаел,че политици от ГЕРБ Лапат Десетки Милиони Бонуси ??? Борисов не Знаел за Бонусите на Политически лица от ГЕРБ през 2011 ?! Не знаел и през 2010 Не знаел и 2009 ?? Всяка година Десетки милиони . Лапачка за кадрите на ГЕРБ !! Три години Борисов няма понятие ? Докато ни заблуждаваше с "Предишните", ГЕРБ са Огризвали България !
Naughty Rangeer

2012.03.08 | 23:34

12
България няма нужда от мафиотизираните, арогантни и най-вече КРАДЛИВИ аналфабети нва ГЕРБ! Господ ми е свидетел, но днес сме свидетели на феерични разкривки на моралния и социален облик на гербарастките нехора! БАСТА от фалшиви политически идиоти - видяхме ги от зъльо зълев, петър стоянов, през стефан мафиянски, иван костов, царот, тройната ламя на серж, та до ден днешен! Бесен съм! Как няма да съм бесен, като животът ми, моя и на всички Българи мина в напразното очакване господа скапаните български политици да заработят на ползу роду, ама ВСУЕ! Вместо това осъмваме в наши дни с поредните сапунки описващи ултиматумите на тиквата за гербарастките бонуси! Сапунки пред които "Робинята Изаура" прилича на труд на Айнщайн! Постни пици за нормалните Българи и неспирни мантри за "световната криза" и многомилионни бонуси за гербарските кучета-пирани, учили-недоучили, ама бясни за пари и власт!!! Много са ми симпатични всички мили, млади гербарски игноранти - "антикомунисти", а на практика гладни, недоучили пирани, гдето като чуят името Му и им потичат лигите...сал ако могат да докопат некъв кокал... Гербарските кученска, светът не започва от вас, келеши долни! Ама вие продължавайте да се правите на на луди и животът ви ще премине и угасне както сега гаснат животите на много възрастни хора, имали нещастието да бъдат пенсионери в тази пиклива държава, управлявана понастоящем от гербарски идиоти! Царят на гербарите обаче е гол, господа гербарасти, БЕЗВЪЗВРАТНО ГОЛ! Ще ядете хурката на "народната любов" в най-скоро време, мижитурки глистави!!!
Наталия

2012.03.08 | 23:32

11
ВАКАНЦИОНЕН КЛУБ "КОСТЕЛ HOLIDAY'S" Този нов комплекс се състои от две вили които могат да бъдат наемани едновременно и индивидуално. Обзавеждането е по най-висок стандарт и предлага всичко необходимо за вашето удобство. Отличните условия за настаняване ги превръща в желано място за вашата ваканция...За повече информация посетете сайта ни: WWW.VILIKOSTEL.COM / WWW.FACEBOOK.COM/Kostels Сега СУПЕР ПРОМОЦИЯ ЗА ПЕРИОД МАРТ - АПРИЛ от ПОНЕДЕЛНИК ДО ЧЕТВЪРТЪК вкл. ПРОМО ЦЕНА: 10 лв на човек.
Гаврил

2012.03.08 | 10:36

4
Дрън-дрън..., както всичко сътворено от ГЕРБ. На какво основание герберите искат Тройната коалиция да връща бонусите? При правителството на Станишев икономиката растеше, заплатите и пенсиите също. Бонусите са заслужени за добре свършена работа. Бойко да върне бонуса 8.2 милиарда лева, който му остави Станишев, тъй като правителството на ГЕРБ не се справя с управлението на страната, а харчи готови пари, заработени от Тройната коалиция.
Бял Полуовес

2012.03.08 | 23:31

10
До 2008 година светът харчеше незаработени пари,всички бяха добре,но дойде време парите да се изработят.Ако щете и Тато да съживите и да го върнете държавен глава нищо няма да се промени.

2012.03.08 | 08:26

3
Mnogo si prav, opykaxa rezerva ostaven ot troinata koaliciq i sega gi karat da varnat bonysite, da opykat i tqx za edna godina deto im ostava da ypravlqvat.Ne sa glypavi!
Илиев

2012.03.08 | 14:07

9
И какво като ги върнат тея бонуси догодина ГЕРБ ще си ги раздадат на себеси защото няма никакви промени законови или други, които да им пречат да си раздават бонуси, тоест проблема с бонусите не е решен само защото парите са върнати. Какво прави това правителство бе ? Как работят тия хора, как решават проблемите, чакат да видят какви са обществените настроениея и така вземат решение ли ? Така взеха решението за шистовия газ, за акта, сега за бонусите. Какви реално мерки са взели ? Така ли се решават проблемите - връщаме парите и го решаваме тоя проблем засега. А занапред ?

2012.03.08 | 14:07

8
Иначе ще ги уволнят ли :DDDDD
Просто човек

2012.03.08 | 14:07

7
"ГЕРБ даде седмица на Тройната коалиция да върне бонусите" (щедро) :))) ... а после седмицата изтича :))) ..Бойко, 94-та отдавна е ИСТОРИЯ, 2012-та сме - тона не е подходящ (най-малкото), а стига "давал" бе човек - вече няма къде да слагаме всичко това което получаваме от теб :)))))

2012.03.08 | 14:07

6
"БСП най-много говориха за морал" - Така лииии????? Не бяхте ли вие, герберчета оклюмали, които дойдохте с обещанията за "новия морал"? И както се каза 1 милион пъти (но не се чу от никого) - по времето на Станишев, освен раздаването на бонуси, се случиха две неща - 1. работа се вършеше; 2. доходите на народа растяха. Сега нито работа се върши (шефката на Агенцията по вписванията си взема ДМС за добре свършена работа, а ЕК ни налага глоба заради неуредици в същата агенция???), а още по-малко пък хората забогатяват. Половината от работоспособното население е без работа! Тези, които имат работа, заплатите им не са мърдали от 3 години!
Даниела 17.03.2012

2012.03.08 | 14:07

5
ГЕРБ запази принципа държавната субсидия на партиите да следва депутата. Покрай скандала с бонусите и след лицемерния благодетелски ход на МУТРАТА да се даряват върнати 1/1000 от бонусите(ЗАЩОТО ТЕ СА МИЛИОНИ) ГРОБ продължават да си правят каквото искат в парламента. Българи, задавате ли въпроса, че при "нормални" избори ТЕ пак ще Си осигурят мнозинство, чрез манипулации, надзиравани от КОПОЯ ЦВЕТАНОВ, после пък ще си купуват депутати, я от АТАКА я от ГОРД например и държавната субсидия ще си я ПРИБИРАТ.НА ПЪТ СМЕ ДА СТАНЕМ ТОТАЛИТАРНА ДЪРЖАВА. В нормалните страни си има десни и леви, тук има ТЪПИ, АРОГАНТНИ, САМОЗАБРАВИЛИ СИ СЕ МУТРИ. Всичко се изкривява в тази държава. ТОВА НЕ Е НОРМАЛНО!!!! АКО НЕ ИЗЛЕЗЕМ НА УЛИЦАТА ДА СВАЛИМ ПРАВИТЕЛСТВОТО ЩЕ СТРАДАМЕ ВСИЧКИ!!!
ник

2012.03.08 | 08:26

2
вие луди ли сте,комунис да върне пари.искарайте им кирливите ризи в пресата.даже е нужен нов закон и да отиват на народен съд.

Добави коментар

Водещи новини