Борисов уволни началника на кабинета на Нона Караджова - не върнал бонуса

  • 07 март 2012 13:12

  • 9342
  • 30
Борисов уволни началника на кабинета на Нона Караджова - не върнал бонуса
©

Началникът на кабинета на министъра на околната среда Нона КараджоваНона Караджова Нона Караджова е министър на околната среда и водите в правителството на Бойко не е върнал взетите допълнително пари и е освободен от поста си, заяви премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г в Министерски съвет.

Пари са върнати и от политически лица, които вече не са на постовете си. "Политическите кабинети - тези, които са дошли тук с кауза да служат, нямат право да вземат допълнително материално стимулиране. Много ясна черта слагаме между редовите хора в администрацията, които реално носят живи пари", каза Борисов. Министър-председателят подчерта, че когато и предишното правителство върне своите бонуси, няма да има пари за недостиг на лечение на деца. Той посочи, че това е една възможност не само да не се съди държавата, а да се помогне.

Вицепремиерът и министър на финансите Симеон ДянковСимеон Дянков Симеон Денчев Дянков е роден на 13 юли 1970 г. в София. Завършил е езиковата гимназия в Ловеч. Учи заяви, че в държавите от ЕС има тавани за парите, отпускани от държавата за лечение на деца. Над 40-50 законови възможности позволяват вземането на допълнителни пари.

"Аз бях казал – да не вземат от бордове", напомни премиерът и посочи, че има и други възможности, които са реализирани, след като не ги е забранил изрично. "Затова това унизително действие – връщане на пари – беше извършено в предишните дни", каза Борисов.

Премиерът обеща пресслужбата на Министерски съвет да разпространи подробна информация кой колко е върнал.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
9342 30

Свързани новини

Коментари 30

Добави коментар
ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ И ДОКАТО СПИТЕ !

2012.03.08 | 21:43

30
Нов интернет портал - търсачка подобна на ще дели 50 % от приходите си с регистрираните потребители. Регистрирайте се с поканата в края на този пост, поканете приятели и печелете от 7-ми април 2012! Уникална възможност, не се изискват никакви вложения или даунлоуд. Всеки нов приятел, който ще поканите с персоналния си линк, увеличава факторът по който ще се изплащат парите ви! Всеки месец, като заплата! Първият ден на заплащане ще бъде 15 май 2012. Малките плащания ще се извършват чрез класическия процес на онлайн плащане, големи суми ще бъдат изплащани с чекове или банкови преводи. Лесно е, става за минута! Успех! От безплатна проба глава не боли, може пък и да не лъжат! Вашата покана е тук: http://signup.wazzub.info/?lrRef=e755d8fd
АЗ

2012.03.08 | 20:11

28
Я, Я само комунисти са се навъдили в тоя сайт. Какво виждам тука. Ами има решение господа. Има избори 2013 изберете агент Гоце и червените комунисти тогава. Стига сте ми злорадствали. Tипично като комунисти. Станишев е същия. Само ходи и злобее, защото нищо не направи 2005-2009 и сега няма кой да го пусне на власт вече. Същото се отнася и за Гоцето-боцето.
Ambassador's Epitafph

2012.03.08 | 20:11

29
Што, вие гербарите, много направихте и сега у бугария кат риба, кат вода! Добре, че бехте вие да ни оправите отвсякъде последните 3 години, келеш неден! А да ходиш да се обесиш или гръмнеш, ама по-тихо нещастен "антикомунист"!!!!
ГЕРБЕРАСТИ-ПЕДЕРАСТИ

2012.03.08 | 20:11

27
Недостигът в бюджета на Националната здравноосигурителна каса ще бъде 100 милиона лева, необходими за лекарства за онкоболните и за хемодиализа. Това потвърди д-р Иван Кокалов от КНСБ във връзка с провелия се надзорен съвет на НЗОК. Тревожни сигнали подават онколозите в България. Националният рамков договор за 2012 година орязва драстично парите за химиотерапия. Изчисленията показват, че предвидените средства за догодина са с 60% по-малко, съобщава bTV. Всяка година се регистрират по 35 000 нови случая на онкоболни в България, а за 2012 година данните сочат, че вероятно новите случаи ще нараснат на 37 000. Общо болестта засяга над 300 000 българи. Лекарите, които работят в софийската онкология, както и националният консултант по онкология съобщиха тревожните новини. Икономията е заложена в рамковия договор, за който се споразумяха Българският лекарски съюз и НЗОК. Според него се променя начина на заплащане на лечението. Освен това вместо 50 милиона, са заложени почти 20 милиона. Парите за лъчелечение малко се увеличават, но също така се увеличава и броят на пациентите, които трябва да се подложат на терапията
bord

