Каракачанов: Не мога да се подам на натиск кои изтребители да закупим. Никой не следи Нинова (видео)

  • 23 ноември 2018 13:35

  • 1560
  • 4
Каракачанов: Не мога да се подам на натиск кои изтребители да закупим. Никой не следи Нинова (видео)
© Novini.bg (архив)

Не мога да се подам на натиск, защото има ясна рамка, която все пак е гласувана от Народното събрание. Това обяви пред журналисти кулоарите на парламента министърът на отбраната и вицепремиер Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността относно това дали има натиск кои изтребители да предпочете да закупи България, предаде репортер на Novinibg.

„Цифрата от 1,5 млрд. лева е определена. Способностите, които трябва да имат самолетите, са ясно определени в проекта за инвестиционен разход“, обясни той.

„Да кажеш, че американският самолет е най-добър е реклама. Същото го казват и шведските колеги, и италианците. Всеки си рекламира стоката'', допълни Каракачанов.

„За мен е важно най-накрая да видим дали цените, които те ще дадат, отговарят на това, което ние можем да изразходваме като бюджет и най-вече способностите на самолетите“, обяви Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността.

„Би ми се искало цената да е под 1,5 млрд. лева. Ако възникне хипотезата, че трябва да се увеличи цената за самолетите, това би означавало да започнем цялата процедура отначало“, отговори вицепремиерът на въпрос дали е възможна промяна в цената на изтребителите.

По повод твърдението на Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за, че имало полицейщина спрямо нея при посещението ѝ в Ямболско, Каракачанов заяви, че никой не я следи.

,,Полиция имаше, и то по една патрулка от местните РПУ. Контролираше се да не би заразените животни да се изнесат и оттам да плъзне заразата. Във въпросното село, в което беше Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за и в съседните села имаше патрули, за да не се изнася заразеният добитък. Никой не е следил никой'', увери той.

Последвайте канала на

Владимир Василев
1560 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Иванчо

2018.12.21 | 23:44

4

Имаш пари. Коя кола купуваш/си купил?
а) Range Rover/или подобни
б) Лада/или подобни
в) Шкода/или подобни

Въпрос на нужда е..

2018.11.23 | 14:13

3

Ще видя кой колко ще ми даде и тогава ще взема решение за кого ще лобирам

2018.11.23 | 13:58

2

Грухчо !!! Тоя как ли си бърше дирника ????

2018.11.23 | 13:49

1

Ха ха ха !!!! Смешник !!!! Нещо за далаверите с паспортите да кажеш

Добави коментар

Водещи новини