Обединените патриоти нямат още решение как да се явят на евроизборите 

  • 17 януари 2019 12:14

  • 585
  • 2
Обединените патриоти нямат още решение как да се явят на евроизборите 
© Булфото (архив)

Коалиция "Обединени патриоти" няма окончателно решение в какъв формат ще се яви на евроизборите през май.

"Обсъждат се различни варианти. Нямаме окончателно решение. Преговаряме. Като приключим преговорите, ще ви информираме", заяви пред журналисти в парламента Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16, председател на една от партиите в коалицията НФСБ. След като преговаряме, това означава, че търсим мнението и на нашите партньори, уточни той. По думите му, това, че с ВМРО понякога са на различни позиции, не означава край на коалицията. 

Явяването на евроизборите е била основна тема на вчерашното заседание на коалицията. На него обаче не са присъствали представители на партия "Атака". Симеонов каза, че те са били предварително уведомени за заседанието. 

Помолен да коментира решението на ВАС, с което окончателно се отменят промените в плана за управление на Национален парк "Пирин" Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 заяви, че това е тежък удар върху икономиката на България и в частност Югозападния икономически район. "Цялата схема на зелените е да се рекетират държавните институции, да се рекетират частните фирми, за да получават лични облаги без да ги интересува развитието на регионите или пък като цяло на държавата. За съжаление се получава едно съдебно обслужване на лични интереси, амбиции и прочее. И природата няма нищо общо с това, защото тези същите не съм ги видял един път да направят един протест пред "ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас", заяви Симеонов. Той попита къде е сега България в очите на международния туризъм и дали чуждестранните туристи ще дойдат отново да карат ски у нас след като са чакали на километрични опашки за лифта в Банско. 

"Няма по-голяма сила от държавата, стига да го иска. Когато има несъгласуваност в държавата, тогава се намесват такива тарикати като групите еколози, които бъркат в законодателството, дава им се такава възможност с годините, след това се намесват при самата реализация, обжалват абсолютно всичко, което може да се обжалва", коментира още Симеонов.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
585 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Въййй

2019.01.17 | 13:31

2

Е то това е нали ,да има по голяма лапачка. За народа вече е все тая,сега трябва нови обещания.

няма смисъл

2019.01.17 | 12:23

1

ДА СЕ ЯВЯВАТ ВЕЧЕ ИЗОБЩО ПОМИЯРИТЕ. КОЙТО СЕ Е ПРОДАЛ НА ТИКВАТА ЗА ПАРИ, Е ЗАВИНАГИ АУТ.

Добави коментар

Водещи новини