2012.03.08 | 20:11

26
Само мандатност не е достатъчна. Директорите не могат и не трябва да бъдат нито "работодатели", нито "мениджъри". Какъв мениджмънт има в едно училище ?! Да се отдаде лавката под наем и да се прибере комисионна ?! Да се чуди как да излъже общината с щата, как да принуждава персонала да излиза "доброволно" в неплатен отпуск или да го изхвърля на борсата след 15 юни за да прибира заплатите за летните месеци и после да раздава бонуси както му скимне?! В голяма част от училищата и дет. градини например счетоводители, касиери и някои учители получават в пъти по-големи бонуси, които после се делят с "мениджърите". Учебно-възпитателният процес е последна грижа на "мениджъра" в епохата на делегираните бюджети. Някой да се опита да анализира кадровата политика на училищния "работодател"? Каква система прилага да привлича по-квалифицирани, доказано добри професионалисти в подарените, т.е. поверените заведения?! Някаква рвзултатна дейност по повишаване на квалификацията на най-важния субект в УВП - Учителя?! Няяяяяма такова нещо. Точно обратното - в училищата тревожно нараства броят на "сезонните" учители и "оборотните" учителски места с цел да се присвояват заплатите за летните месеци, "работодателят-мениджър" все по-често умишлено назначава нередовни учители не само с цел икономии от заплатите на специалисти, но и защото тези хора са много удобни - манипулируеми и послушни. Ето защо НЕЗАБАВНО следва да се пресече този произвол в българското училище, защото нищо добро не ни чака като народ. Директори - само с функции,координиращи УВП, назначавани заедно с учителите от един и същ работодател - училищен борд към общината, който да е отговорен за всичко, осигуряващо съществуването на нормална и ефективна образователна система
Дядо Прас

2012.03.08 | 19:13

25
Тва им е най-големият проблем на гербарастите! Щото когато дойдоха на власт, дойдоха с поредните големи обещания, а на практика политиката им беше проста "стани да седна"! Всичко до което се допираха изчезваше, в резултат постъпленията в хазната драстично спаднаха (случайно или не!) На практика прилагаха двоен аршин - на масата от народа постна пица и 24 часови облъчвания по медиите КАКВА ГИГАНТСКА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА ни е настиснала - на тази основа обясняваха защо не могат да намерат 30-40 милиона за частично актуализиране на доходите, но същевременно си раздадоха под масата около 50 милиона като "бонуси" за 2011 г.!!! Само бонусите на тая кьопава путка по вписванията в размер на 75 000 лева са си една прилична средно европейска заплата, а на тая курва са и само "бонусчета" и то в доказано най-бедната държава в ЕС-това е новият гербарски морал! Сега върнаха 600 000 лева (какпка в морето) и ореваха орталъко, че си били спазили обещанията!!! Междувременно заплатите на хората ПАК остават замразени трета поредна година! Докато цените на всичко ПАК ЛИТНАХА ВЪВ ВЪЗДУХА! Сега обаче нас ни занимават с пикливите кокоши яйца, и пак ни успиват!!! ДОЛУ ГЕРБ и гербарщината завинаги!
111

2012.03.08 | 11:59

24
W W W . O R I G I N A L N I . BE --- КУПИ ФУТБОЛНА ТЕНИСКА СЕЗОН 2012/2013 !
.

2012.03.08 | 11:59

23
Браво! Показва че си държи на думата, за разлика от подлогите до сега! Защото съм сигурен че никой от крадците (БСП,ДПС,ДСБ) няма да си върне паричките, както направиха ГЕРБ
ss

2012.03.08 | 11:59

22
WAZZ UB е международен проект. На 9 април ще стартира най-съвременната интернет страница с патентована технология. Интернет променя света и има достатъчно място за иновативни бизнес модели, които никога не са били направени преди. WAZZ UB е един от тези бизнес модели. За първи път глобално онлайн общество за споделяне на печалбата си със своите членове. WAZZ прави пари по много различни начини. На този сайт ще се показват реклами и специални оферти.Необходимо е само да направите WAZZUB начална страница на своя интернет браузър. В действителност, WAZZ UB прави точно същото както компании като Facebook, Google, AOL и Yahoo, които предлагат безплатни услуги и печелят милиарди само чрез показване на реклами. Единствената разлика е, че WAZZ UB споделя своите печалби с регистрираните членове преди старта. Регистрирай се във WAZZ UB, получи персонален код и покани още хора да направят същото. Изгради своята империя до 9-ти Април. За всеки следващ регистриран до 5-то ниво получаваш $ фактор 1. Колкото повече, толкова повече доходи. От 15-ти май WAZZ UB ще разпределя 50 % от приходите си на своите членове съобразно $ фактора. Колкото повече случайни потребители посещават интернет страниците на WAZZ UB след пускането на пазара, толкова повече пари ще се разпределят сред регистрираните членове всеки месец. Печели се пасивно, без никакви задължения от ваша страна.Всеки нов приятел, който ще поканите с персоналния си линк, увеличава факторът по който ще се изплащат парите ви!Всеки месец, като заплата!Лесно е, става за минута!Успех! Линк за регистрация: http://signup.wazzub.info/?lrRef=118c12cd
222

2012.03.08 | 11:58

21
Tikvata iska nikoy da ne vzema poveche ot nego. Malko ti ostana mutro. Manafite v pandiza te ochakvat sled godina :)) Shte ti prasnat kosmatia zadnik.
До 2-и:

2012.03.08 | 11:57

20
К`во показва, бе, тъпанар! ПиАр-ски истории, та дрънкат! Между другото не беше ли казала въпросната министърка, че в подопечното и министерство НИКОЙ не е вземал бонуси, а?!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини