Предстои последен опит партиите от "Обединени патриоти" да се явят заедно на евроизборите

  • 11 март 2019 12:00

  • 755
  • 6
Предстои последен опит партиите от "Обединени патриоти" да се явят заедно на евроизборите
© Булфото (архив)

През тази седмица предстои последен опит да се събере Съветът на коалицията "Обединени патриоти" относно участието на трите партии - ВМРО, НФСБ и "Атака", заедно на евроизборите. Надявам се този опит да е сполучлив. Това обяви в Русе заместник-председателят на ВМРО и депутат Искрен Веселинов в присъствието на евродепутата Ангел Джамбазки.

По думите на Веселинов ВМРО винаги е заявявало желание партиите от коалицията да се явят заедно на евровота. Според него трябва да се изчистят спорните въпроси, което не било невъзможно. Например, водачът на листа можел да бъде определен чрез вътрешни избори, чрез социологическо проучване или по някой друг обективен начин за оценка кой ще бъде най-полезен за добрия резултат. Относно другите проблемни въпроси, които били предимно външнополитически, също можело да има диалог и да се изработят общи позиции.

Веселинов коментира още, че разговори с Петър МосковПетър Москов Д-р Петър Стефанов Москов е роден на 17 декември 1970 г. в София. Петър Москов завършва не били водени.

Ако ВМРО се яви самостоятелно, партията вече била номинирала хора за участие в листата. Русенската структура е издигнала евродепутата Ангел Джамбазки за водач.

Джамбазки коментира, че ако ВМРО се яви самостоятелно, имало идея за отворена листа - за кандидати от граждански структури, хора на изкуството, на науката, свързани с патриотичната идея.

Според Джамбазки първият в листата за европейски избори няма защита.

,,Нашето убеждение като патриоти, като родолюбци, е да събираме. Вратата е отворена и мисля, че ще се намерят хора, които биха били заинтересовани да изпитат себе си и да участват в една такава кампания'', каза Джамбазки.

Последвайте канала на

БТА
755 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
Калтенбрунер

2019.03.12 | 07:43

6

За тоя нищоговорещ пишлигар Джамбазов няма да гласува никой! Това е случаен парашутист, влязъл с парите на КТБ!

ХА ХА ХА ХА

2019.03.11 | 16:54

5

Горе на снимката - героите на Д. Донев - обединените идиоти .

2019.03.11 | 12:25

4

Явят ли се заедно Обеднелите Иди Оти на Евроизборите - няма да гласувам !

2019.03.11 | 12:17

3

Като,че ли нямат грам достойнство,как не им неудобно да се явяват по медиите всеки ден,да се плюят,да се разделят и пак заедно,властта е голяма работа

2019.03.11 | 12:13

2

Последен опит на мафиотите да се обединят

шопара,хахото и винкела

2019.03.11 | 12:11

1

са политически трупове. Само още не го знаят.

Добави коментар

Водещи новини